Evaeva vies co, sambo si castokrat precita alebo vypocuje, co mu poslem. Ale ma to takmer nulovy efekt. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplas já myslím, že on by si z toho něco odnesl. Protože ona to fakt dobře vysvětluje, co je za tím chováním z biologického hlediska, co způsobují naše reakce, zase často z hlediska biologie... Plus se to to dostává pod kůži, čím víckrát slyšíš ty správné reakce a postupy. Když mu něco vysvětluju já a právě přidávám tu biologii, tak ho to zajímá. i občas pak perlí na nějakých školeních o vedení lidí
Akorát že ona to umí mnohem líp podat
Jinak by mě zajímalo, kde se berou ty děti, co nemaj rady špínu?!!!!
Brrrr tak z toho by mě omylo :)) holt holky z venkova no :)
Muslikdělaj to i některý Pražáci ![]()
Tvl sestra na dětském, ale absolutně mimo. Holky měly dnes ockovani, malý dítě na lehátku, druhá sestra ji tam dala krabici s lízátkama, dítě si vybírá a ta první ji začne tahat za ruku a vykrikovat že teď to zaboli. Kdyby ji to píchla ve chvíli, kdy se zaujate Hrabala v té bedně, mohlo to být v klidu![]()
rasaNori tyjo, me by naopak nastvalo, kdyby nekdo bez upozorneni predem bodl dite.
MPLee já si právě říkala jak je to super, ze se hrabe, a je v pohodě. 100 lidi, 100 chuti...
rasaNori jasně. I ty děti to snáší každé jinak. Pro mě je důležitý v tomhle dětem nelhat, ale pravda je, že tohle snáší dobře.
MPLee syn očkování vždycky snášel dobře, ale mezi 5. a 6. rokem to bylo hrozný, do ordinace jsem ho dostávala násilím. Teď se to pomalu zlepšuje, naštěstí. Ale vždycky jsem mu to říkala dopředu, to by u nás vůbec nešlo, to nějak zapřít.
Lukáško chce usporiadať halloweensku oslavu. Od leta to rieši. Plus má teraz v piatok meniny, tak sa mi ho podarilo presvedčiť, že nebudeme robiť 2 oslavy, ale len jednu, naviac cez jesenné prázdniny chceme ísť preč.
V kuse, ale že v kuse o tom hovorí a to už mu na všetky ambiciózne plány hovorím, že oslava bude len vtedy, keď uprace obyvacku. Teraz večer už som ho musela stopnut, lebo už mi išla hlava kolom dookola.
Evaeva ja uz moje deti vysielam s mamou. Pri nas jancia aj pri nosovej vakcine a s nou sa v klude aj pichnut nechaju.:)
Rozmyslam koho poslem na logo (ak nejaku zozenieme). Mladsi dnes zufalo plakal uz len pri tej predstave, ze tam pojde. Na toto by bolo treba psychologa, inak s nim asi nepohneme ![]()
A mamka na logo nemůže chodit? Jako to je zoufalí, tohle lékaři, jsem zvědavá, zda u nás se to zlepšilo trvale nebo jen docasne
Potrebujem urobit cistku oblecenia a nejakych hraciek. Velkost 98 a 104 by sa dakomu nehodila? Pripadne keby niekto chcel len konkretne kusy. Na predavanie som leniva, dedit po nas nema kto a radsej darujem tu, svojim online znamym ako uplne neznamym.
Tiez tu mam okrem hordy aut toto (okrem Baustelle, to som predala)

Mrakoplas u něj to bylo tím, že dlouho na žádném očkování nebyl. Takže jedině očkovat každého půl roku něco ![]()
Karja no cakame na termin na logo v Bratislave. Tam to ona neodsoferuje. Inak by urcite sla. Blizsie nas nechcel zobrat nikto :(
Mrakoplas ehm, my se trapne hlasime
Jestli nenajdes nikoho v okoli, radi adoptujeme dalsi cast vybavy. Ale uz bych ti za to rada neco poslala, nebo koupila klukum!
A stezuju si, ze jsem zakrikla, jak jsme letos pekne zdravi, i pres pravidelnou dochazku do skolky. Prave jsem prosedela hodinu na balkone s dusnym, kaslajicim ditetem ![]()
MPLee myslela som na teba! :) este to musim pretriedit, asi sa k tomu dostanem az cez vikend. Napis mi potom prosim spravu, ale dam si radsej aj pripomienku :) A nic nechcem, mne pomoze, ze sa toho zbavim ![]()
A chces aj tie hry?
Mrakoplas No to je pitomý, to mě nenapadlo, že to nemáte ve městě. Jojo, lékaři, já jsem zvědavá, zda u nás už byla finální náprava nebo to bylo jen dočasné....Jako u nás to bylo taky na psychologa, ale pak tím mým výstupem se to na ty následující tři měsíce dost zharmonizovala, ale nevím, nevím, zda to bude trvalé...Takže to nemůžu ani doporučovat:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.