Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:39

Jos ja tam s těma džezovýma kafema mam trochu problem, ze je to trochu sladký, i když to udelaj bez cukru, jak je sladký to nádobí, ale teda kdyby dzezva, ale oni to tam často vařili v takovejch plastovejch rychlovarnejch minikonvickacb rovnou s kafem a cukrem, to jsem nechapala, ze se všude neváli hromady mrtvol zabitých elektrickým proudem, jeste tam taky meli takový ohrejvatka asi betonový, ve kterych se otevřeně žhavil drátek...no ale pravda, ze v celým orientu je ten přístup k elektřině takovej dost volnej ...

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:39

letfenixa teď jsme dorazily domu. Jako bylo to vážně super, kdyby mi někdo předem řekl, že to bude takhle skvělé, tak bych tomu rozhodně nevěřila. Nejvtipnejsí je, že se cítím i odpočinutá, a nakopnutá energií:D Holky jsou úplně nadšene, cestou domů slíbily každé krávě a koňovi pasoucímu se u silnice, že se ještě uvidíme....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:41

Karja boží, fakt závidím! Za rok tam jsme jako na koni.

Online notna
9471 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:44

EvaevaDlouhé prázdniny? Tahle myšlenka mě nikdy nenapadla. Dycynky byly krátký Přitom školu jsme měla taky ráda. Ale prázdniny víc.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:44

Evaeva jj, ségra jezdí někam k Villachu pravidelne, ale oni jezdí na kolech, tak třeba by to taky časem bylo pro vás. Většinou jsou třeba 6 dní tamm a 4 dny Chorvatsko, taky si to umím tak predstavit, on je to pak už jen kousek, zpátky teda větší kousek;-) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:47

Karja to víš, že bylo Já mám v merku pořád i to Slovinsko, ale to musí být mimino větší. Pak by se právě taky dalo k moři. Uvidíme, co se příští rok namane, ale nějaké Alpy bych ráda.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:50

Evaeva Jo, no myslela jsem jako časem s těma kolama;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:50

notna no mně šlo hlavně o to nerovnoměrné rozvržení během roku

Mně celkem vyhovuje ten kolektiv. Nikdy jsem neměla tolik kamarádů, se kterými bych se nějak hodně scházela. Ale ve třídě pokaždé byl někdo, s kým jsem se mohla bavit, celkem i sranda byla. Akorát to učení mně otravovalo, to mně bavilo tak možná do třetí třídy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 21:51

Karja jo, já to pochopila. Letos ty kola byly dobrý No to je za dlouho.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:03
Reakce na notna:

Prázdniny jsou skvělý, ale krátký vždycky! At jsem byla dite nebo ted dospělá. A fakt jsem strašně vděčná, ze si je muzu užívat i jako dospělá! Mně ten jejich konec štve víc než dítěte. To se těší do školy. 

Online 999
19839 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:11

EvaevaTu aplikaci mám taky, je super, ale občas mě to zaskočí :-). Jsou místa, kde mí to nenajde ani jednu výběrovku a přitom to není žádná periferie :-).

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:33

Karja my cestujeme od 13, ešte stále sme len pri Viedni, bolo niekoľko havárií v Chorvátsku aj Rakúsku, a v Rakúsku všetkých odklonili z diaľnice a robili razie. Keby zastavili nás, tak ten tetris v kufri si sami vylozia aj vrátia naspäť. 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:38

letfenixa Tak to je teda nemilé, to je fakt dlouhá cesta. My jsme měli velké štěstí i na obě cesty, nikde nic, malý provoz, ale jely jsme ráno, abych projela Linec v klidu a odpoledne jsme strávily v termalech ještě.

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:44

letfenixa Haha, to mi připomnělo, jak jsme byli s našima v 94 na tři týdny v Norsku. Favoritem. Na zpáteční cestě se na polsko-českých hranicích rozhodli celníci pro hloubkovou kontrolu. Sotva otec otevřel kufr, dostal nařízeno ho zavřít a jet

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:45

999 to jo. Zrovna teď jsem koukala na to Rakousko, v návaznosti na zdejší debatu, a těch vyznačených kaváren je tam celkem málo. Ale taky to může být tím, že tam ta apka není nijak známá

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 28. srpna 2025 22:53

Ja se jako dite na zari a konec prazdnin strasne tesila. Zaprve jsem dite ucitelu, takze v zari byl konecne klid rodice nebyli nonstop doma a jeste nemeli plno casu na vymysleni, jak mi ty prazdniny zabit vyklizenim sklepa nebo malovanim. Jak meli volno dlouho, stihla se jak dovolena u more, tak i ta na malte a zlatych piscich

A zadruhe se na skolni rok konecne vracely moje kamaradky, co byly na cele prazdniny uklizeny pracujicimi rodici k babickam na venkov.

Za nas bych ted rekla, ze ne prazdniny, ale leto bylo moc fajn. I ten cervenec, co cely dcera chodila do skolky a po ni jsme kazdy den byli do vecera venku s kamarady, tak i srpen, kdy dva tydny byla u prarodicu a dva tydny jsme s muzem meli dovolenou. Ted uz detatko nikam nechce, ani ven na hriste, chce byt jen doma a hrat si v pokojicku. Takze moji naplanovanou navstevu muzea a vylety si nechavam na nejaky patek, kdy bude rada, ze nemusi do skolky a oceni jiny program, ted uz bych ji tim na konci leta po vsech zazitcich a vyletech, zoo a hradech spis prudila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. srpna 2025 23:00

Zuzuli tak to kluci poptávali výlet hned druhý den po dovolené Ale mají smůlu, chlapečci. Mrzí mě to, je super výletní počasí, ale likviduje následky dovolené, příští týden předěláváme pokoje a o víkendu budeme stěhovat

(Hřiště dvakrát denně musí být stejně)

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 07:43
Reakce na brrr:

letfenixa Haha, to mi připomnělo, jak jsme byli s našima v 94 na tři týdny v Norsku. Favoritem. Na zpáteční cestě se na polsko-českých hranicích rozhodli celníci pro hloubkovou kontrolu. Sotva otec otevřel kufr, dostal nařízeno ho zavřít a jet

​haha tohle presne se nam stalo jeste pred 89, na slovensko-madarske hranici:-) akorat nezapomenu jak vedle stali polaci s takovym tim mini fiatkem, vedle nej hromada veci snad vetsi nez to auticko a pod dozorem celnika tahali dalsi a dalsi kramy

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 08:31

viktorka_od splavu kamarádce se tohle stalo před asi 20 lety někde ve Slovinsku? Její přítel kouřil balený cigára a někde na viditelným místě v autě ležely dlouhy cigaretový papírky...

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 29. srpna 2025 08:33