Myrtilataky kupuju pořád dokola ty samé. Ještě budu kupovat miminu, ale to nastupuje až ke konci září, tak naopak vyčkávám, jestli mu noha nevyroste o další dvě čísla ![]()
Vše o těhotenství a dětech
EvaevaNevím, nějak tomu už nerozumím těm preferencím, ale teď dceři nejsou žádné kalhoty a nechce už legíny ani žádné jiné upnute, chce ty volne...ale to chápu, jak to člověk začne nosit, tak ho pak legíny všude škrtí. Ale musím toho do školy teda dost nakoupit
Tiež som už prezuvky objednala, L nosí fare bare, vybral si motív
chcela som, nech nosí dd step sandále ako prezuvky, keďže ich v podstate nenosí, len keen, ale nie, sandále predsa nemôžu byť prezuvky (celú škôlku mal sandále ako prezuvky, a 1,5 roka v škole).
Ja nemam este nic. Kazdy den si vravím, ze uz by som mala. No nic, tak zajtra :D
Evaeva No, taky jsem kupovala ty samé, dokonce i se stejným obrázkem a jenom jsem je tiše ve školce měnila za větší
až už pak jednou ty samé neměli, tak nastoupil batman, a už asi není cesty zpět, už si chce syn vybírat obrázek sám.
Myrtila já je nechám vybrat z dostupných vzorů, akorát model je stejný. Ale kluci nejsou moc nároční, když to není růžový, tak jsou spokojení.
Mrakoplas klid, prosím tě
My tu 14 dní nebudeme, ale jinak je času ještě dost.
Karja kluci tu módnost neřeší, holky tohle řeší asi dřív. I ty bačkory syn nosí pořád takové školkové, ale jiné prý nechce.
Říkala jsem si, že Viktor pořád nějak pokašlává, a pak jsem zjistila, že jenom vzal mou radu "Kašli na něj" doslova, a vždycky, když se mu nelíbí, co Ríša dělá, nebo říká, tak na něj zakašle. ![]()
Tady bude ještě veselo. ![]()
Karja Ja se na to těším, jestli naše dítě někdy vyleze z legín, kalhoty úplně odmita nosit, a to ja kupuju mrkvace v pase na gumu nebo s napletem
Pinot Noir tak to je dobře, žes mu neřekla, ať se na něj/to vy.ere. ![]()
Pinot NoirHihihi, to je dobrý!
Tak my jsme se vratili z dovolene v Tatrach a bylo to nad ocekavani fajn. Holky chodily, neremcaly, vsechno je zajimalo a ja po dlouhe dobe mela pocit, ze je ta dovolena uz i trochu pro mne. A jak tu nekdo psal, cim horsi pocasi a teren, tim lip
Za odmenu jsem teda vzdycky odpoledne pretrpela natriskanej akvapark, ale za ty hory dopoledne to stalo...

monis super!
My sme dnes absolvovali Kaufland detský festival a Lukáško bol v šoku z množstva ľudí na záverečnom koncerte. Ale dal to a boli sme až do konca.
Malý dítě lusknutím prstu, ze dne na den odložilo plínku (a ta na noc je ráno suchá!) a spolehlivě chodí na nočník, záchod a hlavně sama ke stromečku. Teď na dovolené jsme byli pořád venku a nikdo se o děti moc nestaral, tak si zvykla poodejít stranou, vyčurat se...cajk. Akorát že si myslela, že to tak bude dělat i na školkovém dvorečku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí