Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:08
Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:12

MPLee Evaeva a teď u vecere: mami, můžeš mě krmit?!!!

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:13
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:17

Potrefenáhusa co krmit, ale já buď musím mít v kočáru oba, nebo nikoho což mi připomíná, že jsem si udělala radost a koupila na bazaru Thule kočárek (ne vozík, ale sporťák za super peníze) a teda lituju, že jsem to neudělala už dávno. Tak ho aspoň ještě využijeme

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:20

Potrefenáhusa Taky ještě občas krmíme

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:25

MPLee no...jakbych to

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:32
Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 12. října 2024 19:32
Offline Jos
příspěvků moje polička 12. října 2024 19:59

MPLee jak se tam vejdou? . Mam TFK mono, coz je jeste vetsi tank nez Thule ale nejspis bych tam uz syna nenacpala ani samotneho..

A chapu nakup, ja mela na zacatku X lander a pak si marnive koupila tenhle. No a ty kotoucove brzdy a zkratka nemecka konstrukce, to je uplne jina liga nez ten rozhrkany zdedeny. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2024 20:07

Jos os tak dcera je drobna, ve skoro 4 letech ma 13 kilo a velikost 92/98 Ale musi se oba trosku zmacknout. My meli relativne no name trikolku, ale kvalita provedeni teda byla uplne jinde, ten kocar je cely zrezly, konstrukce na 2 mistech praskla a svarovana, rucni brzdu to nema, odpruzeni nic moc... V Praze mi to nevadilo, ale minule jsem je vezla oba z Harrachova a ten kopec dolu bez brzdy nebyl nic moc. Takže když na mě za cenu jedněch zimních bot vyskočil na marketplacu, nemusela jsem váhat. Uvnitr je teda ten puvodni prostornejsi, ale jinak si fakt nadavam, ze jsem ho neporidila davno. Stejne jako Thule krosnu z bazaru, ta je taky bozi. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. října 2024 20:22
Reakce na Zina:

MP Meri to je teda výkon, hlavně jestlis pečlivě četla i všechny ty příspěvky o botách :-D

​Ty jsem milosrdně přeskočila, abych se tady pak za pár týdnů mohla přeptat na tip na zimní boty

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 12. října 2024 20:26

MPLee mimino má přes 12 určitě, starší ke 20, takže kocar vazi přes 40 kilo, já už sebou ten skejt neberu (a mimino pak jde často pěšky )

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 12. října 2024 20:29

Jos nám se xlander úplně rozpadnul, já ten kocar fakt neměla rada, bylo na něm miliarda úplně pitomych věcí, jsem rada, ze se ten kocar nedožil druhyho ditete

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. října 2024 20:30

To máte všude, my jsme se dostali na hranici nosnosti

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2024 20:35

Potrefenáhusa nase "mimino" ma tech 13 taky

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. října 2024 20:36

Potrefenáhusa Ja ho pouzivala rok, pak si koupila Tfk a zjistila az zpetne, ze to byl krap. Ale je dosud u tchyne a ta tam synka jeste ted uhoupava ke spanku . Takze na pohoupani v chodbe jeste staci. Jinak my mame v garazi tri kocary (krome Tfk jeste Thule vozik za kolo a golfovy) a asi pet destskych kol. Porad to po nekom dedime. Neni divu, ze v garazi nikdy neparkovalo auto. Takovych kramu! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2024 20:54

MPLee to jsem myslela spíš jako reakci na tvoje děti, máš je podobně daleko od sebe jako jsou starší kluci. U nás právě to, jak se dorostli, bylo úplně super.

Online Karja
44723 příspěvků moje polička 12. října 2024 21:01

MPLee

No jak bych to. Tady jim bylo 2 a 3,5 a jako vždycky patřily spíš k těm statnejsim dětem ta lehčí vždycky seděla prostě vzadu na tom sklopeném opěradle, vlastně to drželo jen za panty. Hodněkrat jsem si říkala, že jednou se mi ten kočár někde zlomí tři km od auta a budu vyřízena:D. Ale drželo to takhle rok ježdění a to jsme měli nějaky lehvny baby joie. Vymyslel to kámoš, když jsme byli na výletě, již právě v patové situaci, 3 km od auta, velkamala vehementně odmítala motorku, on prohlasil, tak na tohle nemám, nacpal je obě do kočárku a těch 3 km běžel:D. Já bych na to snad jinak nepřišla a velkamala snad ani taky ne:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. října 2024 21:02

Potrefenáhusa já myslím, že mladší se krmil sám a staršího jsem tou dobou možná ještě krmila já(to teda přehráním, ale začal sám, protože já krmila bráchu). I teď si mladší vezme jogurt, lžičku, otevře, zamíchá a sní. Starší vyndá ten jogurt sedne si a volá, ať to jdu zamíchat.

Ale tyhle manýry kluci nemají. Nevím, jestli, jak jsou dva a tím pádem se identifikují jeden v druhém. Nebo vědí, že by to neprošlo

Akorát mladší doufal, že s kočárkem pro mimino pořídíme i skejt. Tůdle (Kočárek nemá roky, ujde pět kilometrů, když chce.) A mně úplně stačí deset kilo mimino, taška do školy, nákup jídla a drogerie a náš kopec. Ještě další dítě k tomu, vždyť už je prakticky předškolák.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 12. října 2024 21:18

Evaeva naše ujde buď 10km po hřebenech Krkonoš, nebo přesně 5 kroků

A jako oni jsou taky většinu času super, už se fakt zabaví a tak. Ale právě mě to taky zaskočilo, že se mi dcera rozbrečela při čtení knížky před spaním, že se cítí stejně opomíjená, jako opička v příběhu. 

Karja hele náš původní odvezl loni i 60 kilo briket Ty kočáry vydrží rozhodně víc, než by člověk čekal. I ta konstrukce praskla tak, že jezdit se s tim nouzově dalo...