Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 15. října 2024 20:22

Ve stare skolce vyzvedavala dceru kazde utery moje mama. Nebyl s tim zadny problem, dcera se na babicku vzdycky tesila. Dneska mama sla poprve do nove skolky. A dcera tam ztropila takovou hysterickou scenu, ze babicku nechce,  ze chce jen maminku, ze mi pak volala ucitelka ze skolky, aby se ujistila,  ze ji opravdu mohli predat. Jecela, utekla pred ni do jineho patra, pry byla uplne nepricetna. Pritom jeste rano jsme si cestou do skolky rikaly, jak babicce odpoledne ukaze cestu od nove skolky domu a pockaji na nas, az prijdeme z prace. A ukaze ji lego a tak. Nevim, co se pak v te male hlavicce stalo.

Takze v reakci na to na me pak moje mama do telefonu kricela, ze takovou ostudu nema zapotrebi a hezky se nam podarilo dceru proti nim naockovat. Trpi totiz s mym tatou presvedcenim, ve kterem se neustále navzajem podporuji, ze se snazime branit jejich kontaktu s dcerou, aby ji vubec nevidali. Ve skutecnosti dcera u nich byla v lete pet tydnu, z toho jeden i se mnou, vyzvedavaj ji ze skolky, maji klice od naseho bytu, jede k nim na podzimni prazdniny... izolovani se od prarodicu si asi predstavuju jinak... na tohle ja uz dneska nejak nemam 

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 15. října 2024 20:27

ZuzuliLituju te, ale za mamu. Malá má nárok, oni tlumí celej ten den ve školce ty emoce a pak to bouchne. Moje máma by to teda taky nedala, už by tam nikdy nešla:D

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. října 2024 20:29

MPLee Teda, jestli je to chování fakt známé tak dlouho, tak mě teda fascinuje hlavně to, že se najdou rodiče, kteří do takového prostředí dobrovolně dají svoje dítě :o(

Offline Zuzuli
3778 příspěvků moje polička 15. října 2024 20:30

Karja jo, ono je videt, ze si teprve zvyka v nove skolce, mezi velkymi detmi. Kolikrat bouchne i me, kdyz ji vyzvedavam, treba proto, ze jsem ji dala kolac az venku pred brankou a ona ho chtela uz vevnitr... ve stare skolce ji zacala vyzvedavat az nekdy po novem roce, kdyz uz byla dcera zvykla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. října 2024 20:32

Zuzuli připojuju se ke karje

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 15. října 2024 20:36

Zuzuli A jak by si vaši představovali, že by byla dostatečná míra styku? Že byste k nim dceru přestěhovali? Lituju moc tebe i dceru

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 15. října 2024 20:59

Lenchtela jsem ti navrhnout auticko a sponky, ale pak ctu, ze to ma byt univerzalni... ach jo, u nas auticko za 49 Kc vzdycky vyvolalo radost k nezaplaceni. Z univerzalnich me napada treba najaka mala penezenka - da se koupit v papirnictvi do stovky. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. října 2024 21:01

Příspěvky k diskuzi z fb...

Offline shark
73 příspěvků moje polička 15. října 2024 21:02

MPLee To je úplně příšerný. Určitě bych ti nahlásila i na českou školní inspekci

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. října 2024 21:37

Mna by zaujimalo ci ti ludia, ktori ich chvalia su nevsimavi rodicia alebo nejaki znami/pribuzni uciteliek, ktori sa povest skolky snazia zachranovat.

Offline Aranel
6617 příspěvků moje polička 15. října 2024 22:06

MPLee To je strašný!!! Dobře, že konáš.

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. října 2024 00:14
Reakce na Mrakoplas:

Mna by zaujimalo ci ti ludia, ktori ich chvalia su nevsimavi rodicia alebo nejaki znami/pribuzni uciteliek, ktori sa povest skolky snazia zachranovat.

