Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline brrr
12331 příspěvků moje polička 04. května 2020 22:53

žluťásek Co tohle?

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 04. května 2020 23:32

brrr znám a jsou překrásný. Ale teď hledám něco jiného. Vím přesně jak chci, aby to vypadalo, ale ještě jsem to nenašla

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 04. května 2020 23:48

Zu Nemela by jsi mezi tim chytit kliste jsem pochopila

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 04. května 2020 23:51

A vubec, je to tady prenosny, prave jsme se vratili z pohotovosti, kde velky maly vyndavali kliste z ocniho vicka. Do toho me sambo plasi, ze jsem tam chytla covida,protoze jsem nemela rukavice na vsechno sahala vcetne dcery dudlika! Takze uz nic nepiste, jen o penezich, kolik jich mate hodne!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2020 00:03

Karja ja som tiez starsiemu dnes vyberla kliesta z nohy :/ kazdy rok ho striekam a tento to flakam, snad nebol nakazeny. Jezis a to som si spomenula ako mi kamoska vyberala nacucaneho kliesta z pupku v Norsku v prvom mesiaci tehotenstva. Tu zlomenu nozicku tam mam asi zrastenu doteraz

A ked chces pozitivne, prave dnes mi pristali na ucet peniaze z predaja bytu, uz nie som zebrak

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 05. května 2020 00:08

Karja Mrakoplas je to tu nakažlivé! Dnes jsem na Ríšovi našla klíště, jen lezoucí teda, byli jsme jen na zahradě . A to máme opovrhovaný anglický trávník, žádnou moderní louku!

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 05. května 2020 00:13

711990 díky moc! Tak jasně, nejvíc bych ušetřila, kdyby nebyla sleva žádná Ale knížky se u nás těší velké oblibě, naposled jsem u Svojtky nakupovala zhruba před rokem a ještě mám několik dalších omluv a důvodů, proč všechny ty knížky zrovna teď fakt potřebujeme (čti: potřebuju - dcera loni před tím rokem ještě ani nebyla na světě) 

Nebo bývají i větší slevy? Instagram nemám a kdo je Lucka Feriková, na kterou ten kód odkazuje, nevím...

Offline Karja
44612 příspěvků moje polička 05. května 2020 00:16

Mrakoplas Hele chvili jsem se na zaklade upozorneni ve vedlejsim vlakne o zruseni dane z nabyti nemovitosti radovala, nez mi doslo, ze my jsme na prelomu roku koupili byt druzstevni:-D:-D.  Ale dlouho jsem premyslela teda:-D:-DTak nic no, ale jsi na dobre ceste!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2020 00:34

Karja jako dan z nadobudnutia nehnuteľnosti je podla mna wtf (to sa plati percento ci pevna ciatka?), to nastastie u nas nemame. A z dane z predaja som oslobodena juch lebo som ho mala 9 rokov. 

A to ste kupili byt pre seba na byvanie ci na prenajom? 

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 05. května 2020 06:44

Anema hahaha naprosto chapu a znam:D myslim ze moc vic se na tom ziskat neda, takze v pohode:)  

Karja ja jsem nejak asi rada, ze nevychazime z bytu!!!

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 05. května 2020 07:01

25% date u Svojtky i s OZP2025, plati cely rok:) 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 05. května 2020 07:10

rasaNori nevies ci ten kod plati aj pre SR? Teraz mali na instagrame do nedele tie zlavove kody u niekolkych ludi a tie boli pre CR aj SR jednotne ale samozrejme som nic nekupila

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 05. května 2020 07:14

eless ten VILA20 plati i pro SR

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 05. května 2020 07:14

eless tak to fakt netusim:(

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 05. května 2020 07:23

Mne sa páčia aj nereálne obrázky zvierat

Offline Pinot Noir
29849 příspěvků moje polička 05. května 2020 07:38

letfenixa mám pocit, že i dětem ;)

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 05. května 2020 08:22

letfenixa mne taky, ale na takovej ten zacatek, kdy ukazew na zvire a rikas haf haf/mnau mnau, mi prijde lepsi kdyz je to bez nejakejch vymyslum Jakoze treba aby zvirata nemely indiansky celenky nebo nebyly rozmazany nebo nemely roztomile velky hlavy s divne umistenejma ocima:) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2020 08:36

711990 u syna teda měly největší úspěch ty Minipedie z řady Objevujeme svět, jsou kreslené na bílém pozadí. Určitá stylizace podle mě nevadí, co ho rušilo bylo, když to zvíře bylo nakreslené v krajině a pod. Srovnání s knihami, kde jsou fotky teda nemám, ty se mi strašně nelíbí. Ale nakonec mi přišlo, že nejdůležitější je období, kdy mu to ukazuješ. Synovi jsem ty domácí zvířata ukazovala snad od deseti měsíců a ve 14m poznal a pojmenoval akorát tak psa a ptáka a to jen živé. Švagrová se mě ptala, jestli mu to jako ukazují, ona měla první holku, ta brebentila snad od narození. Teď má kluka a mluví tak podobně jako můj syn. Pak asi v 16m měl syn období, kdy se naučil snad všechno, co jsem mu jednou ukázala klidně v časopisu.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 05. května 2020 08:36

711990 Jo, přesně, já z toho důvodu koupila první zvířecí v Levných kihách, protože to byla taková fakt basic s výřezy z fotografií zvířat. Přišlo mi to na začátek nejlepší, jinak když se na to člověk soustředí, tak fakt malovaná koza vypadá v každý knížce úplně jinak. A vůbec mám kolikrát sama problém poznat, co je to za zvíře Ideální je, když je to ještě popsaný. 

Jinak klíšťat mám já i malej desítky ročně, myslela jsem, že je to normální Ale pamatuju si na flejm, kdy se někdo rozčiloval, že mu dítě ze školky (?) vrátili s klíštětem, ó hrůzo, takze asi to někde běžný není. Ale já nějak nevím, jak se tomu vyhnout, přestože klíšťata nenávidim, odmítam se desetkrát denně polejvat repelentem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. května 2020 08:45

MP Meri doufám, že to nezakřiknu, ale syn klíště ještě neměl, přestože v křoví je furt. Ono asi záleží na tom, jakou "má" krev, na mě taky hmyz moc nejde. Klíště jsem neměla několik let.

Edit: repelentem stříkám jen syna a jen do lesa