Ve stare skolce vyzvedavala dceru kazde utery moje mama. Nebyl s tim zadny problem, dcera se na babicku vzdycky tesila. Dneska mama sla poprve do nove skolky. A dcera tam ztropila takovou hysterickou scenu, ze babicku nechce, ze chce jen maminku, ze mi pak volala ucitelka ze skolky, aby se ujistila, ze ji opravdu mohli predat. Jecela, utekla pred ni do jineho patra, pry byla uplne nepricetna. Pritom jeste rano jsme si cestou do skolky rikaly, jak babicce odpoledne ukaze cestu od nove skolky domu a pockaji na nas, az prijdeme z prace. A ukaze ji lego a tak. Nevim, co se pak v te male hlavicce stalo.
Takze v reakci na to na me pak moje mama do telefonu kricela, ze takovou ostudu nema zapotrebi a hezky se nam podarilo dceru proti nim naockovat. Trpi totiz s mym tatou presvedcenim, ve kterem se neustále navzajem podporuji, ze se snazime branit jejich kontaktu s dcerou, aby ji vubec nevidali. Ve skutecnosti dcera u nich byla v lete pet tydnu, z toho jeden i se mnou, vyzvedavaj ji ze skolky, maji klice od naseho bytu, jede k nim na podzimni prazdniny... izolovani se od prarodicu si asi predstavuju jinak... na tohle ja uz dneska nejak nemam