Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44779 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 12:33

DruI Bože?! Cože?! Vánočka to je max na dva dny do rodiny:D:D. Mně ty vytažené věci z mrazáku nechutnaji, já tam citim příliš změn no, možná kdybych to dávala do nějaké vakuaovacky a pak zmrazit, tak by se to zlepšilo, ze to má lepší kvalitu nezbinyc pytlik;-)

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 12:40

Karja staci takovy ten zipovaci pytlik, ale nesmi to tam byt moc dlouho, tak dva-tri tydny max

Offline Karja
44779 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 12:42

viktorka_od splavu Jojo, jako mě to nechybí, jen jsem možná kvůli tomu zaujata neprávem. Já mrazim maximálně bramborovy knedlik:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. zaří 2025 13:57

Karja jako vánočku máme taky na dva dny, ale kdybych potřebovala kynuté pečivo pro děti, tak to zmrazit dám v tom zip pytlíku jak píše Viktorka, měsíc to vydrží a nenačichne.

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 15:38

Sedeli sme vedľa mladej rodiny a otec povedal -  vreckovku! Tak žena začala hľadať v ruksaku, a hovorí, že nevie ich nájsť. On na to - to čo si za mater! Musíš mať! Známy stojaci vedľa nich ponúkol svoje, ale otec rodiny povedal - nie, nechaj, ona ich musí mať! 

Ak to nebol náhodou ich interny rodinný humir, tak to bolo strašné. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 16:06

letfenixa Tak, tak. A ještě v batohu musí mít náhradní oblečení, pití pro dítě, svačinku pro dítě, hračku pro dítě, pro sebe knihu a mapu. :D (humir)

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 16:17

Kan mala, pre 2 deti. Prezliekala im mokré ponožky. 

Offline Gatita
8650 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 17:41

Tak mame krouzky. Taková blbost a tolik casu to zabralo, aspon 4 telefonáty s kamaradkou/spolumatkou stran vyzvedávání a několik registrací, objednávek a storen. Doufam, ze se starší dítě chytne v tom oddílu, kam nechce, a doufam, ze mensiho nevyrazí z toho fotbalu, kam touží chodit.

Offline Karja
44779 příspěvků moje polička 07. zaří 2025 20:32

letfenixa

Ja jsem byla s holkama v restauraci, fakt krásné restaurac, nádherný výhled, harmonie...a vedle nás taková rodina, tři děti, a takový od pohledu sympatický pár, otec fešák jak hrom..a najednou se začali ti rodiče štěkat, ale o kravině, o tom, že on si ještě nevybral, ale ona přece dala ten lístek k sobě, tak jak si má vybrat, ale fakt ji tam argumentoval jak malej harant, tak to si vždycky řeknu, lidi že se na to nevykaslete a nejezdíte na ty výlety taky každej sam:D

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 04:42

Pinot Noir To složení je fakt často k pláči. Já v létě koupila v Itálii nějaké super dobré krekry...a pak na to koukám a tam byly snad jen tři ingredience, neuvěřitelný! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 08:06
Reakce na letfenixa:

Kan mala, pre 2 deti. Prezliekala im mokré ponožky. 

​No víš co. Jaký si to uděláš, takový to máš.  Kdyby část té zodpovědnosti přepinkla hned z kraje na partnera, měla by pokoj. Tady to zabalení se, nošení věcí a navrch ještě zaplacení útraty má hodně žen na hrbu, ale dělají si to samy. 

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 08:30

Kan veď to je jasné, mne išlo o ten spôsob komunikácie. 

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 08:31

Garfie a to je zlé? Vždy si myslím, že čím menej ingrediencii, tým lepšie. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 09:05

letfenixa Já myslím, že je k pláči právě to, jak špatně se shání potraviny, které mají jen to minimální množství ingrediencí.

Offline letfenixa
10910 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 09:14

DruI aha, som to nepochopila!

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. zaří 2025 10:36

Mam radost, synovi vysel plavecky krouzek kousek od nas. Nejdriv to vypadalo, ze se mu bude kryt s logopedii. Doufam, ze nebude porad nemocny. Krouzek vedou tri sikovne mlade damy, z toho dokonce jedna olympijka medailistka

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 10:50
Reakce na Evaeva:

continuity Pinot Noir ano, tohle se jako nejlepší ukázalo i u malé ségry. Tlak vytváří protitlak platí i v jídle. Dělali jí testy na ty intolerance, jak píše c., vše bylo v pořádku, tak to máma přestala řešit. Nestalo se jakoby nic, nezačala jíst víc ani míň. Udělat z jídla každodenní téma je podle mě cesta k PPP (nemusí to tak dopadnout, ale zdravý vztah k jídlu to nevytváří) Vari 

​To můžu potvrdit, z osobní zkušenosti. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:30

Jos olympijská medailistka v plavání? Češka? 

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. zaří 2025 12:48

Mohučanka nene, biatlonistka. Jsem to napsala asi dost nejasne

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 08. zaří 2025 13:12

Jos ahá, tak to jo