miuu tak to by byla moje smrt. U nás zvoní zvony v šest, takže mají sraz před šestou. Ale zase je pěkné vidět tu skupinku jak jde a dělá randál. Teď s nima chodí i nějaký osmiletý kluk, tak ho pak prý jdou vsichni odvést domů a pak se rozejdou.
Vše o těhotenství a dětech
Já tyhle velikonoční tradice vůbec neznám, ani z dětství.
Raduza Já mám pocit, že u nás to klakotání obnovili až někdy po 89, spolužaci podle mě nechodili.
brrr jak se u vas rika tomu nastroji na klakotani? U nas se rikalo řehtačka, ale po meste s tim nikdo nechodil, myslim jen pred kostelem vzdycky meli chvilku.
Evaeva brrr Vycházejí ve 4 a řehrají u každého domu dokud v něm spíci nerozsvítí světlo.
tak to by jim ve meste asi nekdo ublizil:-))
Kokoska u nás je to řehtačka a pak mají ještě takový trakař.
miuu Tak to je drsné. Kde to bydlíte?
Evaeva Tady chodí starší, tak od desíti do patnácti. Kdyz vyjdou zakládku, tak už neklakotají. Hlavně asi je trochu boj dostat se do té skupinky, protože míň lidí=víc peněz a sladkostí. Letos jich je jedenáct.
Nechcete to někdo? Jednou postavené. Na ceně se domluvíme.

miuu aha. Tady se odměna dává až v sobotu ráno, pak se rozdělovalo spravedlivě všem.
Včera jsem šla brzo ráno na nákup ,,no prosím tě, jeď sj, my se vypravime líp, když tady nejses,,. Takže jako samozřejmě neměly vyčištěné zuby (,,cože ony si ráno nevystily zuby?to jsem nevěděl že si je nečistej,, No to jsem nevěděla, že deti se vypraví jako dospělí, vyčistí si zuby hned půl hodiny po probuzení a samy bez nabádání) ani učesané vlasy. Ale to je jako v klidku ačkoliv v tom kontextu, jak se skvěle vyprávěj i tak dobrý. Ale dorarily k mojí sestře na návštěvu s náramky z tamponu, z rozbalenych tamponu. Vypravovaly se samy, děda šel kolem, vzal je ven, v dáli prý sambo viděl, že tam něco nehraje, děda neuměl zpracovat asi to, co vidí, naštěstí se zastavily u mojí sestry, co bydlí o ulici dál a ta z nich ty tampony oškubala, ale prý to z nich viselo, jak z vánočního stromečku, švagr byl polomrtvej smíchy, desetiletej synovec díky tomu ví teď o menstruaci a hygienických pomůckách víc než leckterej dospělej chlap.
Karja
takova normalni rodinka, no!
Tak čo, kedy ste vstávali? Pinot Noir ?
U nás 5,30 letného času ![]()
letfenixa my včera ponocovali, protože Viktor si odpoledne zdřímnul, takže šel spát až po desáté, takže vstal až v 6:45 (letního času).
letfenixa u nás to taky nezafungovalo. Děti teda vstaly jakoby o hodinu déle, ale mimino si o tu hodinu přivstalo, takže vstalo taky v 5:30. Ale asi ještě usnul, protože jinak to není možný. Docela se děsím doby, až mu nebude stačit jen tak ležet vedle mě. Kluci takhle brzy nevstávali.
Evaeva dite, který jen lezi vedle mě, bohužel neznám, ale zas naštěstí nevstava nijak brzo (ještě spi
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články