Mrakoplas to jsem taky myslela, že skončilo dávno![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva hele cela nasa krajna sa posuva smerom do stredoveku, tak co sa cudujem, ze. Ale toto fakt vyfasol taku ucitelku "stara skola", zas nie su tam take vsetky.
Mrakoplas Ale to je hrozné, ta oslí lavice.
Mrakoplas je to blbý, když není možnost výběru. Tady taky mohl dostat lecos.
Mrakoplas To je uhozený uplně. Prostě jdeš sedět sám, at tě nic nerozptyluje a hotovo. Co jako proč k tomu co víc říkat?! Jako třeba kámošky co učej ten druhej stupen říkaj, že se jim docela vyplatí ty děti občas setřít, shodit před tou partou, takový ty machýrky, comají potřebu tak jako před třídou si dovolovat na tu učitelku aby si upevnili pozici, to beru, myslím, že je to taková docela učinná metoda. Ale jako to fakt nepatří na první stupeň....
Mrakoplas a jak dlouho mají tuto učitelku? Kámoška říkala, že u nich na prvním stupni, je učitelka, první druhá třída a od třetí mívají jinou. Že to tam je takhle dané, že některé učí ty prcky a ty další ty starší prvostupnové.
Karja tiez prve dva roky ale skoro na vsetko. Ja jej velmi nekorektne (nie pred detmi) hovorim "striga" :) Ale syn ma prekvapil, zda sa docela odolny. Vyzera, ze jednym uchom dnu, druhym von. Tak sa nanho snazim neprenasat moje zufanie ale zaroven nenapadne vyzistit, ci ho nieco netrapi. No a najviac ho stvu starsi chalani na chodbach, tam vyzeraju byt niektori pekni darebaci.
Mrakoplas Jej, no to je škoda. Ale myslim, že s těma staršíma klukama je to jen nezvyk a zvykne si, přece jen ze školky to nezná a že nemusí ani nic extra dělat ale není mu to příjemné, když se třeba handrkují mezi sebou nebo něco mu i třeba říkají atp. Ale monitoruj to.
Karja Tady ten konec Prahy je specifický v tom, že tu rostou byty jak houby po dešti, radnice zaspala s budováním infrastruktury, stěhuje se sem spousta nových rodin a jak nemáš v tom místě nějakou síť vztahů a zároveň potřebuješ třeba nutně dítě do nějakého předškolního zařízení umístit, tak můžeš spadnout do nějaké podobné pasti, kterou hned neodhalíš. Já jsem taky přistěhovalec a je to tu hodně anonymní, resp. trvalo mi si tu vybudovat nějaké vztahy.
Karja no myslím, že je z takého chovania naozaj prekvapený, nepozná to. Ale vraj ich strašia na záchode, nadávajú a posmievajú sa im a ukazujú prostredník..Akože mne by také prostredie nebolo príjemné, asi by som mala riadny šok.
V triede majú dvoch vejlupkov, ktorí už boli aj v riaditeľni..snáď to od nich neobkuká ![]()
A z iného súdku. Mladší začal vyžadovať ráno chodiť na siedmu do škôlky, aby sa mohol sám pohrať s "magnetami". Učiteľka nám ukázala stavebnicu a podľa všetkého je to colormag. Syna to veľmi baví stavať a chcel by takú aj doma. Ježiško by aspoň nemusel vymýšľat ale tak mi napadá, nie je vo vyše 5 rokov na to už "starý"? V zmysle, vyhodím (teda vlastne ja nie, Ježiško :) za to 100 euro a za pol roka to bude ležať nepovšimnuté. A tiež mi napadlo, že keď to bude mať doma, rýchlo ho to prestane baviť a aj motivácia šťastne nabehnúť ráno do škôlky zmizne :D Čo si o tom myslí CML?
Mrakoplas já kupuju colormag k letošním Vánocům pro všechny tři
U nás si s tím pořád hraje i nejstarší. Máme k tomu kuličkodráhu a právě potřebujeme víc dílků. A můj tip, ty dílky se na stojáka dají zapíchnout do dupla pro lepší stabilitu.
Evaeva ok, budem ti veriť! :D Prosím ťa a koľko kusov kúpiť? Našla som len 60 a 100 kusové balenie. Stačí 60 alebo sa s tým nebudú hrať lebo to bude málo? :)
Haha, já mám v plánu jako velký dárek nadělit Connetix 100dílkovou ![]()
A včera ještě Rosťa poptával Kaplu.
Mrakoplas já bych šla taky do větší. Nebo malou a k tomu nějaké ty sady s podvozkem nebo dělají autodráhu... Všechny tyhle magnetické čtverce jsou kompatibilní
Evaeva Takže ak kúpim Colormag, tak k tomu budú sedieť tie podvzoky z Magna Tiles? Dobre vedieť, díky!
Edit. Oprava značky
Mrakoplas mělo by to tak být
Mrakoplas Já mít tyhle stavebnice v dětství, tak si s nima stavím nejmíň celý první stupeň ve škole :o)
Ale teda taky mám zkušenost, že jsem pořídila něco, co bylo hit ve školce a doma to víceméně zapadlo.
DruI toho sa tiež bojím. Ale je to po rokoch asi prvá vec, ktorú si mladší vypýtal. Nikdy nevie čo chce (však má všetko po staršom). Tak by som mu to rada kúpila.
Ha až teraz keď som po sto rokoch na počítači vídim to DruI! Stále som tú debatu nechápala, na mobile tie znaky vyzerajú rovnako :D
Vy mě tu zase budete stát peněz.....:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.