Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
42884 příspěvků moje polička 01. května 2024 22:13

mooradržím moc palce

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 01. května 2024 22:14

moora uf tyjo drzim palce

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 01. května 2024 22:16

711990 continuity dik, ono  to uz neni uplne akutni, ze spitalu uz je nejaky ten tyden doma, uz bude, doufam, jen lip nebo aspon ne hur :)

jinak teda osvetove okenko: staci jeden jedinej priznak, z tech notoricky zminovanejch, a pak vzdycky volat rychlou, nedopravovat se do spitalu vlastnima silama.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2024 23:41

moora to musel být stresať se rychle zotavuje 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. května 2024 23:44

Allysa já ty dětský milníky mám vyloženě v hlavě, kdy jak spali, jak mluvili, kdy se otočili,...

Sdílené kalendáře jsou jistě super a muž to už párkrát navrhoval. No já to potřebuju vidět napsané, nejvíc se mi osvědčil rodinný kalendář na zdi, děti řeším převážně já, takže na nějaká vybočení z rutiny muže upozorním a on si to zapíše.

Offline Adina
215 příspěvků moje polička 01. května 2024 23:47

moora at je dobre

Offline žluťásek
8848 příspěvků moje polička 02. května 2024 00:03

moora držím palce ať je líp

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 02. května 2024 01:27

moora silno držím palce!

My máme vzájomne dispozicne právo s mamou, ale pohyby na účte si teda nevidíme. 

Offline letfenixa
10852 příspěvků moje polička 02. května 2024 01:28

Evaeva teraz pri 3. si sa bála možno pre to, čo sa tvojej mame stalo.

Offline Allysa
894 příspěvků moje polička 02. května 2024 06:05
Reakce na Evaeva:

Allysa já ty dětský milníky mám vyloženě v hlavě, kdy jak spali, jak mluvili, kdy se otočili,...

Sdílené kalendáře jsou jistě super a muž to už párkrát navrhoval. No já to potřebuju vidět napsané, nejvíc se mi osvědčil rodinný kalendář na zdi, děti řeším převážně já, takže na nějaká vybočení z rutiny muže upozorním a on si to zapíše.

​Jasne, kazdymu, co vyhovuje, původně šlo o neschopnost otců se postarat o dítě nebo že jde k lékaři a nic neví apod. S tím prostě nesouhlasím, kromě kojení může obstarat všechno, pamatovat si každý prd netřeba, máme na to nástroje a fakt si myslím, že by nějakým zpusobem sdílená rodičovská prospěla i celkově společnosti.  

Ale už toho nechám, debata už je jinde.

Offline Tabea
8075 příspěvků moje polička 02. května 2024 06:25

moora držím palce, ať je brzy zase dobře. 

Offline Garfie
28495 příspěvků moje polička 02. května 2024 06:38

dynda No počkej, ale žádná škola nechce děti, se kterými je víc práce, pokud na takové děti není vysloveně zaměřená. :-) To ale neznamená, že s tím neodkáže pracovat, některá líp, některá hůř.

Co se tvého prvňáka týká, tak já bych nepanikařila, učitelky bych úplně nepodceňovala, pokud má dítě v první třídě pětky, je učitelka s největší pravděpodobností kráva a rozhodně je problém pravděpodobně víc na její straně než na straně dítěte. Podpora 1. stupně se poskytuje bez vyšetření (pokud teda nepočítám třídní učitelku) a je dost častá, v podstatě má dítěti usnadnit přechod a zvyknout si na školu jako takovou. Nesignalizuje v podstatě nic vážného. Nevím co přesně se děje tvému synovi, škola doporučila sehnat psychologa/poradnu? Nebo co ti k tomu řekli? On totiž ještě ani CNS nemusí být úplně vyvinutý, ty děti to často doženou během roku, kolikrát stihnou dozrát i o prázninách. 

Offline Garfie
28495 příspěvků moje polička 02. května 2024 06:51

moora Ty jo, dočítám se zpožděním a potěš teda!! Musel to být šok, tak ať už jenom kvete!!!

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 02. května 2024 07:23
Reakce na Evaeva:

Karja smažily jsme s dětmi palačinky. Musím říct, že jsem ti dost záviděla ostrůvek se sporákem (Já ho mám na kratší, metr dlouhé části)

​Hele, naše děti se u toho tak melou, neustále se hádají, kdo bude dělat jakou aktivitu, je to za trest v jakémkoliv uspořádání kuchyně, takže většinou jim stejně zakážu mi pomáhat:-D. Můžou jen když je doma jedna:-D

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 02. května 2024 07:26

moora Tak přejeme všichni rychlé a plné zotavení!

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 02. května 2024 07:30

Karja já jsem tem dětem v kuchyni taky nějak neprišla na chuť, ucici stolicka je stále uklizena v garáži, protože u toho dite zatím fakt nechci 

Offline rysamona
1108 příspěvků moje polička 02. května 2024 07:33

Jen ještě kdo chodí s dítětem k doktorovi. Teď jsem tam byla s dcerou a přišel tam starší pán s malou holčičkou. A on to byl děda. To se tedy přiznám jsem ještě nezažila.

Offline Karja
44568 příspěvků moje polička 02. května 2024 07:45

Potrefenáhusa Jako s jednou je to v pohodě a ta stolička mi svého času hodně pomohla. Ale takový to"neee, já chci taky, já to budu dělat" prostě jak se hašteřej mezi sebou, kdo bude dělat jakou činnost...no to je moc:-D

Offline Potrefenáhusa
38756 příspěvků moje polička 02. května 2024 07:55

Karja no my to kroutime doma už druhej tejden, jako tahle nemoc nám dala docela na frak

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2024 07:56

Karja Potrefenáhusa ty jo, včera to bylo naprosto boží. Jeden rozbíjel vajíčka, druhý lil těsto na pánev,... akorát oba stáli přede mnou. Ne že by se nikdy nervali, ale obvykle se umí domluvit (oba dělají všechno ). Hlavně starší syn se většinou nehrne do ničeho složitějšího a včera zkusil rozbít vajíčko a i lil na pánvičku, nechal si poradit A samozřejmě jsem na to měla kapacitu, protože jsem to dělali jak dlouho, překáželi mi a bordel byl větší, takže jindy bych byla dost nervní.

Edit: hlavně bylo u nich vidět, že to "příště" dokážou sami. Ne jako když s tebou vaří batole.