Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 14. května 2024 13:42

Evaeva to používám já a myslím, ze je to ok, ze by ji kazdej rozumel 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2024 13:44

Potrefenáhusa jo, souhlasím, nemyslím si, že je úplně nutné, aby používali anatomicky přesné názvy. U nás doma byl předek a zadek, taky myslím, že by každý věděl.

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 14. května 2024 13:44

PotrefenáhusaNa to je dobrá knížka ta albi tužka lidské tělo. Velkámalá když je něco tátovi, tak říká něco jako "tak to máš vagínu příliš pindínu" tak jsme na to nějak nereagovali nikdy moc, u nás je velký zájem o tyto orgány odjakživa a říkali jsme si, no asi jí to příjde vtipné. No a pak z toho vylezlo asi za dva měsíce, to vyprávěla příběh, že v televizi byl někdo nemocný a měl vagínu...ona si to spletla s angínou:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2024 13:47

Karja

U nás je teď hodně pindíkové období, kluci to mají fakt jinak od dětství. To je pořád samé ukazování a poukazování na to. Snaha se navzájem osahávat, útočí na muže,... To se teda snažíme korigovat, ale zatím bez efektu.

Offline Potrefenáhusa
38782 příspěvků moje polička 14. května 2024 13:48

Karja nene

nase dite už přešlo na fekální humory, někdy to teda fakt bolí 

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 14. května 2024 13:54

Evaeva L. sa denne rozplýva nad krásou svojho pipika

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2024 14:03

Potrefenáhusafekální humor u nás už jede fakt dlouho. No, co k tomu říct 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 14. května 2024 14:10

jsem zlá dcera, zakázala jsem babičce jít na besídku. No spíš jsem si o tom s ní pohovořila a vysvětlila situace, ale myslím, že je uražená. Ona chodívá jen jedné dceři, té mladší a ta starší to minule  řešila, proč chodí babička segře a jí nebyla a letos se to zase nenapravilo. Tak jsme o tom se sambem mluvili doma a shodli jsme se na tom, že by jí to bylo zase líto. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2024 14:15

Karja schválně jde jen k jedné vnučce? Jseš zlá dcera, ale hodná maminka

U nás jdu jen já a muž, i tak tam se třemi dětmi budeme jak hujerovi 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 14. května 2024 14:29

Evaeva no prostě ano, pokaždé to vyjde na tu malou, přitom na tu starší ji vyloženě zveme, mají to hrozně pěkný, ty učitelky jsou moc šikovný a ona je fakt hvězda..... Ta menší, to je prostě besídka:-D ALe ona asi nejde nevím, ona se furt té starší jakoby bojí, že něco vyvede nestandardního, má to nějak v sobě. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2024 14:35

Karja náš mladší rovnou řekl, že nic převádět nechce

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 14. května 2024 14:49

Karja Ty jo, já prarodiče na besídky vůbec nezvu. Nebo teda, zvu svoji maminku, aby místo besídky pohlídala mladšího, protože toho, kdybychom tam vzali, tak něco nestandardního provede zcela určitě ;o) Ale teda úplně tě chápu že ses vyjádřila, babička má jít buď na obě, nebo na žádnou.

Online Vari
2219 příspěvků moje polička 14. května 2024 15:00

Evaeva Sousedka tuhle rekla juniorovi Ty ses takovej malej pinďa. A on si na ulici stahnul kalhoty i trenky a velmi nahlas zacal resit, ze on neni pinďa a ze pinďu ma tady.

Dvojcata zatim nezajima, jak se deti dostanou do briska, ale casto mi lici, jak v mym brise plavali v plodovy vode a jak jedli pupecnikovou snurou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. května 2024 15:01

Varihaha, to je boží, to svlékání na ulici

Offline letfenixa
10856 příspěvků moje polička 14. května 2024 15:06

Karja akože naschvál nejde jednej, ale ide druhej? Tak to si dobre spravila. 

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 14. května 2024 17:28

U nás jde ve ctvrtek na odpoledne pro maminku do školky můj táta místo me, protoze jedna babi nechce, druhá je v práci a tím nám došly příbuzné a rodiče, protoze v práci jsem i já. A když jsem teda ve školce říkala že ve čtvrtek nemůžu, tak mi učitelka říká ale holkám to bude litoa mám se rozpulit nebo jak??? 

Offline Karja
44599 příspěvků moje polička 14. května 2024 17:36

letfenixa Neřekla bych naschvál, ale tu jednu jakoby preferuje a přijde mi, že se to projevuje v tomhle. Nebo mě napadlo, jestli tam nechce chodit kvůli tomu, že tam pak zna nějake ty jiný babičky nevím. Ale velkamala to vloni řešila, ona si řeší tyhlety dramata svoje věcné a letos říkala, jestli půjde tato konkrétní babička, že by chtěla, že segre a sestřenici chodí, tak může přijít i ji

DruI U nás ve školce chodívají prarodiče, tak polovina dětí je tam mívá, není to nic neobvyklého. 

rasaNori Tak hlavně že tam někdo bude, ale já jsem besídky měla ve služebních cestách a štvalo mě to hrozně moc, řešila jsem to hrozně moc a nakonec to místo me odjeli kolegove. 

Offline DruI
5574 příspěvků moje polička 14. května 2024 17:48

Karja Ty jo, to je ale hodně smutný, když si to to dítě takhle samo uvědomuje :o(

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. května 2024 18:07

Mladsi mal besiedku zrovna dnes, ja som bola sama a inak sami Hujerovi. Rodicia, stari rodicia, surodenci . Stvrtok ma zas starsi. Musim kvoli tomu na pol 7 do prace ale cez to nejde vlak, hlavne ked to je besiedka ku dnu matiek. Synom by to bolo luto. rasaNori ale ked sa neda, tak sa neda. Vsak ked to dceram vysvetlis, urcite to pochopia. Ono vacsinou staci, ze je tam dakto z rodiny, jedno kto. Poznam dve deti co uz nemaju maminku, zaujimalo by ma ako to riesia ucitelky tam. Lebo to su same basnicky "moja mila maminka" a pod. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. května 2024 18:10

Karjaja by som to spravila rovnako ako ty. Ak babka nebude chodit obidvom, tak ani jednej.