DruI Bože?! Cože?! Vánočka to je max na dva dny do rodiny:D:D. Mně ty vytažené věci z mrazáku nechutnaji, já tam citim příliš změn no, možná kdybych to dávala do nějaké vakuaovacky a pak zmrazit, tak by se to zlepšilo, ze to má lepší kvalitu nezbinyc pytlik;-)
Vše o těhotenství a dětech
Karja staci takovy ten zipovaci pytlik, ale nesmi to tam byt moc dlouho, tak dva-tri tydny max
viktorka_od splavu Jojo, jako mě to nechybí, jen jsem možná kvůli tomu zaujata neprávem. Já mrazim maximálně bramborovy knedlik:D
Karja jako vánočku máme taky na dva dny, ale kdybych potřebovala kynuté pečivo pro děti, tak to zmrazit dám v tom zip pytlíku jak píše Viktorka, měsíc to vydrží a nenačichne.
Sedeli sme vedľa mladej rodiny a otec povedal - vreckovku! Tak žena začala hľadať v ruksaku, a hovorí, že nevie ich nájsť. On na to - to čo si za mater! Musíš mať! Známy stojaci vedľa nich ponúkol svoje, ale otec rodiny povedal - nie, nechaj, ona ich musí mať!
Ak to nebol náhodou ich interny rodinný humir, tak to bolo strašné.
letfenixa Tak, tak. A ještě v batohu musí mít náhradní oblečení, pití pro dítě, svačinku pro dítě, hračku pro dítě, pro sebe knihu a mapu. :D (humir)
Kan mala, pre 2 deti. Prezliekala im mokré ponožky.
Tak mame krouzky. Taková blbost a tolik casu to zabralo, aspon 4 telefonáty s kamaradkou/spolumatkou stran vyzvedávání a několik registrací, objednávek a storen
. Doufam, ze se starší dítě chytne v tom oddílu, kam nechce, a doufam, ze mensiho nevyrazí z toho fotbalu, kam touží chodit.
Ja jsem byla s holkama v restauraci, fakt krásné restaurac, nádherný výhled, harmonie...a vedle nás taková rodina, tři děti, a takový od pohledu sympatický pár, otec fešák jak hrom..a najednou se začali ti rodiče štěkat, ale o kravině, o tom, že on si ještě nevybral, ale ona přece dala ten lístek k sobě, tak jak si má vybrat, ale fakt ji tam argumentoval jak malej harant, tak to si vždycky řeknu, lidi že se na to nevykaslete a nejezdíte na ty výlety taky každej sam:D
Pinot Noir To složení je fakt často k pláči. Já v létě koupila v Itálii nějaké super dobré krekry...a pak na to koukám a tam byly snad jen tři ingredience, neuvěřitelný!
Kan mala, pre 2 deti. Prezliekala im mokré ponožky.
No víš co. Jaký si to uděláš, takový to máš. Kdyby část té zodpovědnosti přepinkla hned z kraje na partnera, měla by pokoj. Tady to zabalení se, nošení věcí a navrch ještě zaplacení útraty má hodně žen na hrbu, ale dělají si to samy.
Kan veď to je jasné, mne išlo o ten spôsob komunikácie.
Garfie a to je zlé? Vždy si myslím, že čím menej ingrediencii, tým lepšie.
letfenixa Já myslím, že je k pláči právě to, jak špatně se shání potraviny, které mají jen to minimální množství ingrediencí.
DruI aha, som to nepochopila!
Mam radost, synovi vysel plavecky krouzek kousek od nas. Nejdriv to vypadalo, ze se mu bude kryt s logopedii. Doufam, ze nebude porad nemocny. Krouzek vedou tri sikovne mlade damy, z toho dokonce jedna olympijka medailistka ![]()
continuity Pinot Noir ano, tohle se jako nejlepší ukázalo i u malé ségry. Tlak vytváří protitlak platí i v jídle. Dělali jí testy na ty intolerance, jak píše c., vše bylo v pořádku, tak to máma přestala řešit. Nestalo se jakoby nic, nezačala jíst víc ani míň. Udělat z jídla každodenní téma je podle mě cesta k PPP (nemusí to tak dopadnout, ale zdravý vztah k jídlu to nevytváří) Vari
To můžu potvrdit, z osobní zkušenosti.
Jos olympijská medailistka v plavání? Češka?
Mohučanka nene, biatlonistka. Jsem to napsala asi dost nejasne
Jos ahá, tak to jo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí