Karja nam se kombinace hory a koupani osvedcila velmi. Akorat to baleni zimnich a letnich veci dohromady bylo trochu otravny. Pristi rok chceme taky zkusit Rakousko, kde tam jste?
Vše o těhotenství a dětech
Vám hovorím, kúpte slapky v Pepco, stoja 3 eur a netlacia ![]()
Karja vyzerá super, ale zima v lete by ma už načisto zabila.
letfenixa
tady v tom chodi 99% deti, v lete nemivaj ani sandály s páskou přes patu, ale všichni smajdaj v nějakých gumových pantoflích (zvlášť někde na nákupu v Kauflandu, kde jdou asi rovnou ze zahrady), myslim teda skolkovy děti
ja nedovoluju ani crocsy, mame tu strasny betonový schody na zahradu, at jdou bosy nebo v zapnutých botách
Karja vyzerá super, ale zima v lete by ma už načisto zabila.
no, možná to má stejně:D. Ne, to je zima tak na dvě hodiny, jinak si dáš nahore o vstrvu navíc a asi je tu to sluníčku nějaké silnější, protože i když teploměr hlásí třeba 23 max, tak se děti normálně koupou.
Potrefenáhusa Fotky nemám moc pěkné, u nás to většinou vede k nějakém poskubani, kdo s kým jak se fotí, na výhledech vůbec, tam nestrcim ruce přes zábradlí, takže nic moc s čím se prezentovat...jsou to takové momentky na památku spíš;-)
monis Jsme v Radstadtu, kousek od Schladmingu, příště asi taky budu volit plus mínus tuto lokalitu;-)
Karja co si pamatuju, tak na planai bylo lidí dost, ale jinak úplně v pohodě. Byli jsme tam uprostřed léta.
Karja jsem ráda, že se vám tam líbí. Alpy jsou super!
Potrefenáhusa co má být na těch fotkách?![]()
Evaeva hrn to sem
Potrefenáhusa až bude čas
ale vy jste dost na ty městečka, tak to nemám
Karja a velka se mazli s kusem ledu ![]()
Evaeva stačí kafíčko!
Potrefenáhusa zrovna to jejich kafe bych úplně nedoporučila:( Teplé je taková ta restaurační klasika, ale ledové, to se vůbec nedá. Muž se jednou fakt snažil, ale kafe na led zůstalo nepochopeno. Vždycky je to oslazené, se zmrzlinou a šlehačkou. Fuj!![]()
Evaeva to ani jeden nepijem :-))
Potrefenáhusa tak to půjde ![]()
![]()
Evaeva jaaj, to mi pripomina uplynulou dovolenou
vse zalite sluncem, akorat kafe nebylo. tak jsem si rikala ze to tech 14 dni vydrzim. no neodolala jsem jeden den a v zamecke restauraci si objednala videnskou. byt normalne piju cerny, miluju slehacku - ale ona byla oslazena![]()
viktorka_od splavu mně už se stalo, že kafe měli dobrý, ale frappé dělali z nějaké podivné oslazené směsi
Jako proč? Jsme rozmazlený ![]()
Evaeva :-) ja pracovala ve firme, ktera tyhle smesi vyrabi, takze vim co si urcite nedam, ale kafe+slehacka jsem doted povazovala za neskodnou kombinaci kavy a dezertu soucasne. jako nedam si to tam kde predpokladam "slehacku" ze spreje, ale ve slusne restauraci.. auvaj. btw ta sladka slehacka byla i na svickove![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí