Karja my v první polovině července, byl to čtvrtek nebo pátek a bylo to úplně v pohodě.
Vše o těhotenství a dětech
Malenge Super. No já měla podezření, že to někdo psal aby byl zajimavej;-). Děkuji. Asi teda příští týden vyrážíme;-)
Objednávám bačkory, tak jsem všem cvičně přeměnila nohu.a všichni potřebují nové celoročky
mimino od března už třetí, starší je má z jara.
EvaevaJá jsem minulý týden koupila ctvery boty. Pro jedno dítě. (Holiny, bačkory, celorocky, pantofle). Utěšuje mě, že zimní boty už mám, takže do jara nic nebude, jenže myslim, že ji vyrostla noha teď skokove, takže ty zimní budou k ničemu.
Karja aspoň holiny dědíme a mám je tu snad do 36
ale jako mimiňák začal chodit hrozně brzo a ještě mu strašně roste noha. Co je tohle za pořádky?! A to mu jsou logicky malé i sandály, ale to zatím dělám, že nevidím ![]()
Evaeva sandály mladší jsem měnila před týdnem, holinky jsou potřeba dvoje, jak jedny stojí ve skolce...
EvaevaMá smůlu, to už dochodi:D
Karja no zkusím mu koupit na zl keeny, to odrážedlo jim dává dost zabrat.
Potrefenáhusa gumáky se dají koupit z druhé ruky, to zas není taková pálka. Ty sandály mně štvou, zatím jim vždycky sezónu vydržely.
Evaeva Jj, jen to stoji ve skolce na polici
u keenu starsi ani nedejcham, loni jsem kupovala novy v červenci, letos to zatím vypadá nadějně, tuktuktuk
ta logistika bot je fakt narocna, našim dětem ta noha často poporoste uprostřed sezony (v zime naštěstí tak moc ne
No ja mam pre starsieho na toto leto nachystane dve velkosti keen sandalov a obidvoje lezia v polici :D On radsej nosi tenisky a kedze nie su horucavy, tak mu v tom nebranim.
Zato mladsi ich nosi ale s jednou ponozkou :D Chytil (asi na plavarni) bradavice na jednej nohe a tu nechce mat naholo. Ale druhu ponozku odmieta. Mozno zavedie novy letny trend :D
Mrakoplas
(ponožky)
MrakoplasNaše děti měly ty Keen sandály jednou, měla jsem si koupit boty sobě!:D
Evaeva Karja Už kupujete bačkory? Koukala jsem po nich před týdnem a v našem aktuálním čísle jsem nenašla nic skladem, tak jdu asi googlit, abych je neprošvihla. Akorát se teda obávám, že syn je zrovna uprostřed skokového růstu nohy, poskočila mu teď o pár mm, ale obvykle mu poskočí ještě tak jednou tolik, tak snad mu nekoupím bačkory zase na měsíc, jako na jaře (a vloni na jaře).
Karja kluci je obvykle nosí furt. No teď je týden neměli na sobě, ale jinak to platí. Párkrát je měli i v potoce, někdy ne úplně plánovaně
Pro ně se fakt vyplatí, ještě za tu cenu. Mimino je příští rok dostance taky, i teď jsem mu nakonec koupila podobné, protože, co za ani ne dva měsíce zvládl provést se svými koženými ![]()
Myrtila nás čeká ještě dovolená a pak už se bojím, že by nestihly přijít. Jinak bych ještě počkala, nemají ještě naskladněno, mi přišlo. Na bosonožce to potřebné číslo neměli vůbec, ale nakonec jsem je sehnala na little shoes, kde měli jeden vzor, naštěstí schválený synem.
Evaevajá myslím no, že pro moje děti tyhlety turistický věci proste nejsou:D, ony mají vlastní představu o tom, co budou nosit takhle jim přijde hnusný, trekovky, tak předstírají, kde je to dře a co je z toho bolí. A teď mi došlo, že jsem neumyla mladší dceři před spaním malování na obličej, co si nechala dneska namalovat na jedné akci. Starší si to pri čekání ve frontě rozmyslela, vybírala si 10 minut motiv a pak řekla, že to není hygienické, když to nemalují štětcem, že přece tu fixu před ní mělo na obličeji tolik dětí:D:D. Hlavně že minuly týden si po cestě vlakem a dojedeni zmrzliny, olizala úplně plošně obě dvě dlaně jazykem...
MyrtilaJá jim kupuju ty superfity bačkory a jako taky to je překvapivě s tou starší crcani s motivem, takže jakmile jsem viděla něco za příhodnou cenu, už jsem to koupila. A taky hned on jednu velikost, ze školy přišla v 31, teď bude mít 33.
Karja jo, to věřím. Kluci mají taky různé představy, co se týče vzhledu, ale úplně jiné než holky, že jo
Slovo nehygienické podle mě vůbec neznají ![]()
Evaeva Aha, to chápu. Zrovna bačkory nějak neumím vychytat, přijde mi, že na to je jenom pár dní, kdy jsou už naskladněné, ale ještě nevyprodané, a zatím jsem to moc netrefila. Navíc potřebuju jednu konkrétní značku (a ideálně s batmanem
).
Karja No nápodobně s tím motivem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí