letfenixa No nám se koncem roku vstupní vestibul školy změnil v regulérní obchod s oblečením, když tam na štendry rozvěsili k rozebrání kompletní ztráty a nálezy :o)
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa jo, my máme u vrátnice kalax 3x4 z ikei. Vím, kam jít ![]()
Potrefenáhusa U nás se nakonec taky nic neztratilo, ale podepisuju to docela poctivě, tak nevím, jestli to není tím
zatím nejbolestnější bylo, když jsme na týden přišli o jednu bačkoru, podepsanou velice pečlivě a viditelně velkou samolepkou se jménem s obrázkem, jiné dítě si jí zamotalo do oblečení a strčilo do skříňky. Byla to fakt trefa, den nové bačkory, pak týden nebyly, pak byl syn týden ve školce, kdy je nosil, a pak byl měsíc doma nemocný a byl konec školního roku. Asi nemusím psát, že v září mu už byly malé ![]()
Tak z širokého výběru kroužků, který jsme Rosťovi předestřeli, vyšel fotbal. Protože tam bude chodit i Kuba! A kopat už umí, takže v tom bude dobrý![]()
My už máme klasický požadavky na mimozemšťana večer. Žáci si mají přinést z domu knihu, kterou budou číst ve škole a udělají si z ní čtenářský deník:D. No tak já doma žádnou nepřečtenou knihu teda nemám:D. I té ,,beletrie,, nemáme tolik by se dalo z čeho vybírat a bylo to na to vhodné.
Karja hele ja spoleham na sousedskou messenger skupinu, ze az v 9 vecer napisu, ze potrebuju akutne borovou sisku a 5 rulicek od toaletaku, tak doufam, ze se nekdo slituje![]()
monisjakože TY rulicky od toaletalu, které je rodina lina nosit do koše, pročež je hází do kýble na vytírání, si někdo vezme do školy? ![]()
continuity tak samozrejme bys to musela do te aktovky nacpat ty![]()
monis haha, tak šišku i ruličky bych měla ![]()
continuity Ještě za bezdětna jsem se divila požadavkům učitelů, co řešily mé dětné kolegyně, že jako kdo doma skladuje ruličky od toaleťáku, aby jich měl do týdne 10, nebo krabička od sýra, to jako od hermelína, nebo plastová od cottage? A byla jsem poučena, že když paní učitelka zavelí, tak toaleťák se doma vymotá z ruliček, a krabička nemůže být jen tak ledajaká, ale jedna úplně konkrétní od konkrétního sýra, že se z ní vyrábí košíček
od té doby jenom doufám, že moje děti budou mít příčetnější učitelky ![]()
Navíc teda teď už jsem i dost poučená, historkami odsud i právě od dětných kamarádek, ale tehdy jsem na ty požadavky i jejich kreativní řešení matkami jenom valila oči.
Karja musí být nepřečtená? Jako dobrý takhle do druhého dne! Já synovi už předložila několik knížek a nevybral si. První má mít přečtenou do konce října. Zítra jdeme spolu do knihovny, tak už si bude muset něco vybrat.
Myrtila no tak to doufam, ze nemysli ty kulate od tavenaku, co jsem nejedla 20 let
z toho jsme totiz tvorili my...
Myrtila my máme za sebou už docela dost učitelek, ale za všechny ty roky a děti jsme nesli akorát vyfouklá vajíčka a, myslím, ještě několik spadaných listů.
dzizisketa u nás byla touha po fotbalu před prázdninami a teď o tom taktně mlčím. Hřiště s místním FK máme naproti přes cestu, ale co jsem slyšela tak to berou fakt vážně, až 3x týdně trénink a zápasy o víkendech, což se mi obětovat nechce... Školní kroužky začínají až později.
monis Už ani nevím, ten sýr jsem ani neznala ![]()
Evaeva My jsme zatím asi nenesli vůbec nic, za což jsem učitelkám dost vděčná, když tu občas čtu o těch kreativních odpoledních a soutěžích o nejlépe vyrobenou čarodějnici, nebo o čem tu psává Zuzuli
vlastně jednou jsme nesli dýni, to bylo dobrovolné, když jsme si ji chtěli nazdobit, a to je asi všechno.
Myrtila jo, jasně, ještě kostýmy a občerstvení (to je dobrovolné). Teda u nás jsou dobrovolná i ta vajíčka, ale to zas není žádný komplikovaný požadavek a nikdy to není do druhého dne
Myrtila Ehm, ty ruličky skladujeme doma my. Máme na polici na WC krabici, kam je házíme a když děti přepadne tvořivá nálada, tak je vydávám :o) krabičky od sýra a tak naopak neskladujeme, o ty se děti, jakmile se nějaká uvolní, seperou a následně ji vítěz nějak inovativně zdestruuje a já ji pak potají vyhazuju, když už oba spí ;o)
DruI Jinými slovy, v případě potřeby zazásobíte celou třídu? ![]()
DruI u nás se perou o všechny krabice, třeba od plen jsou hodně populární
jakmile nějakou krabici zmerčí, tak hned mami, je ta krabice na zničení?![]()
Ruliček mám plnou tašku od rohlíku. Jednak z toho vyrábí, ale někdy si je i jen tak staví do pyramid a tak![]()
Evaeva Jo, vajíčky tehdy kolegyně taky řešily (jedné nešly nikdy vyfouknout, tak si každé Velikonoce postěžovala, že potřebovala jedno a měli z toho celá rodina k večeři omeletu z 10 vajec
). A mně u toho tehdy akorát běželo hlavou, co všechno se považuje za samozřejmost, že to dítě dovalí do školy, protože jsem tehdy byla na dietě bez vajec a veškerých mléčných výrobků, takže kromě těch ruliček se u nás nic z toho prostě nevyskytovalo, stejně jako někdo třeba nemá doma bavlnky, nebo ani jehlu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí