Evaeva no já to prave musím stihnout v těch 6, jinak je to v pytli
taky je jak hlidaci pes (mama, mama, mama, i ze spaní)
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa nejsem masochista
v šest jsem ho přemisťovala k nám po posledním kojení. To radši budu spát do osmi a snídat v deset ![]()
JankaM vieš čo, on prvé ide raňajkovať, čo si teda obstara sám, ale ja mu musím dať teplú vodu (nechce piť studenu a odstatu), takže mu dám vodu a vraciam sa do postele. On sa tiež vráti do postele, lebo ráno sa TV nepozerá, no a podchvíľou ma budí.
Gatita o uspavani nebudem vôbec písať
ale zas okolo 8 je už kľud.
Evaeva Však jo, hlavně když spi. Mne dneska nechala vstát v 7, kdy jsem šla pro starší budit do školky a spala do 8, ale vlastne je to scénář zimního času
letfenixa a audio pohádky by se poslouchat mohly? Že by se v té posteli nenudil.
Evaeva já furt čekám, kdy budou audiopohadky schudny u nás a zatím ani ťuk. Teď teda i docela nerada cte ![]()
Potrefenáhusa jojo, já když spím do těch osmi, tak mám hned lepší den.
Potrefenáhusa U nás to tak bylo dřív, sice usnul v deset, ale když jsme vstala před osmou, tak jsem měla hodinu na venčení. Teď se budí kolem půl sedmý a usínat začal pozdě. Je to i tím, že ještě spí přes den, ale toho se mi ještě vzdát nechce, dokud ještě usne.
Kan Je to tak. Pro mě mají všechny samoživitelky, ale i samoprovozovatelky dublovanou svatozář.
Evaeva já aktuálně preferuju před spaním čas bez dětí, takže mi to vyhovuje. Teď mimino spí, na odpolední spaní budem uz někde venku i se starší
Potrefenáhusa já je pouštěla staršímu, když mladší spal než jsem ho pustila k tv. Mladší už je taky tolik neposlouchal. Teď už je mají jen do auta, ale v něm je to boží.
Evaeva my na to musíme najet v tom autě, aby si zvykla asi, ona u toho vůbec nevydrží, ale nerada teď i to čtení
Potrefenáhusa on právě ráno pořád nevydrží dýl jak hodinu a půl, takže ten čas bez něj mám potom. A taky ti dva jsou pryč a ráno se jimi vůbec nemusím zaobírat. To je hodně znát. Po obědě jsme taky venku, ale když zaspí mimino, tak je to taky super. Akorát ty večery jsou fičák, no. Ale oproti těm nočním ptákům, je to u nás dobré.
Zina a spí dlouho přes den? My museli to denní spaní zkrátit na max hodinu, kdyz ještě spávala
(teď spi ve školce, ale doma už není sila, která by ji uspala, max vytuhne jednou za par dni odpoledne na chvíli, taky budim)
Evaeva ty večery s tema malinkejma dětma mi přijdou vzdycky narocny. My už máme rutinu, ze to docela odsejpa, ale stejně je to občas se strasnym revem jedny, druhy nebo obou
letfenixa já tě chápu a soucítím. Mně teda nepomůže, ani když se po špičkách připlíží mi zavřít dveře, aby si tajně pustili televizi. Vzbudí mě to stejně.
Evaeva to ma fascinuje, Lukasko bol bdelý 2 hodiny už v pôrodnici. V polroku bol hore bežne 4 hodiny.
Potrefenáhusa nebo pustit k hraní, jen tak to baví málokoho
letfenixa já bych u toho dokázala spát
Kluci to tak měli všichni, ráno vydrží nejkratší čas, večer vydrží déle. V porodnici taky vydržel dýl, ale pak zase hodně dlouho spal, v šestinedělí se to ustálilo na 45 minutách bdění. Oni mají docela velkou potřebu spánku i teď, starší spí od půl deváté do půl sedmé zhruba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články