Malenge u nas se ji na svacinu krome zmineneho do Pinot Noir jeste toto

Malenge u nas se ji na svacinu krome zmineneho do Pinot Noir jeste toto

UPinot Noir Co z toho má tech 12g bilkoviny? To nutně potřebuju na svačinu pro sebe ![]()
UPinot Noir Co z toho má tech 12g bilkoviny? To nutně potřebuju na svačinu pro sebe
ano , taky bych potřebovala a ještě kdyby tam byla vláknina .
MPLee dekuju, i všem ostatním, fakt jste mě nasměrovaly směrem, který mě vůbec nenapadl a vlastně ani nevím proč... uvidíme, jak se to ujme.
žluťásek Ale to je dobrej tip na vyzkoušení, co se zbylou kaši řeším furt a nevyřešila jsem teda.
Taky bych se těch sladkých svacin nebála, ono když se to tak vezme v tom loupáku moc cukru není,v některých domácích buchtach taky ne, jako to asi není nic, co by školák nezvládl;-).
Pinot Noir děkuji, tuk je pro mne dobrej.
Tak Betty já právě tuk nesleduju, resp. u něj čím víc tuku, tím líp, na těch testech mu totiž vyšlo, že je sotva na 40 % potřebného příjmu tuků, takže tuky jsou pro nás právě vítané. ![]()
Malenge Skolni syn neni žádný jedlík, vecne mi nosí domu zpet netknuté housky se šunkou (ktere si přeje dostávat k svačině). Nejvetsi úspěch mívá sladké - muffin, vánočka...z kupovaných máslový croissant z Billy. Davam k tomu pokrájené jablko nebo nějakou zeleninu, něco sezobe. Obcas mu dam čistý bílý jogurt a k tomu minipiskotky nebo trochu sušeného ovoce, to taky sní (ma to celkem rad k snídani a dřív me nenapadlo mu to pobalit na svačinu).
Ty čočkové chipsy jíme v práci, s příchutí chilli a limetky teda ![]()
dzizisketaJo, ty jsou moje oblíbené.
Gatita Diky za připomenutí vánočky, to je jistota, ale pec se s tím, že:D
Karja Mazanec je ze stejného těsta a nemusíš se s ním motat.
brrrJá vim:-) myslela jsem celkove tu praci;-) perník to není no:D
Karja nešlo by to zmrazit? Já teď zmrazila lívance a je to super, děti na ně chodí do mrazáku ![]()
Evaeva To nevím, jako buchticky na sodo se mrazi, tak asi jo, ale nebudu to zkouset;-).
Karjavěci z kynutého těsta se dají mrazit v pohodě
Karja Já vánočku mrazím normálně. My ji nejsme schopni sníst najednou, tak pak během roku vytahuju jen plátky k okamžité spotřebě :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.