Evaeva dobre, libilo se ji tam, byla jsem tam celou dobu s ni, proste si tam hrála. Je to taky dětská skupina o asi 8 dětech a maj dlouhou adaptaci, jak bude potřeba, tak moc doufám
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa to není možný, že i tohle miminko už šlo do šlolky...
Potrefenáhusa to je hezký, 8 dětí je fajn! I ta adaptace.
Tak možná je nakonec dobře, že prázdniny skončily. Děti vytáhly buben, tamburínu a foukací harmoniku a zřejmě zakládají kapelu ![]()
![]()
Catherinne a starší miminko příští rok do školy ![]()
Naše miminko zatím nejde nikam. Ráno jsme spali tak dlouho, že sousedovic kluci nejspíš stihli do školy odejít i se z ní vrátit ![]()
Vs m velkým I malých dobrý školní rok přeji. ![]()
Nás čekají druhé přijímačky, pročež jsem už zamluvila termin u psycholožky. ![]()
Potrefenáhusa a dobry? Nebala se?
Edit - uz ctu ze dobry. Tak at to vydrzi!
Myslim dnes na Karja . Po skole som isla do prace a sambo bol s detmi doma. Okrem toho, ze ich dal ostrihat podla hrnca
, tak pisal, ze chce ist s nimi na ryby. Nechceli ist a asi mu brnkali na nervy, lebo mi chodili spravy "zaveziem ich do lesa a necham ich tam". Pridem domov, nikto nikde, auto prec a sambo oba telefony zabudnute doma. Tak dufam, ze ich nebudem musiet ist hladat!
Mrakoplas hodila bych si nohy na stůl. ![]()
Tak Viktor hned první den svedl nějakou lopatkovou bitku na pískovišti, byl tam řev a slzy prý. Nic moc jsem se nedozvěděla, jen že to samozřejmě mohl "kluk žlutá lopatka", Viktor měl červenou. Dnes šel ještě domů po o, ale zítra ho tam chci nechat na odpoledne, tak doufám, že se nezasekne. Jinak na ty bitky se připravuju, oni se s Ríšou občas servou pořádně, občas kvůli něčemu, ale často jen tak z tréninkových důvodů (pojď, budeme bojovat), a on se teda nezdráhá položit se do toho celou svou šestnáctikilovou váhou, někdy toho dvakrát tak velkého bráchu celkem slušně přidusí kolenem vraženým do krku nebo podobným útokem. Až tohle vytasí na pískovišti na nějakého nepřipraveného jedináčka, tak půjdeme do ředitelny oba. ![]()
Pinot Noir jo, dneska se dve učitelky divily, ze je nase maly dite tak maly, ze jim prijde starsi, tak jsem rikala, ze je zoceleny bojem o preziti
Pinot Noir pojďme bojovat dělají kluci taky, v podstatě furt je někdo na někom, někoho shazuje z gauče nebo někomu sedí na hlavě. No mimino to na děti taky zkouší ![]()
![]()
Pinot Noir držím palce, jsem přesvědčená, že kluci se mají v nejaký míře prát a třeba z toho žádný problém ani nebude.
Takhle před mýma očima starší v první třídě chytla pod krkem o hlavu vyššího spolužáka a švihla s ním o šatní skříňky, protože do kohosi zadrapoval. Myslím, že se dost prala i ve škole na hřišti, ale měli takovou trochu old-school druzinarku od rány se silným hlasem a ta se jí dokonce ještě zastávala, že je většinou v právu.
Mrakoplas Tak jestli to netahnul až přes setmění, tak je to pěknej břídil mu vzkazuji:D. Musí to být do tmy a nebo aspoň přes bouřku:D
Já jsem zvědavá na naší holčičku, páč je to také to citlivé dítě a tento rok mají na půlku předmětů pana učitele, kterého prý nemá moc ráda a vloni ho měli jen na prvouku, tak letos na polovinu předmětů. On je skvělý pedagog i člověk,ale pro naši citlivou duši to bude naraz, on je takovej jakože striktnější, má hranice, paní učitelka, ta s nima dělala jak s miminama.
Karja Jj, u nás naposled na čarodějnice, obě děti jen trička s kratkym a kratasy, zasekli se někde u cizího táboráku, oba telefony ležely doma, tma jak v pytli, ani jsem nevedela, na kterou stranu se mam vydat, uz jsem uplne videla, jak dostal nekde mrtvici, svalil se nekam do strouhy a deti netrefej potmě domu....no prisli v pul 11 spokojeny a spinavy od cizích buřtů....
Potrefenáhusa No, tak tato varianta mě nenapadla, že děti netrefí domu od vody!!!! Tím budu argumentovat. Ale ony s ním už moc nikam nechtějí chodit, bohužel. Minule jsem je poslala pro vajíčka a prý ,,pořád musíme někam s taťkou chodit, protože ty chceš mít doma pohodičku,,:D
Karja nase to jeste neprokoukly ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí