Kan ne
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva taky nevím, co to je "ta flow" ![]()
Mohučanka no že si nerušeně hraje. Jakože jede na vlně. To asi nemá výstižný český ekvivalent ![]()
MPLee toto je niečo príšerne! Dobre, že o tom píšeš!
Karja a tady jdou ty deti pak aspon domu. Nechci si ani predstavovat ustavy 24/7
.
To je tak strasne MPLee , vubec nevim, co bych delala. A je teda prusvih, ze se tam techhle zlych kravek seslo vic najednou. To jsem si vzdycky rikala, ze soukroma skolka je v tomto min rizikova nez nejaka jedna chuva.
MPLee to úplně bolí číst a jsem šokovaná. Ne že se takhle hnusně chová jedna učitelka, to nějak člověk čeká, že nejsou všichni respektující Vlaďky, Katky a Zdeňky. Ale že se jich sejde takhle víc v jedné třídě a ještě se vzájemně hecujou. Je mi moc líto těch dětí a myslím, že jsi udělala fakt dobře.
MPLee boze mne je z toho uplne zle. Nemam rada to ohananie sa traumami, ale ta skolka musi byt strasna trauma pre tie deti ![]()
MPLee jsem v té skupině, kam jsi to dala na Facebook a zjevně tvoje zkušenost není ojedinělá. Je to otřesné...![]()
Myslím, že by se ten email měl přeposlat i na školský odbor příslušné Prahy, mám stejnou obavu jako někdo na fb, že ředitelství školky to akorát zamete pod koberec. I když MČ není zřizovatel...
Evaeva my máme strašně hrbolatou podlahu, takže ji to neslo, tak jen lezla na stůl a posouvání odložila na pozdejc ... no já tyhle pokusy moc nerada, minulej tejden si sáhla na rozpalenou mřížku na sporaku (hrnec už tam nebyl)
Potrefenáhusa to u nás s dětskou židlí nejde, to by se nevymotal. No jakmile si pořádně osvojí ty podstavce, tak vleze fakt všude. On teď dost makal na té chůzi a práci s míčem, na lezení došlo až teď, takže teprve objevuje, kam všude se dostane. Třeba bráchovi na zvýšenou postel a to se teda bojím, protože tam je zvyklý blbnout, takže si lehá klidně vedle a dole je ostrý roh vysunutého boxu. Ale jedno dítě (snad) uhlídám ![]()
Mohučanka už to řeším s mojí maminkou, která je taky mš učitelka a večer vyřešíme, kam to poslat dál. Tak snad se mi v noci zase nebude dusit dítě, ať to dotáhnu.
Evaeva tak naše je o rok starší, ty už porad za zadkem nestojim, ale ona v těch vejskach dost škodí, zere mejdlo, pouští vodu, rozsypava...
MPLee je super, ze si sa do toho pustila, aj ked sa ta to netyka ![]()
MPLee snad se to nezamete pod koberec, je to vazne úplně desivy
Potrefenáhusa já mu za zadkem taky nestojím, on stojí za mým
Právě když je někde sám, tak tuším neplechu. Ale můžu si dovolit nechat ho třeba na tom stole a u toho odbíhat a rychle se vracet. To se dvěma moc nešlo.
Evaeva odbiehat od dieťaťa na stole?
letfenixa když vidím, co dělá. Dvacet minut si hrál s ubrousky.
MPLeeUf, je mi zle jen to čtu.![]()
Jdu si pro radu, jsem úplně bez nápadu. Máme do školky přinést univerzální dárek pro děti cca za 100 Kč. Co přinést, aby to bylo aspoň trochu k něčemu a mohlo se to líbit?
Len nějaké tvořivé potřeby? Pastelky, voskovky, malá sada malování na sklo, malá sada zažehlovacích korálků, samolepková knížka, arch tetovaček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.