Myrtila Hele naše učitelka ruličky požadovala velice opatrně a vždycky napsala ať jich děti nenosej moc navíc, že to pak nemá kde skladovat ;o) A teda jak ve školce, tak zatím ve škole vždycky když něco chtěli tak dávali vědět vždycky v dostatečném předstihu. I když teda já bych z domácích zásob dala kdeco, možná kromě té zmiňované nečtené knihy :o)
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila bavlnky dneska nemá kde kdo, si myslím. Ale jak říkám, u nás to není povinné. Předpokládám, že pár vajíček paní učitelka má, já klukům taky dala víc, ono se to tam pořeší
DruI no my pořád kupujeme i tomu prostřednímu
Myrtila Tak když nemáš doma, tak si oprášíš společenské dovednosti a vyrazíš k sousedům! ;o)
Tak to je noční můra introverta, tohle absolvovat kvůli škole ![]()
Evaeva No, doufám, že taky budeme mít i nadále takhle nenáročné učitelky, mám pocit, že doma máme docela dost různých zásob, ale podle historek ze školy se to s těmi školními požadavky dost míjí
(bavlnku bych zrovna měla, jednu, černou)
Myrtila my nemáme a syn jí zrovna potřebuje, ne do školy, jeho vlastní akce. Naštěstí máme babičku![]()
Myrtila Ja jsem tu jednou psala o švy setře, která je schopna dojet k mým rodičům pro ,,oranžovej filc, kterek tady přece byl v tomhle šuplíku,,. Byl no, před dvaceti lety a ten pokoj se mezitím dvakrát stěhoval. Ale na druhou stranu, ji napíšeš, hele sháním to a to a ona to téměř vždycky má a když to nemá, tak to sežene od nějaký kamarádky. Tam jsem v 9 večer byla už docela často.
Karja Teď nevím, jestli si to vybavuju správně, že máš sestru učitelku? Jestli jo, tak to máte ale oproti nám ostatním velkou výhodu, že si určitě dovede líp představit, co by se tak ve škole mohlo tvořit, a podle toho dělá zásoby, to se nepočítá
Jinak ji teda chápu, podobně jsem naposledy něco hledala u našich, no taky už to tam samozřejmě nebylo ![]()
Evaeva Babičky mají doma spoustu pokladů ![]()
Myrtila ani mi to nepripominej ![]()
Dcera uz ted resi, jaka je skoda, ze nase krasna dyne loni nevyhrala a ze nedostala cenu za nejhezci masku. A uz ted planuje, jakou masku letos chce. Nastesti nakonec rozhodla, ze bude kocicka, nechce nic slozitejsiho. Protoze vidim, jak se mesic vyrabim s kostymem a tam pak stejne nakraci holcicka v kostymu z pujcovny s parukou az na zem a vyhraje...
A dyni mam v planu letos nechat ciste na dceru. Dam ji fixy, samolepky, trpytky... a odnesu do skolky vyrobek petileteho ditete. I kdyz vim, ze zase nevyhraje, protoze na vyrobu dynovejo hradu, korabu a nebo chaloupky se zahradkou kapacitu fakt nemame ![]()
Zuzuli Teda, jestli si na to i po roce pamatuje a mrzí ji to, to je mi jí líto, tohle soutěžení je fakt strašný. Už tehdy, jak jsi tu o tom psala se to ve mně jenom vařilo, a teď teda zase.
Takze opet se mi potvrdilo, ze by si clovek mel dat pozor na to, co si preje. Cely rodicak jsem basnila o tom, jak by bylo super dat si po odlozeni obou deti do instituci nejake volno na regeneraci. Ehm, no tak ho mam, dneska si jdu pro vypoved![]()
monis lituju!
Přeju ti, ať najdeš brzy lepší práci. A do té doby si snad užiješ to volno.
Myrtila Hahahaha,to neni ona, ta by v životě žádnou takovou kravinu netvořila a ani nevytvořila:D:D:D My kolikrát s tou druhou něco děláme/ pečeme, a když se nám to nepovede, tak říkáme, člověče, ty to máš snad i hnusnější než Monika:D:D
monis Ty bláho! A čekala jsi to? Resp.věděla jsi, že tě po návratu přešoupnou na jiné místo, aby tě vyhodili?
monis tlapkam, nekdy se to tak schruje![]()
No tak to vzalo rychlý konec.
Ja si dnes virtualne klepu na rameno, dovalila jsem do skoly snad vsechno, co 2 deti meli donest, vcetne bojovky na tema mam cizi potvrzeni o studiu, kdopak ma nase:D Jeste zbyva informovat mladsi dceru, ze gymnastika, pokud se nedomluvim s jeji trenerkou na indivindi dochazce, holt minimalne do pololeti nebude, neb se rozdvojit neumim a terminy pred prazdninami byly vypsane jinak, nez jaka je opravdu realita...
monis stalo se mi to stejný a našla jsem si záhy mnohem lepší práci.
Přeji ti to samý ![]()
monis Tak ať tě po té regeneraci čeká nějaká hezká práce v příjemném prostředí
Já jsem si mimochodem to volno na regeneraci po rodičáku před tím než nastoupím do práce naplánovala, s tím, že v té době doženu resty a hloubkově uklidím domácnost... no co ti budu říkat, volno už je dávno pryč a bordel tady máme furt ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí