Zuzuli to je slečna velmi šikovná! To bych u nás zvládla maximálně tak já ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Zuzuli To má krásné! A jak souměrně rozmístěné ty obrázky má! Je moc šikovná !
Zuzuli no ty se povedly ![]()
Zuzuli
no teda...
Zuzuli Krásne a skvelý nápad.
Zuzuli Je to moc hezké s těmi srdíčky.
Zuzuli tak zo je dobra
(a mate naše milovaný leginy z tchiba, ktery uz jsem musela vyhodit s megadirama na kolenou
)
Zuzuli parádne ![]()
A už sme boli na gastany
L už potrebuje vyrobiť jesennú výzdobu na dvere.
Kúpili sme dnes, z druhej ruky, bicykel 20, zn. Škoda Mladý Boleslav, hmotnosť 9 kg.
Aranel chudak! My teda taky byli v Zitave v zoo bez pasu pro mimino (nemel jeste pas vubec) a vlastne i bez pasu starsiho. Ale autem, zatim nas za skoro deset let jeste nikdo nestavel....Ale k mori uz jsme samozrejme vsechno meli.
Jos Tak auta s miminama asi vynechávaj. ![]()
letfenixa Mladý Boleslav
To budu prosim použivat, to se mi libí. V papirech na služebku to bude bomba! :D
Jos já jsem zvyklá mít kluků občanky v peněžence kvůli MHD. Teď sice mám lítačku, ale už tam mají svůj foch
Ale co máme děti, nikdo nás nikde nekontroloval.
Děti si z velké části připravily věcí do školky a školy samy a teď večer jdu a vidím na hromádce podepsanej plastovej hrneček a říkám si, to je divný, však jsem se na to koukala, že se to smylo....A ona ji to nadepsala starší, samotné je to napadlo
...No jsem zvědavá, jak se nám to ,,posere,, v pubertě, ale zatím co týden vidím svítání na lepší časy, i na tu dovolenou si připravily věcí samy, já to jen pak prosla a zpátky domu si sbalily věci samy úplně.
Karja kluci si nezabalí ani hračky ![]()
![]()
Ale teď jsme vystěhovávali ty pokojíčky a starší mi dělá radost. Opravdu se snažil pomoct, bylo to, co k čemu... Už jsem si toho párkrát všimla, fakt ten školní věk je poznat.
Evaeva Jo, tak nase holky si sbalí tolik hraček, že mají co dělat zapnout batoh...když jsme jeli na víkend pod stan, tak jsem jim to vyházela, dala dospod náhradní botyz oblečení, a pak řekla a teď si ten zbytek porovnejte hračkama a ne naopak:D. Ale je fakt, že si s tím pak v autě pěkně hrajou a moc neprudej. Na tu dovolenou jsem vlastně jely 5 hodin a jako žádné písničky do auta, nebo nějaké skládačky, či samolepky jsem jim vozivala tak nebylo potřeba...povídaly si s tou svojí zásobou plyšáků z batohu:D
Evaeva obcanky kluci ani nemaji, jen pasy a vzp karticky ![]()
Byli jsme v sobotu v plzeňský zoo, už ponekolikaty a je fakt super, tentokrat jsme tam objevili takovej nenapadnej domeček s výstavou v podzemí o podzemí - v bývalém německém krytu. Fakt dobry to bylo
A nahoře v domečku výstava věnovaná Zikmundovi s Hanzelkou, to bylo taky pěkný
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí