Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 999
19839 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 12:10

Evaeva Díky, mě zajímalo to venku ve stoje :-). Tak zatím má čas.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 12:20

Potrefenáhusa já teda letní kalhoty kupuju v HaM takový volný - myslím, že se to jmenuje joggers a ještě je tam mají, koupila jsem je letos i v Sinsay (asi za 150 a jsou moc hezký). Ted jsem na about you objednala takové hodně široké, z takového jak poloteplákového materiálu, ale nemám to vyzkoušené. V obchodech jsem byla před 14 dny, koupila jsem si přesně jedno tričko a řekla jsem si, že v OC už zase rok ne, všechno objednávám. 

Online Jos
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 12:46

999 venku asi ve 3,5 spis 4. Jako on byl schopny ale ne vzdy se povedlo bez pocurani vlastnich bot nebo vseho okolo apod

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 13:02

Jos Tak moje asistence byla zpočátku taky dost marná, než jsem na to přišla :-).

Offline Suya
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 13:32

Jos No, a ja jsem ho naucila, ze se o me vzdycky zaprel a predklonil, aby se nepocural, a vyzaduje po me asistenci nekdy doted skoro v 5, kdyz neni v okoli prihodnej strom nebo plotAle myslim ze vetsina chlapecku to zvlada i bez opreni, ten nas chce mit cisty ruce ze jo

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:01

Karja my jsme na dovoleny a ja zapomněla pro sebe zabalit trička, ty teda meli naštěstí s kratkym hned v prvnim obchodě, tak jsem si rikala, ze to jeste proběhnu kvůli těm legínám, protoze jsem v červenci vyhazovala snad osmery s multidirou (maly na koleni zasivam, ale od tri vys uz vyhazuju) 

ona se prave kalhotam strasne brání, jen leginy, ale dzeginy nesnese vubec, široký nechce, tezky! 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:09

Potrefenáhusa Neřeš, legíny jsou nejlevnější, nejsnáze sehnatelný a je malá.

Naše je taky upřednostnovala, ale jak začala nosit ty letní široký, tak si najednou asi po 2 měsících oblékla legíny a že ne, že to nesnese, že jí to všude tahá. A sehnat široký neletní, na gumu, ne moc tuhý, to je fakt opruz a nemám ještě jistotu, že to bude pak ráda nosit, páč ty kalhoty jsou už takový poměrně modně specifický, na těch legínách se nedalo nic zkazit:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:10

Potrefenáhusa legíny a sukně nebo tunika jsou cajk i "do společnosti" A takový ty zateplený z hm a Lindexu s kapičkou na zadku vypadají v podstatě jako džegíny. Už jsem to tu psala, kalhoty jsem odmítala do třetí třídy, tak to má ještě čas

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:11

Evaeva Potrefenáhusa ano některý ty silný HM mají i falešné kapsy a poklopec.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:23

Kalhoty, no ty se teď chatám Rostíkovi nějaké sehnat do školy, nějaké měkké plátěné nebo manšestrové, v pase nejlíp do gumy, nemáte někdo tip? Ne pro hubené, aspoň jedno kalsické kritérium toho evergreenu v jeho případě odpadá

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:42

dzizisketa já kupuju v hm, mají je po jednom nebo jako trojbaleni v různých barvách

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 14:43

dzizisketa já kupuju kalhoty skoro výhradně v pepcu, protože jako jedny z mála splňují výše uvedené. Akorát syn je štíhlý, většinou potřebuje přidat gumu. Tak nevím, jak moc je Rosťa udělaný. Fajn joggers mívá i Lidl.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 15:14
Reakce na Potrefenáhusa:

ona se prave kalhotam strasne brání, jen leginy, ale dzeginy nesnese vubec, široký nechce, tezky! 

​skoro bych řekla, že sdílíme dceru, akorát tý mojí je 8 a půl, už budu muset kupovat 140 a je to fakt těžký široký ani za nic, s knoflíkem nikdy, džíny ani náhodou

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 15:28

Karja Mohučanka Evaeva jeste ty legíny musí být růžový nebo fialovy, nejlíp s jednorozcema, princeznama nebo duhama.

ted ma dobrej pakl tchibo, vsechny vzory a barvy akceptovatelný, ale jsou tenký tak, ze jsou pod nima videt vzory na kalhotkách, takze skolkovej provoz bude asi kratkej 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2025 15:42

Potrefenáhusa věř tomu, že shánět modrý bez kytek nebo srdíček ve 122 taky není jen takTy tenký moc nebývají, teplý jo.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 16:58

Potrefenáhusa next, vzala jsem asi osmery:D dítě potřebuje už velikost 134...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 19:04

rasaNori běžím na next, díky.

Offline Potrefenáhusa
38931 příspěvků moje polička 06. srpna 2025 19:56

rasaNori no já koukam na ty na Zalandu, ale ty pakly, ktery kupuju nejradši, maj vždycky nějaký no go barvy

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:21

Trochu ste ma s tými nákupmi nohavíc vykoľajili, ale už som sa spamätala. Nechám to zatiaľ tak, a keď začne škola, uvidíme, čo z rifli ešte oblečie. U nás sa zatiaľ najviac osvedčili modely z Pepca.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 07. srpna 2025 08:30

letfenixa Mně děti hodně vytáhly, není jim to z lonska, jinak bych to neřešila;).