Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 08:28

Potrefenáhusa no já tomu taky dávám tak měsíc než ho to přestane bavit. Kluci jako mimina spali zhruba do osmi, mladší ještě déle, po tom se mi dost stýská. Teď jsme navíc na chalupě, kde to ráno v jednom nejde, tak se ani nemůžeme s mužem vystřídat jako doma. A večer jsem zase čekala než se ohřeje voda (je nás tu moc) a tím pádem šla spát později než bych chtěla.

Offline Potrefenáhusa
38745 příspěvků moje polička 31. března 2024 08:36

Evaeva já jsem se naučila od ni rano vstavat, ona spi rano lip a dyl beze mne, takže i když to trochu bolí, lip se mi sedi u kafe v kuchyni než se ji snažit ještě douspavat, spát se s ni pak většinou už nedá, ale sama spí

no jakmile se vzbudí, hned si stoupa a začíná rabovat okolí, nejlepší jsou bezdrátový sluchatka, po těch jde jak slepice po chroustovi 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 09:14

Potrefenáhusa já bych vstala bez něj, ale ne v 6.30. On teda spí převážně v postýlce, do postele si ho beru až když nad ránem nechce zabrat, abych k němu nemusela co tři minuty vstávat, že jo.

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 31. března 2024 09:25

Mně to brzké vstávání před šestou nevadí, aspon jsme v 7 ráno ve školce a já můžu jít hned pracovat, to je taky jedna z mála šancí, jak stihnout osmihodinovou směnu celou...Ale blbý je, že tak vstávají i o víkendu, to pak jako fakt člověk vstává furt brzo každej den a nějakou tu hodinku navíc by to občas chtělo. Jako cejtim se unavená docela hodně, jakože ne ani nevyspalá, ale unavená tak jako fyzicky.

Offline Tabea
8068 příspěvků moje polička 31. března 2024 09:28

U nás děti o víkendu vystřelí z postele dřív a radostněji, než ve školní den. V pátek jsme jeli k našim, tak to byli vzhůru před šestou. Teď vlastně co tu jsme, tak oba dny v šest (zimních). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 09:32

Tabea když se na něco těší, tak vstávají taky dřív. Oni teď celkové vstávají brzy, v létě spali do půl osmé, to už se dlouho nestalo.

Karja u nás nemá před šestou morál žádný dospělý. Když se zbudí třeba o 15 minut dřív, tak je taky muž vypakuje dřív, ale pořád mluvíme o tom, jestli vyrazí v osm nebo v půl osmé.

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 31. března 2024 09:38

Evaeva A jak dlouho se kluci vypravují? Mně přijde, že naše holky celou věčnost a to jsem to co nejvíc snad zoptimalizovali. Mají od večera kupičku oblečení připravenou, oblečení vnější, když snídají, tak je češu. Ale stejně to trvá hodinu a to je jako popoháním fakt hodně, kdybych je buzerovala méně, tak to trvá klidně ke dvoum hodinám....:-/

Offline Myrtila
5307 příspěvků moje polička 31. března 2024 09:41

Evaeva Potrefenáhusa Tak my máme vaši kombinaci, nevydrží ležet a vstává brzo Teď jak je ráno dřív světlo, vstává už nějakou dobu mezi 5.50-6 h. Takže dneska v 6.50 nového času. Budí se s pokřikem "já chci papat", což se nedá moc okecat. 

Offline Potrefenáhusa
38745 příspěvků moje polička 31. března 2024 09:59

Evaeva já prave když od ni včas nevstanu, tak se furt budí, furt mě žvejká, spát se u toho nedá a vstát, aby ji člověk definitivně nevzbudil, taky ne. Ale když to stihnu, chrape sama ještě minimalne hodinu a půl a já mám klid a volnost 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 10:07

Potrefenáhusatak to vůbec, on leží a něco žvatlá. Akorát na něj pokládám ruku. Já teda vleže nekojím, takže to nezná. Podle mě je taky ještě nedospalý, akorát mu nejde zabrat, kolikrát ještě třeba na půl hoďky usne. On teď chce hodně pozornosti přes den, takže kolikrát snídám, až když jde zase spát.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 10:10

Myrtila no tak jemu není ještě ani půl roku, tak nemá moc možností než ležet. A je po jídle, samozřejmě. Kluci samozřejmě taky nepoleží, ale my si jdeme klidně lehnout po tom, co dostanou snídani. U televize už se obslouží sami. Ale včera jsem je instruovala, že jim dám k posteli hračky, ať si ráno ještě chvíli hrají, tady totiž nemůžou sami dolů, když je takhle chladno, a vyšlo to

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 10:14

Karja hodinu jim to trvá, stihnou i krátkou pohádku. Ale nečešou seOni jedí rychle teda. Horší je, když nemá mladší náladu, pak si různě vymýšlí co jíst, co na sebe...

Offline Vari
2219 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:40

Karja Ja je zvladnu vypravit za dvacet minut, sambovi to trva pres pul hodiny. Ale nesnidaji teda, jen si rano daji flasku s UM.

Offline Potrefenáhusa
38745 příspěvků moje polička 31. března 2024 10:42
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusatak to vůbec, on leží a něco žvatlá.

​tohle prave bohužel naše děti nikdy nedělaly 

Offline Karja
44553 příspěvků moje polička 31. března 2024 11:58

Vari jo ty snídaně jsou nejdelší, to je někdy dvaceti minut, někdy půl hodiny, ale zrovna ta snídaně je tak zdravý návyk a jsem ráda, že jdou uplně automaticky ráno ke stolu, takže zrovna tohle mě nesmí štvát. A svačina ve školce je až v 9, takže to něco mít musí, když jsou vzhuru od 6;-). Ale i s tou flaškou, je to uctyhodný čas teda!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:00

Karjakluci se právě nasnídají a svačinu maj za chvíli. A když někam dál vyráží, tak svačí už před půl devátou, takže hned jak přijdou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:02

Potrefenáhusa já si to u kluků taky nepamatuju. Ale ti vstávali pozdě, tak jsem ani neměla tu potřebu. Tenhle poslední je z nich nejhorší spáč, i v noci se budí o dost častěji.

Offline Myrtila
5307 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:16

Potrefenáhusa Evaeva Naše dítě taky nikdy neleželo a nežvatlalo, to se buď kojilo, nebo kojilo a u toho spalo, nebo řvalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. března 2024 12:21

Myrtila moji u kojení vůbec nespí.

Offline Potrefenáhusa
38745 příspěvků moje polička 31. března 2024 12:52
Reakce na Myrtila:

Potrefenáhusa Evaeva Naše dítě taky nikdy neleželo a nežvatlalo, to se buď kojilo, nebo kojilo a u toho spalo, nebo řvalo

dite c.2 teda občas usne, ponechany někde svymu osudu, ale nesmi byt u zdroje