Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 11:34

U nas to prebehlo celkom dobre. Ale minuly rok mal starsi syn kriticky druhy den, ked uz tam mal ostat cely den sam, bal sa a plakal. Tak uvidime co mladsi zajtra. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 11:48

monis to je hustý, jeden den děti, druhý ty! Super, že je malá tak odvážná.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 11:53

Evaeva ona chodila od dubna na 1 den do ds a navic tu skolku od mimina zna, kdyz tam chodila se mnou 2x denne , takze jsem to cekala. No a ty druhe deti jsou proste odolnejsi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 12:06

monis no hele, ne všechny Mladší chodil někam od dvou let, ale pořád to není dobrý. Do školky šel už třetí rok (pátý rok v nějaké instituci), zvládl to v pohodě, ale že by byl nějak nadšený.

Online Tabea
8170 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 12:10

monis u druhých dětí je matka odolnější

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 12:14

Tabea mně to teda přijde naopak čím dál horší mimino je z nich suverénně největší extrovert, nejvíc do světa, ale já mám největší obavy, že to nedá, že je malý... U staršího mně to vůbec nenapadlo 

Offline Gatita
8649 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 12:17

Pinot Noir Prosim te, muzu ti napsat sz a na neco se zeptat?

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 13:25

Syn už je ze školky doma, ráno tam nakráčel úplně s přehledem v klidu, i když vedle od sebe zrovna jedna maminka odtrhávala strašně řvoucího chlapečka, ani jsme se se synem neslyšeli, jak ten malej brečel, chudák. 
A teď jsem se ho doma ptala, co se mu dneska ve školce líbilo, to jsem z něj nedostala, a co se mu nelíbilo, a na to mi řekl "školka", tak nevím Ale přijde mi v pohodě, je ve třídě se svým dobrým kamarádem, a navíc nově i se sousedem, tak to snad bude dobrý. 

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 13:27

U nás pohoda, ja musím byť v škole do pol 8, vyšli sme pohodlnym krokom o 7, aby sme sa po 5 minútach vracali po zabudnuté kvety L išiel do rannej družiny, potom o 9 sme mali slávnostne otvorenie školského roka na dvore, a keďže som minulý týždeň v robote nebola, tak prišiel za mnou do zborovne, kým som si porobila to, čo kolegovia už mali.

Online dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 13:32

Šárka nakráčela do školky jako starý mazák, doslova zaujala Rosťovo místo, včetně značky Rosťa ji hezky doprovodil, ukázal jí kam dát pyžamo, kde si vzít čistý ručník a pak ji hrdě předal paní učitelce. Stejně to udělali dva jeho spolužáci (ano, taky mají tříleté sestry), s nimiž jsme se pak vydali hromadně ke škole. Tam už čekali zbývající dva spolužáci a všichni pospolu se postavili hned do první řady před ředitelku. Jako kulturní vložka bylo houslové vystoupení jednoho staršího žáka, ředitelka se ptala prvňáčků, jestli vědí, co je to za nástroj, a ta naše grupa zařvala "housle!"

No po dvou hodinách nalejvárny jsme byli všichni úplně zmyšákovaní, v Bille jsme koupili děckám nanuky a hromadně jsme si šli sednout na kafe, abychom se z toho my prvorodiče vzpamatovali.

Ovšem musím říct, že učitelka je moc sympatická, organizovaná a vtipná. A vychovatelka v družině je naprosto boží, mladá, nadšená a se zvučným hlasem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 13:44

dzizisketa ježiš, koukám, že u vás je první den nějaký vostrý

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 13:51

Gatita jasně

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:02

U nas nastoupily nejake silnejsi rocniky nebo bylo hodne deti s odkladem, pry jich bude v 1.tride 26, to mi prijde hodne. Pro zacatek budou mit dokonce dalsi ucitelku na vypomoc. Tak uz se nedivim, ze nevzali chlapecka z nespadove ulice.

Online Tabea
8170 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:04
Reakce na Evaeva:

Tabea mně to teda přijde naopak čím dál horší mimino je z nich suverénně největší extrovert, nejvíc do světa, ale já mám největší obavy, že to nedá, že je malý... U staršího mně to vůbec nenapadlo 

​to mě napadlo, jaká jsem byla krkavčí matka, až když jsem viděla o pár let později ve věku, kdy jsem moje poslala do instituce, a byly to takový mimina.

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:10

Tak u nás dcera sedí tam kde chtěla s tou kamarádkou, se kterou chtěla sedět, tak první den dobrý :o) akorát syn si stěžoval, že nové děti měli ve školce maminky a tatínky a že to není fér, že já jsem tam s ním nebyla taky. Tak jsme přežili první den, tak zbytek těch deseti měsíců snad dáme taky ;o)

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:11

Tabea ja to tak mam u tech vnoucat. Byvalo zvykem, ze sly deti ve dvou letech do jesli, ted mi ty trilety skolkovy prijdou jako mimina.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:17

Tabea on půjde na dvě dopoledne, na oběd už bude doma, víc zatím určitě nechci. A nic mně nenutí, ráda bych na jeden den do práce, ale když to nepůjde, tak to nepůjde.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:17

Kokoska nase mimino slo taky dneska poprvy

objednala jsem vcera uplne stejny bačkůrky jako mela dneska jedna holčička, tak snad nebude chodit v obou botách levých 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:18

Kokoska to je dost. Ale je teda super, že škola dodala aspoň na nějakou dobu pomoc!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2025 14:18

Potrefenáhusa a jak to šlo?