Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 25. března 2024 22:45

EvaevaProsim tě deku, nějakou plachtu z kulny:D

MPLee tak to zkus vyhledávat prostě jakože ti to někdo vyrobí, ne nic extra, třeba jen základ masivnější. Ale furt je to dřevo no a furt je to práce, to nebude žádná láce nikdy. Nebo někde pohledat inzeráty. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 25. března 2024 22:51

Karja já zvačuju, že jim to stluču z palet. to v nejhorším pérostě spálim v kamnech, když to bude hnusný

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 25. března 2024 22:59

MPLee Jo, no my máme spodní paletu jako základ a obvod máme z nějakých desek. Já si myslím, že návod najdeš už i na netu a když si s tím vyhraješ, tak to bude určitě hezké;-)

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 26. března 2024 01:07

MPLee Myslím, že kdo má děti, plastový domeček před roubenkou by úplně pochopil

Potrefenáhusa Evaeva To vám docela závidím, že obujete boty z podzimu. Synovi jsou celoročky, ale nízké boty už ne, z těch skokově vyrostl už někdy v září. Teď mu navíc roste noha jenom do dělky, šířka zůstává stejná, takže potřebuje jinou značku. Vloni měl babybare, a ty by na něj teď byly moc široké. Objednávám to teď docela naslepo - značky, co jsme doma ještě neměli, nebo neměli, co je nějak změnili.

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 26. března 2024 06:46
Reakce na Myrtila:

Potrefenáhusa Evaeva To vám docela závidím, že obujete boty z podzimu. Synovi jsou celoročky, ale nízké boty už ne, z těch skokově vyrostl už někdy v září.

ja kupovala nový v září, protože byly malý ty koupeny v dubnu. Ale ona jim ta noha asi přes zimu roste min, nekterejm 

no, zatím to nemám úplně vychytany, co a jak kupovat, na zimu měla zimní koely a přišly mi málo izolujici, tak jsem kupovala ještě keeny do horšího počasí a nakonec byla zima jenom tejden...loni jsem zas zbytecne koupila kozeny sandaly, ty měla jednou a už je nechtěla...

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 26. března 2024 06:58

Lukaskovi sa po noseni ddstep teraz najlepšie chodí v keen knotch, sandále, tenisky, aj zimné. 

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 26. března 2024 07:00

Potrefenáhusa No, já zase váhám, jestli kupovat plátěný tenisky, ale asi to udělám jako vloni, bude mít jenom kožený nízký boty a sandály keen. A ty kožený tenisky jsou teď nějak vyprodaný, nebo nevím, jestli ještě nenaskladněný? A hodily by se nám froddo, ale ty měly špatnou podrážku, a i teď jsem na nějakých eshopech viděla i na jejich produktové fotce, jak se ta podrážka už na pohled loupe. Jsem teď trochu bezradná. 

Offline Potrefenáhusa
38743 příspěvků moje polička 26. března 2024 07:15

Myrtila my ty platenky užily dost (a chodila v nich i do sokola), ale kozeny nízký určitě stacej 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2024 07:20

Myrtila no zatím se to stalo přesně jednou staršímu a teď teda oběma, taky mají boty z podzimu. Plátěnky nekupuju, ty sandály stačí.

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 26. března 2024 07:29

Potrefenáhusa No, my bychom je asi taky užili, kdybych je koupila, ale ty kožený potřebujem taky, jezdíme často do chladnějších a vlhčích oblastí. Na sokola chodí ve slipstopech, aspoň o jednu starost (boty do tělocvičny) zatím míň. 
Evaeva No, synovi právě ta noha nepovyrostla celou zimu, až teď aspoň, že ty celoročky mu jsou, jinak by chodil snad v zimních. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2024 07:36

Myrtila my vytahujeme celoročky až teď, akorát před 14 dny jsem jim je zkoušela. Já je zas tolik nepřeměřuju, akorát při změně sezóny a okolo Vánoc kontroluju bačkory. Když pominu první rok, tak jim boty vydrží celou sezónu (pokud je nezničí).

Offline Karja
44552 příspěvků moje polička 26. března 2024 07:41

Myrtila Taky to takhle máme, kožený nízký, plus keeny. A celoročky taky, ty ale nosí tak měsíc na jaře a měsíc v zimě. Letos jim ale asi už koupim nějaký fashion sandále, ale nerada:D

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 26. března 2024 07:44

Lukáško nosí stále zimné, ráno býva okolo nuly, pár dní bolo cez deň teplejšie. 

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 26. března 2024 08:04

letfenixa můj naopak už před několika týdny vyměnil zimní za nízké nezateplené kožené, že ráno mu zima neva a odpoledne je už teplo. Já to mám teda stejně, v botách s kožíškem už bych odpoledne shořela

Offline letfenixa
10850 příspěvků moje polička 26. března 2024 08:27

žluťásek vieš čo, v tých keen nie je vyslovene kožúšok, nejaké zateplenie tam je.

Offline dzizisketa
8936 příspěvků moje polička 26. března 2024 08:41

žluťásek 

Naše děti už taky nosí kožené nízké boty pár týdnů, nebo už měsíc? Asi tak stejně dlouho, jako na sobě neměly zimní svrchní oblečení.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2024 08:48

dzizisketa moji měli včera ještě tenké prošívané bundy. Ale minulý týden, jak bylo teplo, byli pryč. 

Offline Myrtila
5306 příspěvků moje polička 26. března 2024 08:48

Evaeva Aha, tak u nás je asi tepleji, nebo jsme horkokrevnější zimní jsme odložili... už ani nevím kdy. Karja No, nechuť k fashion sandálům chápu, dvoje boty za patnáct set navíc

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2024 08:49

Karja co jsou celoročky, když ne kožené nízké? (Tak totiž vypadají naše celoročky - prostě kožené tenisky)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. března 2024 08:50

Myrtila kluci měli zimní městské, žádné sněhule. Sice s vlnou uvnitř, ale jinak kožené kotníkové bf. A minulý týden byli pryč, to bylo teplo.