Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas My se do Brna chystáme do vodojemů, ale asi neseženeš lístky.
brrr pozeram to, bez sprievodcu su volne. Ale ono by to pre nasich este nebolo. Ale tip super, mohla by som ho udrzat v hlave pre nabuduce.
Rostík si včera empiricky ověřil, že mít na kole helmu se vyplatí. Na dopravním hřišti se ve velké rychlosti ohlédl po jiné malé cyklistce zrovna v okamžiku, kdy byl u sloupku dopravní značky, do které to přímo napálil. To byla šlupka jak sviňa! Naštěstí díky helmě to odnesl akorát jeden prstík, který si přitom přiskřípl, akorát v helmě je důlek a popraskaný plast, bude to chtít novou.
Mrakoplas Bruno je pro děti super, byli jsme tam kdysi s neteřemi a asi před měsícem tam byl muž se synem, a ten si to moc užil
akorát se obávám, že tam bude o prázdninách fakt nátřask. Chlapi tam byli v neděli, vyrazili hned na otevíračku, a prý tak do 12 to šlo, pak už to bylo natřískané, ani na jídlo se nedostali, protože si nebylo kam sednout, jenom měli dortík v kavárně.
Potrefenáhusa víš, co je nejhorší? Že staršího to drží pořád. Mladší to teda dělá taky, ale s nepřízní osudu (odešla kočka) se už dokáže celkem vyrovnat.
dzizisketa jak jsem to četla, říkala jsem si, panebože, to jel zrovna bez helmy! No tak uf![]()
Pinot Noir Nejhorší je, že u těch svých jsem vypozorovala, že nejvíc záseků mají právě jako reakci na to, že já toho mám plný kecky
to je zakon![]()
Mrakoplas V Brne jeste nedavno na vystavisti otevreli vystavu o vesmiru. Ale nevim, jak je syn stary, zda by ho to bavilo. Je to tam spis na koukani.
Jeste kousek od Brna (v Oslavanech) muzu doporucit Permonium. Ted v zime maji otevrenou hernu Permoniste. Je treba kouknout, jak to maji o svatcich s oteviraci dobou. Nasim se tam moc libilo (maji 3 az 8 let).
Mrakoplas Bruno je fajn, nával o prázdninách nedovedu odhadnout... řekla bych, že budou lidi spíš na dlouhý víkend pryč. Planetárium určitě taky dobrý. Na Špilberku je velikonoční program, pak se dá jít pod kopec do Umělecko-průmyslového muzea, kde v kavárně chystá kafe/horkou cokoladu robot. A třeba vylézt na věž Staré radnice nebo jít do podzemí. Nebo ještě do Anthroposu v Pisárkach na mamuta.
Potrefenáhusa víš, co je nejhorší? Že staršího to drží pořád. Mladší to teda dělá taky, ale s nepřízní osudu (odešla kočka) se už dokáže celkem vyrovnat.
nestraš, já doufala, ze je to opozdena batoleci fáze!!!!
Potrefenáhusa no je to kus od kusu
A taky si zvykneš. Ale je pravda, že kvůli špatně namazanému chlebu už vyvádí výjimečně.
Pinot Noir Tlapkám. Nejhorší je, že ty si nemůžeš u Vikiho říct třeba to, jak píše Drul, já toho mám plné kecky, tak se zasekl. prostě se zasekl, at děláš co děláš.
Ale neboj, zkuste to příště, zkuste to jindy, prostě ten Viki vždycky překvapil, a pak z nuly na sto něco dal. Ale chápu tě snad aspon ze setiny, jak dcera pokopala toho doktora a poplivala mu ordinaci, já jsem fakt se cítila tak hrozně, já jsem jim venku říkala, "mně se chce hrozně brečet z toho a já budu, já musim" a normálně jsme se rozeřvala. Ono to sice vyšetření ani občanku neudělá, ale aspon se uleví. Ale já myslim, že to Viki dá, tenhle rok někam pojedete.
Pinot Noir
Tuhle jsem na tebe myslela, jak to neseš statečně. Tak snad má Karja pravdu. Určitě má!
Karja Makara nakonec jsem si taky pobrečela. Jednou za čas mě to nějak sejme. Trvá to dlouho a není to jen "období". Omezuje nás všechny, podřizuje se mu, co se bude jíst, nakupovat, kam pojedeme, co budeme dělat, ke komu půjdeme, všechno je problém, pořád v hlavě řešit, jestli tahle aktivita s ním půjde, nebo ne, jak to udělat s léky, jak s jeho vyšetřením, jestli ho vůbec dostanu do dveří kdekoliv, na úřadě, u mých lékařů... Spoustu věcí neřeším, mávnu rukou, beru to, jak to je, ale čas od času to nějak vybublá.
Pinot Noir Jo, já myslím, že my ti tady všechny rozumíme, i když představit si to plně jde jen stěží. Ale jako on se z toho oklepe, fakt já tomu věřim od samýho začátku, před těma všema vyšetřeníma a ted ty jeho pokroky mě tím utvrzujou. Jen teda asi vy z toho zešedivíte. Tuhle mi kamarádka říkala o svém synovci, který se mi zdá z těch jejích popisů taky podobně komplikovaný, co má a nemá s ním ta její sestra dělat, jak mu povoluje, jak ty jeho návyky utvrzuje a já si říkala, jak ví hovno, jak je absolutně neempatická, jak si to nedokáže se svými dětmi, které ničím nevybočují představit. Možná jsem si to neměla jen myslet, ale říct jí to nahlas:-D.
Karja Jo, přesně tak, Pinot Noir ![]()
MPLeeNa tu kulatou akci
bych ti doporučila kavárnu V. kolona v areálu PNB. Myslím, že nic z toho, co píšeš, by neměl být problém, jenom se tam asi nedá pařit dlouho do noci. (Kavárna má normálně do 18, to prodloužit jde, ale nevím, jaká jsou teď pravidla pro areál)
Ach jo. Jaky ma vztah s Risou, nepomohlo by, kdyby starsi bracha sel s vama a taky se (jako) nechal vyfotit? To premysleni a vymysleni musi byt hrozne unavny.
Kokoska právě že tam Ríša byl a fotil se jako první. Největší eso v rukávu, a stejně nezabralo.
Karja děkuju moc! ![]()
Nemám si kde jinde postěžovat, protože kromě babiček nikdo o něm nemá takový komplexní přehled.
. Tady vím, že se najdou duše, které to pochopí.
A to je přesné, úplně kolikrát na lidech vidím, jak si myslí, že ustupováním mu ty manýry jen upevňujeme. To ve dveřích úřadu nevysvětlíš, že to není frackovité vynucování, ani to nemá cenu vysvětlovat. To teda není k dnešku, paní na úřadě se opravdu snažila, i nabízela, že s tím aparátem přijedou k nám domů, jako se jezdí k imobilním lidem. Ale to by taky neklaplo. Ještě to zkusí za pár týdnů tatínek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články