Evaeva Jojo, to je hezký. No já nevím, vzhledem k tomu, jak holky nesnesou když jim někdo říká, co mají dělat, tak na tábor asi nedozrajou:D:D.
Vše o těhotenství a dětech
Karja continuity A to je ten problém, oni nedokážou nehlučet. Nevím, jestli je to tím, že už jsou večer i unavení nebo jenom znudění po celém dnu, ale večer dokážou mít pěkně blbé nápady jako třeba začít o půl jedenácté driblovat. V domě.
brrr je mi naprosto jasný, že mně to za pár let doběhne, ale půlnoční driblování mně pobavilo![]()
brrr Ty vogo, tak to mě fakt nenapadlo. Mně teď pobavilo, že mi ségra říkala, že neteř chodí do noci hrát k sousedům Dostihy a sázky. Až si doma prej říkali, pro co je to krycí název, že je to nějaký divný...Taky musela dejchat prej ty první dny, k tomu mi řekla, to je hrozný teta Karja se opila doma ve třinácti (to je teď taková vděčná story pro tyhle teenagery) a já (je starší) bych si nemohla dát ani nic u sousedů na oslavu prázdnin:D
Karja Hele, kdybys videla, v jakým stavu je náš barák, tak bys pochopila, ze mam co ty dva tejdny dělat :-D. A predpokladam, ze se mi nebude chtit klasicky vstavat v půl pátý, ale treba až v šest, což znamená návrat z práce nejdriv v půl pátý, to uz taky nebude uplne volny odpoledne.
brrr půlnoční driblování
. A co bicí, ty ještě nemáte?
dzizisketa Vari tak deťom aj starým rodičom prajem, nech sa navzájom užijú a vám, nech si to riadne uzijete tiež!
U nás nič podobné nehrozí, Lukáško už nechce ísť k našim ani na poldna, to je to babkine sekirovanie ![]()
letfenixa Nasi jsou u našich radi, vidí se párkrát za rok, tak si to užívají. Plus teda ti dva my výtečníci by podle mě strávili dva tejdny klidně u kohokoli cizího, milujou dobrodružství :-D. Užívají si i ty příměstaky, taky jich mají požehnaně.
Karja u nas je taky hrozny binec. Mladsi dite tu tahalo jednu hru za druhou, jenze on na to jeste nema, aby si sam skládal puzzle nebo kreslil, tak jsem doted sbírala zakutálené figurky a dílky zpod gauče. No a to starší dítě, to ma snad nejakou úchylku, ze musí vsechno zničit. Do papíru udelat díry. Do časopisu oslí uši. Plechovka se musí rozříznout (a nechat na stole), poškozena omítka se musí olupovat tak dlouho, dokud se dům nerozpadne.... Nebo jsme ted byli v hotelu a byla tam hromádka nějakých krabiček s uchošťourama a cepicema do sprchy. Nez jsem se vzpamatovala, byly všechny 4 krabičky rozcupovány, uchostoury vyndány z folii, folie roztrhané po pokoji...už i muž si toho všiml, že to dítě musí všechno zdemolovat. Všiml si toho, když pomáhal dědovi stavět bazén a dítě vzalo bambusovou tyčku a zaclo a ni dloubat do stěny bazénu...![]()
Varijá si to umím představit, já už jsem právě dovolenou měla, takže mám uz uklízeci proces za sebou, normálně jsem si přerovnala i siticko:D. Stihla jsem to i s holkama, většinou jsem se dopoledne věnovala těmto radostem a odpoledne výlet;D:D.
Gatita Takto te lituju, u nás ta mladší si neumí moc hrát, ale někdy to jde. Dneska odpoledne u nás byly i s neteří, já mám teď pracovnu přechodne u mladší v pokojíčku a musely si tam nutne hrát na rodinu, říkám si, OK, dávam si sluchátka, něco dodělám a za půl hoďky vypadnu. Volala mi kolegyně a já ji normálně řekla, že už nepracuji a nejsem u PC, protože se mi prostě nechtělo řešit ten rev, bylo to jednodušší takto;-)
Gatita to mají naši kluci taky. Ničí věci, lámou, stříhají, cupují krabice... Mladší navíc rád zkoumá, jak věci fungují, následkem čehož nefungují ![]()
Ja mela s příměstakem letos uplne nejvic šťastnou rukou, původně jsem nic v plánu neměla, ale zjistila jsem na poslední chvíli, ze primestaky porada i naše lesní školka, kam chodíme dva roky jako hosté...dite nadšeny, kazdej den bulelo, ze nechce domu, v pátek nejvic, mela tam dvě stejně starý holčičky, se kterýma se spřáhla (s jednou chodí rok do skauta, aniž by si ji všimla
), akorat přitáhla domu Prší, prší, jen se leje, Harry Potter z okna kleje ... což teda je trochu peklíčko, když zpivaj s mladší sestrou hodinu v kuse v aute (zvlášť, když mladší prozpěvuje jen vybrané části "motorkaaaaaa, prejela starou baaaaabuuuuu"
ale jsem spokojena moc moc
Evaeva cupovani krabic a nejakych polystyrenovych vyplni u nas probehlo dneska. Ja mam vlastne od 6.7. deti v ruznem poctu, krome tech par dni v Beskydech a asi dvou vikendu, minimalne od rana tak do dvou, nekdy jsem s nima i vyjela na par dni mimo Prahu. Jeste zitra budu mit mladsi dvojku, pak uz jen nektere pondelky. Vzdycky rikam, ze po jejich odchodu zase obratime dum strechou nahoru ![]()
Kokoska to věřím. Ono je vždycky nejlepší je vypakovat ven, akorát dnes to na to moc nebylo
Karja Evaeva Já pamatuju, jak jsem chodila spat hned jak jsem přišla domů z brigády v pekárně, kam jsem chodila na šestou, když mi bylo 14.
A pak taky jak mi bylo zle, když jsem přišla domů nad ránem a pak jsem musela jet s rodinou sázet nový les. ![]()
U nás se žádný dlouhý ranní vysypávání netrpělo. Pěkně vstávat a cvičit.
Evaeva Jojo, to je hezký. No já nevím, vzhledem k tomu, jak holky nesnesou když jim někdo říká, co mají dělat, tak na tábor asi nedozrajou:D:D.
tak třeba jako vedoucí ![]()
Tabea u nás jsou všichni založením spíš sovy a já dost remcala, když mně nutili vstávat nějak dřív. Ale takhle jsem vyspávala akorát po akcích typu tábor nebo vícedenní výlet se školou, a pro to měli pochopení. Normálně jsem vstávala třeba v deset, to táta ještě snídal
Tenhle problém měl spíš muž - sova mezi skřivany ![]()
Holky pojedou ve středu sami autobusem za dědou, jsou to skoro 2 hodiny, no jsem na ně zvedava:D
![]()
Ale tak do školy taky chodí, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí