Pinot Noir my meli ten atlas z knihovny a taky se mi nelibil. Ale mne se ty albi knizky obecne nelibi. Vlastnime asi 4 a zadna slava to v mych ocich neni, par zvuku a pojmu, ale povidani skoro zadne nebo uplne povrchni. starsiho syna to vubec nezaujalo. Nebo s tim mozna neumim zachazet? Pro nas byly prinosne ty zpivanky, to byla pro me jako nehudebni osobu zachrana, ze jsem se mohla naucit par tech pisnicek.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek jé, buď ráda, že se o něco zajímá. Muzes mu vrznout encyklopedii a mas pokoj a synek aspon potrenuje pamet. Moje dite ze zasady nic cist ani slyset nechce, temat ma minimum a pamet jeste horsi nez ja! Nejradeji by neco vrtal a tatou v garazi, a to je teprv nuda (pro me)!
žluťásek mě se naopak ty koledy líbí nejvíc, ty ostatní zpívánky mají podle mě nic dětské provedení. Doprava je super.
Starší dostal My first english a zatím se mu to líbí. Přál si vesmír, ale ten je pro starší. Betlém jsem zavrhla, ten by nepřežil ani den.
Mrakoplas syn taky občas pifuje:) Má to asi ze školky, ale to je takové nevinné.
Gatita no jeje, to já jsem ráda a pyšná, on je senzační. Dikybohu že to nejsou dinosauři a transformeři ![]()
Před Vánocema jsme byli na výstavě Imaginarium a úplně ho tam uchvátilo loutkové divadlo, hrál tam skvělá představení, z toho jsem byla úplně paf. Třeba představení o ženě, která si hledala manžela a tak šla do údolí mužů, aby si tam nejakého vybrala ![]()
Jos my máme z Lidlu samé dřevěné hračky, ty tam mají pěkné a kvalitní, mi přijde. Ale letos jsem tam nic nekoupila. Měli spoustu těch monte skládaček, mně se hrozně líbí, ale moje děti to nezajímá:)
Evaeva Tak ony jsou ty veci hezke, jen kdyz z jedne kolekce mame sadu tri vlacku a od druhe babicky lokomotivu a tri nakladaky, tak bych si vystacila s jednou tou veci. Nejradsi bych jim ty letaky spalila ![]()
Evaeva to Rush hour junior či obyčajné?
Jos to má k té vláčkodráze? Jednou jako když najdeš:) Ale chápu. Já mám pokaždé docela obsáhlý vánoční seznam a taky mi vadí, když dostanou něco jiného, co fakt nechci
letfenixa tyjo, to nevím, ta naše je ještě po mně, to byla asi jen jedna.
Evaeva Asi ano, jen vlackodrahu nemame
. Vlaky ma duplo a dalsi drahu myslim nepotrebuje. Ale mas pravdu, babicky to nejspis vyladi a kdyztak to zustane u jedne nebo druhe uz nastalo.
Jos my využíváme oboje, ta dřevěná dráha se dá postavit komplikovanější. Ale tvůj syn je ještě malý, ten čas přijde.
Gatita mně se třeba ta Doprava zdá super, vtipné hlášky, hodně zvuků pro mladší, hodně názvů těch strojů pro starší, Ríša hraje hodně ty kvízy. Naopak Zpívánky nijak nezaujaly, my tu máme dost hudebních nástrojů, zpíváme pořád, když už písničky takhle pasivně, tak to se Ríša radši kouká na televizi, ať to má i nějaký vizuální doprovod.
Ale ten Atlas světa, od něj jsem teda čekala mnohem víc.
žluťásek No tak u toho vašeho bych byla ztracena už tak ve dvou letech jeho věku!:-D
Jos tak aby brzo neprisel jeste obri balik koleji
ale ja to chapu, taky by mi to vadilo.
U nas se to nastesti dari, blikajici hracky uz vsichni vedi, ze mit nemuzeme kvuli moji migreno-epilepsii, zvukovy se nastesti nelibej nikomu v rodine. Staci, ze mame lego hasice s tou houkajici-blikajici kostickou, to obcas vydrzim.
Díky, kúpim tu dopravu. Ale čo tak pozerám, veľký výber nie je a polovica z toho je naprd..už ľutujem toľko peňazí za to pero (máme dve, inak by sa furt hádali), v podstate to moc nevyužijú, keď sú tie knihy také slabé.
Už jsem to nakousla ve stížnostech. Jak mám dostat dceru k babičce? Už minule to vypadalo, že ji tam nedostaneme, po čtvrthodinové litanii ,,nejedu, prostě nejedu, budu doma, klidně sama,, jsme ji překvapivě nalákali na boby. Teď tu už hlásí, že nejede, že tam bez mamky a tatky nebude. Pak je tam spokojená, program je bohatý, jedou tak obě dvě, hodně se jim věnují. Ale nasekat ji zadek a narvat do auta asi nemůžu.....Že tam babička bude mít dobroty to asi taky nezabere, ona už je po sambovi hrozně uvědomělá, sladkosti si už půlí, a nechává na zítra nebo po obědě:-D:-D.
žluťásek skoda, ze to imaginarium nestihnem. Jinak ja tu nechci syna nejak hanet, on je fakt sikovny a hodny, jen ty zajmy jsou uplne mimo...to uz radsi ty dinosaury nebo vesmir nebo cokoli. On bude ten typ, co nikdy neprecte knizku, nepujde do kina, zato stravi vikend s pajkou![]()
Karja zabejčený dítě je peklo, to soucítím. Co přes mladší? Že tam pojede malá, a velkou sestru poprosíš, že potřebuješ, aby tam na ni dávala pozor?
SunEclipse No to je taky jedna z variant, co jsem používala a taky to tak řeknu i teď, ale už to na ní moc neplatí. No do auta ji snad nalakam asi nějakou zajímavou zastávkou po cestě a pak dej se vůle boží no!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.