U nas to prebehlo celkom dobre. Ale minuly rok mal starsi syn kriticky druhy den, ked uz tam mal ostat cely den sam, bal sa a plakal. Tak uvidime co mladsi zajtra.
Vše o těhotenství a dětech
monis to je hustý, jeden den děti, druhý ty! Super, že je malá tak odvážná.
Evaeva ona chodila od dubna na 1 den do ds a navic tu skolku od mimina zna, kdyz tam chodila se mnou 2x denne , takze jsem to cekala. No a ty druhe deti jsou proste odolnejsi![]()
monis no hele, ne všechny
Mladší chodil někam od dvou let, ale pořád to není dobrý. Do školky šel už třetí rok (pátý rok v nějaké instituci), zvládl to v pohodě, ale že by byl nějak nadšený.
monis u druhých dětí je matka odolnější ![]()
Tabea mně to teda přijde naopak čím dál horší
mimino je z nich suverénně největší extrovert, nejvíc do světa, ale já mám největší obavy, že to nedá, že je malý... U staršího mně to vůbec nenapadlo
Pinot Noir Prosim te, muzu ti napsat sz a na neco se zeptat?
Syn už je ze školky doma, ráno tam nakráčel úplně s přehledem v klidu, i když vedle od sebe zrovna jedna maminka odtrhávala strašně řvoucího chlapečka, ani jsme se se synem neslyšeli, jak ten malej brečel, chudák.
A teď jsem se ho doma ptala, co se mu dneska ve školce líbilo, to jsem z něj nedostala, a co se mu nelíbilo, a na to mi řekl "školka", tak nevím
Ale přijde mi v pohodě, je ve třídě se svým dobrým kamarádem, a navíc nově i se sousedem, tak to snad bude dobrý.
U nás pohoda, ja musím byť v škole do pol 8, vyšli sme pohodlnym krokom o 7, aby sme sa po 5 minútach vracali po zabudnuté kvety
L išiel do rannej družiny, potom o 9 sme mali slávnostne otvorenie školského roka na dvore, a keďže som minulý týždeň v robote nebola, tak prišiel za mnou do zborovne, kým som si porobila to, čo kolegovia už mali.
Šárka nakráčela do školky jako starý mazák, doslova zaujala Rosťovo místo, včetně značky
Rosťa ji hezky doprovodil, ukázal jí kam dát pyžamo, kde si vzít čistý ručník a pak ji hrdě předal paní učitelce. Stejně to udělali dva jeho spolužáci (ano, taky mají tříleté sestry), s nimiž jsme se pak vydali hromadně ke škole. Tam už čekali zbývající dva spolužáci a všichni pospolu se postavili hned do první řady před ředitelku. Jako kulturní vložka bylo houslové vystoupení jednoho staršího žáka, ředitelka se ptala prvňáčků, jestli vědí, co je to za nástroj, a ta naše grupa zařvala "housle!" ![]()
No po dvou hodinách nalejvárny jsme byli všichni úplně zmyšákovaní, v Bille jsme koupili děckám nanuky a hromadně jsme si šli sednout na kafe, abychom se z toho my prvorodiče vzpamatovali.
Ovšem musím říct, že učitelka je moc sympatická, organizovaná a vtipná. A vychovatelka v družině je naprosto boží, mladá, nadšená a se zvučným hlasem.
dzizisketa ježiš, koukám, že u vás je první den nějaký vostrý ![]()
Gatita jasně ![]()
U nas nastoupily nejake silnejsi rocniky nebo bylo hodne deti s odkladem, pry jich bude v 1.tride 26, to mi prijde hodne. Pro zacatek budou mit dokonce dalsi ucitelku na vypomoc. Tak uz se nedivim, ze nevzali chlapecka z nespadove ulice.
Tabea mně to teda přijde naopak čím dál horší
mimino je z nich suverénně největší extrovert, nejvíc do světa, ale já mám největší obavy, že to nedá, že je malý... U staršího mně to vůbec nenapadlo
to mě napadlo, jaká jsem byla krkavčí matka, až když jsem viděla o pár let později ve věku, kdy jsem moje poslala do instituce, a byly to takový mimina. ![]()
Tak u nás dcera sedí tam kde chtěla s tou kamarádkou, se kterou chtěla sedět, tak první den dobrý :o) akorát syn si stěžoval, že nové děti měli ve školce maminky a tatínky a že to není fér, že já jsem tam s ním nebyla taky. Tak jsme přežili první den, tak zbytek těch deseti měsíců snad dáme taky ;o)
Tabea ja to tak mam u tech vnoucat. Byvalo zvykem, ze sly deti ve dvou letech do jesli, ted mi ty trilety skolkovy prijdou jako mimina.
Tabea on půjde na dvě dopoledne, na oběd už bude doma, víc zatím určitě nechci. A nic mně nenutí, ráda bych na jeden den do práce, ale když to nepůjde, tak to nepůjde.
Kokoska nase mimino slo taky dneska poprvy ![]()
objednala jsem vcera uplne stejny bačkůrky jako mela dneska jedna holčička, tak snad nebude chodit v obou botách levých
Kokoska to je dost. Ale je teda super, že škola dodala aspoň na nějakou dobu pomoc!
Potrefenáhusa a jak to šlo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí