Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
43219 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 23:01

Karjajestli je to budí, to jsem vůbec neřešila, vždy měly možnost spát v klidu ve vlastní posteli.

Oni spaly dlouho v jedné posteli, minimálně ještě pak další dva roky a během COVIDu na to zas částečně najely. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 23:02

continuity jenže když schválně vstaneš dřív, tak tě to naštve

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 23:29
Reakce na žluťásek:

Ale na hodinu a půl týdně jsem za další bf moc spořivá

​já jsem tam fakt vyrazila pro ty boty za 400, ale prostě jsem to nedokázala . Aspoň, že potřebujeme jen jedny, ven berou tenisky ze šatny. Do Dekáče vyrazím příště .

A jsou to ty HEADy, mají celkem odpruženou stélku, tak snad to bude ok.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 23:33

Anema syn právě nemá tenisky, jen celoročky. Teda teď už má

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 00:36

viktorka_od splavu ako píše @karja, môžeš mu to prísť vysvetliť. 

Offline dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 07:21

Anema 

Ale byly krásně růžové, ne? Rosťa v těch ze Sportissima chodil doma nadšeně celý týden, já si taky nebyla jistá, když jsme je vybalovali z krabice, ale jeho nadchly. Takže končím s botama z 1600,- , od nynějška beru standardní za pětikilo

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 07:25

Karja Nee, to je super i napsaný, normálně se tomu směju nahlas, to musí být borec!!! 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:16

Garfie notna Jojo, je to právě takovej borec, co neposedí no, ale asi to vidí jinak, dcera právě říkala, že se tomu strašně řehtaly:D:D:D

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:21
Reakce na continuity:

Karjajestli je to budí, to jsem vůbec neřešila, vždy měly možnost spát v klidu ve vlastní posteli.

​Jim to taky nevadilo, že vstanou s mamkou, to vadilo mně:D:D:D. Podle mě potřebujou ještě čas a přijdou si na to no, ted nějak není v mojí moci je to nějak solidně odnaučit bez velkých ztrát na obou stranách. To noční prázdninové chození do postele mně štvalo víc, protože se někdo nakvartýroval do mých 80cm:D, takhle tam má postel v ložnici vlastní.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:27

Potrefenáhusa nas prave naopak zacal byt uplne skveje, nekdy samozrejme prudi, ale je mi ho trd az lito ho poslat do skolky. Ale on chce, tak od patku jde. 
Ale teda i se 2 skolkovejma detma me to zari prijde nejak draho. Oba vyrostli ze vsech bot, starsi z nepromokavych hadru do skolky a softshellu, ale mladsimu to dat nemuzu, protoze je vsechno svitive ruzove. Pri hledani backor na vinted jsem koupila 2x boty na bezky a merino pyzamo Pak jsem jeste objednala knizky z Luxoru a pak teda ty backory z eshopu a uz nemam za co nakupovat. Tak hlavne, ze jsem chtela konecne koupit i neco pro sebe

Online continuity
43219 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:30

Karja u našich taky pomohl jen čas. A to usínaly sami od mala, vlastně se mladší naučila chodit za náma od starší. 

Jak spaly spolu, nad ránem zjistila, že ségra je v čudu, tak se vydala ji hledat a našla ji u nás v posteli. 

Offline dzizisketa
9001 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:30

MPLee 

Já jsem si naivně, fakt nechápu, jak jsem na to přišla, myslela, že se školákem už nebudu muset mít nepromokavé a softshellové věci aspoň 2x, ale zapomněla jsem na družinu, která požaduje věci na převlečení, protože s dětmi nechodí ven akorát za krupobití a vichřice. Tudíž jedny gatě defaultně zůstávají ve školní šatně.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:51

dzizisketa tak to jste si moc nepomohli, no Ty gumovy se daji nastesti sehnat fakt za par korun, nebo vymenit. To vkladam nadeje do Swapu, co organizuju na horach za 14 dni. Jinak ta horska skolka vybavenim docela leze do penez, protoze jsou venku furt a pocasi je preci jen trosku drsnejsi, tak to uz chce neco "lepsiho". I kdyz, ted prisla nabidka krouzku z mistniho DDM a sportovniho klubu a kdyz prihlasim deti tam, misto v Praze, tak jsme ve vate. Nejdrazsi krouzky jsou za 700/pololeti

tak snad se mi to dnes vecer podari naklikat a vejdou se tam, kam chteji. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 08:56

dzizisketa dikybohu i u nas je takova druzina

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:10

Potrefenáhusa pouzivas porad mamalabels nalepky a nebo si nasla lepsi alternativu? Ja pred casem zmenila praci prasek a uz je mame skoro vsechny odlepene. A s ohledem na to, ze ma ted dcera ve tride nove holcicku, co ma stejne lindex a tchibo obleceni, tak to fakt potrebuju nejak odlisit, ne jen podepsat. Ale nejak tim obrazkem, at si to rozlisi holky samy. Tak premyslim, jestli zase objednat arch jejich nalepek a nebo jestli neni jina znacka, co drzi lip.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:12

MPLee to fakt závidím, ty kroužky, u nás není ve městě skoro nic a ddm v sousedním městě má 90% nabídky až pro školáky 

strasny jsou, furt se mlatej, kopou do sebe a ječej 

ale ted jsou obě ve skolce a ja ve městě, sice ve špatným, ale i tak dobry

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:15

Zuzuli o žádný alternativě nevim, taky jsem je koupila mladší, ale starší uz je z 90% na ničem nema 

Jedna holčička v ty detsky skupině ma identicky bačkůrky, mela jsem si ty deti nejdřív prohlídnout, než jsem ty bačkůrky objednala

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:22

Potrefenáhusa ja to chci hlavne na ty venkovni veci, bundy, mikiny, nepromokave kalhoty a podobne, tricka a leginy neresim. Ale prave tyhle veci fakt nechci popisovat natvrdo fixem nebo nazehovackou. 

Zrovna backurky bych klidne tim fixem vzala, treba i nejakou tou maluvkou. Ty nase jsou pak vzdycky na vyhozeni, tam ambice to beze jmena predat dal nemam

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:26

dzizisketa růžovější už být nemohly, takže mám vlastně štěstí, že jsem tam byla sama . Ale nemohla jsem koupit boty, kam by se jí nevešly 3 prsty (zkoušela jsem to na modrých, páč v růžových v téhle prodejně nebylo ani přibližné číslo).

Holt už jsem hluboko v BF pasti a zemřu chudá .

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2025 09:47

MPLee mně bylo s prvním taky líto ho dávat do školky, když už to s ním konečně začalo být co k čemu. Když mu byl rok, tak jsem tvrdila, že v roce a půl půjde Ve dvou šel teda na jedno dopoledne do skupinky, ale nějak mi přišlo škoda ho dávat do školky, když jsem si ho konečně vypiplala To mám teda pořád tenhle pocit