Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:18

Evaeva my jsme ted obecne nekontrolovani. Ja mam v mhd kojence a vetsinou jede i mama a ta je uz duchodce. I kdyz ji zrovna revizor obcas kontroluje. Ale ona je spis nadsena . No a v liberci normalne ja platim (i s kocarem), dite se taky neresi. Aspon se mi to jeste nestalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:24

Jos my nemáme pasy, není na co

Offline Malenge
4843 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:25

Přeju zitra všem vykročení tou správnou nohou.

u nás snad vše nachystáno, vstavani v září vidím jako mordor hrozny, ale verim, ze i to si sedne. Mladší zítra poprvé, vypadá, ze se těší. Nejvíc ve stresu jsem samozřejmě ja, okořeněno tím, ze starsi vcera přijel od babičky s 38 a pochrchlaval, myslela jsem, ze to se mnou švihne. Pořádně se vyspal a dnes se vlastně celý den povalovali a vypada celkem fresh, nezakašlal ani jednou, horkej už je tak nějak ve své běžné hladině, ráno snad vyrazíme v plném počtu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:30

Karja kluci si batůžky sbalí, to je plyšák a jedna dvě věci. Ale oni si prostě s ničím takovým nehrají. Samolepky mi letos hodili na hlavu, auta je nebaví, omalovánky už vůbec... Dokonce jsem jim koupila malou magnetickou stavebnici, s velkou variantou si hrají furt, tak ta malá je prý blbá. Z minulé dovolené si pamatuju památnou větu "chtěl jsem si sbalit tyhle věci, ale pak mi došlo, že si s nima nehraju"Jediné takové schůdné jsou nové sady lega, ale to nevím, kolik bych toho musela mít. Takže vlastně dává smysl, že si nezabalí ani hračky.

Ale letos byla cesta dobrá. Jak to bylo teď rok blbý, tak jsme zase zpátky ve snesitelném stavu. Písničky (v autě jede naštěstí spíš country a pop z 80. než štístko a poupěnka) a audiopohádky byly, ale dobrý.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:33

Evaeva Hahaha, "že si s nima nehraju".

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:34

Malenge držím palce! 

U nás letos jdou všichni do známých ústavů. Ale mně se tak nechce!!! Ještě bych si tak 14 dní dala než začne být ošklivěji. A děti samozřejmě s koncem prázdnin začaly spát do osmi, půl deváté.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 31. srpna 2025 22:35

Jos jo, děti nekontrolují. Já je tam mám od té doby, co jsem využívala tu jízdu zdarma do tří let.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 23:17
Reakce na Evaeva:

A děti samozřejmě s koncem prázdnin začaly spát do osmi, půl deváté.

​No u nás to dopadlo úplně stejně! A hlavně že jinak celé prázdniny vstávaly kolem půl sedmé ráno

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 23:53

Lukáško sa včera večer riadne naprehadzoval, než zaspal, že premýšľaľ o škole,  tak sme sa o tom trochu rozprávali, že ja si tiež nepamätám mená tak polovice žiakov a pod, dala som mu Bachove kvapky, a dnes už zaspal rýchlo. Ale je vidno, že mu veľmi pomáha, že sme v 1 budove.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 31. srpna 2025 23:56

Malenge držím prvňáčkovi palce! U nás to letos neprožíváme, vše při starém, stejné ústavy... Jen já mám teda trochu nervy, chtěla bych, aby V. zůstával ve školce i odpoledne, loni to nezvládl, tak se trochu bojím.

Jen R. tady teď s námi čučí na bednu, protože nemůže usnout. No bodejť by mohl, když chodil celé prázdniny spát takhle pozdě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 07:13

letfenixa mladší se budil celou noc, u něj evidentně nervozita pracuje

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 07:39

Držím všem palce, u nás jsem nešťastná hlavně já:D:D:D.

První vstávání na budíka, ale i pro mě, za celé prázdniny jsem ho nařizovala jednou, když jsme jsme měly zabookovanej čas lanovky na Dachstein:D, jinak takováhle ranní pohodička to byla...

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 07:53

Starší jde do nové školy, včera byla tak nervózní, že byla naprosto nesnesitelná, hysterický záchvat nastával co pět minut, bohužel jsme s ní byli zavření v jednom autě ale docela brzy mi to došlo a když jsem problém pojmenovala, tak se trochu uklidnila.

Vstávání naprostý mordor a to mají první školní den od 8:15. Nejhůř to ovšem vzala malá, protože v jejích představách jsem patrně odešla brzy ráno se ségrou někam za zábavou a jí jsme nechali doma napospas tatínkovi řev neskutečnej.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 08:57

Karja přesně, ta ranní pohoda mi bude chybět, budík jsem měla asi dvakrát za prázdniny.

Mohučanka já ted odvedla R. do školy, ten se těšil, takže hned na "otvíračku", a cestou jsme potkávali děti z místní ZŠ, které už šly ze školy domů.

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 09:18

Tak jsem se byla podivat na toho naseho noveho prvnacka. Nakracel s usmevem, potkal se s kamaradem, chteji spolu sedet. Jen je pred skolou seradili do dvojic podle abecedy, tak na nej vysel nejaky jiny kluk, snad se do ty lavice srovnaji jinak. Tyjo, porad jsou to takovy deticky a najednou to jde do skoly...

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 09:23

My jsme si rano s dcerou pobrecely obe. Ona, ze nechce vstavat a jit do skolky, ze chce zustat doma. Ja zase dojetim, ze ji naposled v zari vedeme do skolky a za rok uz to bude skola

Ale jak prisla do skolky a tam zase videla zname deti, tridu i ucitelky, tak temer nemela cas se prevleknout, jak si musela s kamaradkou, co ji mesic nevidela, vsechno rict

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 09:36

Pinot Noir jojo, syn byl doma než jsem si vypila kafe

Offline Janulik03
20331 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 10:50

Všetkým prvákom a aj ostatným žiakom želám pohodový a úspešný školský rok

No a rodičom pevné nervy 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 11:26

Tak uz taky mame skolni start za sebou. Nejprve jsme vedli mladsi do skolky, ta se ani neohlidla a sla si hrat. Starsi ma ucitelku, co jsme chteli, tak tu musim podekovat vsem, co mne nabadali, at do te skoly napisu. Napsala jsem i pak i v srpnu volala, takze tam u naseho ditete maji urcite poznamku crazy matka, pozorAle vyplatilo se, jsem z ni nadsena, protoze s detmi moc hezky pracuje. No a zitra zacinam ja a uz ted z toho rana mam hruzu.

Online Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 11:28

monis crazy matka