Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:48

Zuzuli na tech softshellkach atd.to docela drzi, ja je peru na sportovni program (malo tepla, kratkej cas) v nejakym gelu na sportovni veci 

Ted jsem zrovna koupila na Vinted lindex zimní bundu i s nalepenou jmenovkou se stejným příjmením jako má naše dítě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:49

Zuzuli z některých věcí jdou nažehlovačky sloupnout, nejlíp drží na bavlně. Ale já tam dala akorát křestní, tak to mi nevadí, když by pak nosil někdo jiný 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Ted jsem zrovna koupila na Vinted lindex zimní bundu i s nalepenou jmenovkou se stejným příjmením jako má naše dítě

tomu říkám nákup 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:54

Evaeva vid a ušetřím nálepku! A ještě je s kočičkou (ta nase s muchomůrkou)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 10:32

Zuzuli ja mam mylabels, maji totiz cute s kocickou. Drzi nam to i pres susicku, na botach... Pereme teda v obycejnych gelech na prani jako Persil a pod. Ale mam je hlavne na lepsich mikinach, merinu, softshellu a bundach... a v botickach maji na podrazce takova ta rozpulena zviratka, aby poznali ktera bota je ktera. dokonce jsem ted jedny z bundy prelepila na novou a drzi...

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 10:33

K těm značkám - vcera jsem koukala na značky u starší-je v nove tride, a zatímco většina dětí ma jezevce, vlka, rysa, sovu, dudka nebo strakapouda, naše dítě má stonožku (prej je to ale mnohem lepsi než blby kuře, co mela loni) 

Evaeva my mame na tech nálepkách křestní, ale taky si rikam, ze by se vyplatil jen jeden arch s příjmením...ale tatinek by pak byl asi uz uplne v loji 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 10:35

MPLee ty jsou teda cute moc! 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 10:48

MPLee ta je super!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:01

Potrefenáhusa náš tatínek je v loji, protože to klukům nepřelepuju, nosí to se jménem bráchy

Akorát miminu to asi přelepím, jestli bude mít jiné učitelky než kluci. Ten se k věcem bráchů zatím hlásit nebude.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:04

Potrefenáhusa jakomtady je to bozi. Tohle je na letosek, plus ja budu delat brusle a sensory play a kdyz je snih, je jeste krouzek lyzovani pro nezavodniky

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:52

Potrefenáhusa Jak máme dva kluky, nejradši bych na ty samolepky dávala jenom příjmení, jenomže naše příjmení je i teď docela časté klučičí křestní jméno, tak se obávám, že by to učitelkám, pokud by to našly někde jinde než přímo v šatně, úplně nepomohlo

Jinak teda naše děti nosí i oblečení se jmenovkami sestřenic, příjmení mají teda stejné. 

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:56

Myrtila na druhou stranu ja to podepisuju fakt laxně, co spadne, většinou nepřelepuju a neztratilo se nikdy nic 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:58

Potrefenáhusa Já jsem nepodepsala nikdy nic, vyjma hrníčků a holin, co jsou prostě ve společných prostorách a ne u věcí dětí a nikdy se mi nic neztratilo, zatím. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:59

Potrefenáhusa nám asi taky ne. Trička a tepláky podepisují výjimečně, vlastně akorát na švp. Bundy a podobné věci jo.

Offline Aranel
6643 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 11:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Zuzuli na tech softshellkach atd.to docela drzi, ja je peru na sportovni program (malo tepla, kratkej cas) v nejakym gelu na sportovni veci 

to se jen tak někomu povíst nemůže!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2025 12:05

Aranelasi záleží, jestli se jmenuješ Nováková nebo ne

Naše příjmení by mně dost překvapilo, je nás velmi málo 

Online letfenixa
10910 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 12:54

Lukáško ešte tiež nikdy nič nestratil. Ale neviete si predstaviť tie hromady vecí, čo ostávajú 'zabudnuté' v satniach. Lukáško väčšinou aj vie, čie sú.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 13:03

letfenixa hahahaha. My máme v šatně takovou krabici hruzy a čas od času přijde nějaká výzva, at si to žáci, potažmo rodiče, přeberou. takže oni vědí, že to tam je a stejně v tom nehledají, nepodívají se...

Offline Tabea
8171 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 13:11
Reakce na Potrefenáhusa:

Já teď prodávala kolo. Tenkrát jsme ho objednali i s párem dvou samolepek s křestním jménem dítěte. S bratrovým jménem jezdila i dcera, před prodejem jsem to z toho horko těžko dostávala. Když byla ruka v rukávě, tak jsem se ptala novyho uzivatele, jak se vlastně jmenuje. No tak stejně jako syn. Šli ještě na záchod, tak jsem doběhla domů pro tu druhou nálepku.

Offline Tabea
8171 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 13:13

MPLee to je ale fakt moc hezká jmenovka!