​presne.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:02

letfenixa Mrakoplas Jako je to jedno wtf, taky by mě to zajímalo. I mi přijde zvláštní, když je to tak profláklé, že tam stále ty děti mají...jestli si to ty rodiče nezjištují, když to už tak volně koluje internetem. 

Jako v každé školce něco někdy je, nějaká učitelka slabší, ale my jak jsme taková drbárna tady, nepamatuju se, že by za x let, x let, co tam chodí děti z naší rodiny, děti mých kamarádek, sester kamarádek by se vůbec nějaká věc, která byla diskutovaná jako taková "křivda" učitelek vůči dětem všem (nejenom našim) vůbec přiblížila tady těm zminovaným, ani z pulky.

Offline Potrefenáhusa
38877 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:07

Karja na ty malý vesnici/meste je to podle mě jiný, všichni se znaj a řeknou si. Ale jestli jsem to dobře pochopila, tak je to v naši městský části, kde je teď úplně enormní naval všude, protože tam roste nový město bez infrastruktury 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:09

Karja my mame skolku tiez nafigu, riesi sa to uz roky, teraz sa matky nastvali a riesia to aj s primatorom (zriadovatel je mesto). Nevyriesi sa podla mna nic. Ale nie je to nastastie nic take vazne, "len" absolutna neschopnost riaditelky. Ucitelky su nastastie fajn.

Zato skola je dost katastrofa, syn vyfasol dost zlu ucitelku a co doma rozprava, sa mi nepaci vobec. Ale trapi to zjavne viac mna ako jeho, ale chut chodit do skoly mu pristup ucitelky zobral :(

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:19

Potrefenáhusa je to tak, myslím si, že paní majitelka měla podnikatelský záměr a otevřela si dětskou skupinu, protože bylo jasný, že školky tu nebudou stíhat. Což je teda pravda. 

Offline letfenixa
10882 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:32

Mrakoplas no vieš, on nevie, že to má byť inak, tak to neriesi.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:47
Reakce na letfenixa:

Mrakoplas no vieš, on nevie, že to má byť inak, tak to neriesi.

Mrakoplas Jo to je asi pravda, co píše letfenixa.

No my vzhledem k tomu, jak je dcera emocionálně nastavená máme veliký veliký štěstí, že ta škola je taková jaká je, s takovýma lidma jaký jsou. Já si nedovedu představit, jak by chodila někam, kde to není fajn. Asi bych jí tam prostě dovedla, po obědě vyzvedla, dala výpověď. Jako u nás by to fakt nešlo, aby chodila někam, kde to prostředí není dobré.

Offline Karja
44728 příspěvků moje polička 16. října 2024 08:48
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja na ty malý vesnici/meste je to podle mě jiný, všichni se znaj a řeknou si. Ale jestli jsem to dobře pochopila, tak je to v naši městský části, kde je teď úplně enormní naval všude, protože tam roste nový město bez infrastruktury 

​Jj řeknou si a je to prostě o kolektivu, jak se říká vrána k vráně sedá a prostě v kolektivu se špatnými lidmi nikdo dobrý dlouho nevydrží a naopak, dobrý lidi zase táhnou ty dobrý lidi. Jako u nás by nikoho takhle pasivně i teda aktivně agresivního prostě nestrpěli.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. října 2024 09:19

letfenixa Karja ako hej ale rozpravali sme sa o tom, aj som mu povedala, ze sa mi to nepaci - napriklad teraz sedi v somarskej lavici (to som myslela, ze skoncilo v minulom storoci). Jemu to nevadi, ze ma aspon viac miesta. Mne to teda vadi hodne a pri rodicku to mam v plane ucitelke aj oznamit.

Aby bolo jasno - nevadi mi, ze ho dala sediet sameho, oni s tym kamaratom asi fakt dost vyrusuju. Ale moze to byt aj bez ponizujuceho "ides sediet na hanbu do somarskej lavice". Pritom najvacsi lapaj z triedy fakt nie je.