letfenixa Jasně, myslela jsem to tak, neuvěřitelně dobré! Tři ingredience v chipsech opravdu vidíš málokdy....
Vše o těhotenství a dětech
Prosím vás, může dítěti nějak uškodit, kdyz je na něj ve školce přidělen asistent? Učitelky přesvědčují některé rodiče, že právě jejich dítě je vhodný kandidát. Pozadí je, že odešlo dítě, díky kterému tam asistentka byla, a školka si ji chce nechat, protože jsou to ruce navíc. Počítám, že budu také oslovena. Aktuálně řešíme nějaké trable, ale nejsou výchovného ani sociálního charakteru, nicméně budeme žádat o odklad školní docházky. Teoretická otázka - může taková formalita dítě v něčem diskriminovat, nebo naopak pomoci (při tom odkladu třeba). Věcně mi přijde fajn, když tam mají ženskou navíc, ale nenapadlo by mě mu zřizovat asistenta (pokud by to nebyl logoped).
Gatita No, ono to hlavně není tak jednoduché doporučení na toho asistenta dostat. Mně oznámili v červnu, že by to bylo vhodné, kdybychom ho dceři vyběhali, akorát asistenta může psát jen poradna a objednací lhůty jsou nepříjemně dlouhé.
A teda spíš do stížností, dneska jsme měli třídní schůzky, kde vyplynulo, že ve třídě je holčička, která má papír na asistenta už od dubna, akorát teda v rámci personálních bouří na našem ústavu se to oznámení asi nedostalo tam kam mělo a rodiče to neřešili, protože holčička asistenta vlastně nepotřebuje ![]()
No, jak říkala psycholožka z poradny, to přidělování asistentů je principielně vymyšlené úplně blbě.
Ale tak alespoň má to naše dítě smysl pro humor, i když v psaném projevu ještě furt obrací písmenka. Zatímco jsem trpěla na třídních schůzkách, tak mi doma nakreslilo komix o balóncích :o)

Já z našich školkových schůzek dorazila velmi spokojená, skoro až nadšená, z paní učitelek, ačkoliv plavání se školkou nakonec neklaplo. (Ale aspoň to zkusil
) Školní máme zítra, ale tam jde muž ![]()
DruI Ale ten je! ![]()
![]()
DruI
to je super
A ja som dnes na rodicku mladsieho bola milo prekvapena. Mladsi skolu nezvlada emocne moc dobre, je vidiet, ze je cerstvo 6 rocny. Nic si nepamata, meno ucitelky, co mal na obed, ani s kym sedi..tak som sa trocha obavala. A ucitelka mi povedala, ze je velmi sikovny a mudry a hlasi sa! (To je pre mna totálny sok, poznam ho ako hanbliveho a vecne sa za nas schovavajuceho). No ale rec a grafomotoriku ma stale slabsiu, na tom musime zapracovat. Ale prekvapilo ma, vraj s recou ma problem tretina triedy.
Mrakoplas s kým sedí nevěděl ani náš druhák ![]()
EvaevaTak to holky jsou po mně, ty vedej, s kým sedej, kde pracuje jejich máma, kde bydlí jejich babička, kdo jsou jejich bratranci, co bylo k obědu, kdo ho jak snědl, kdo vedle koho seděl na obědě, kdo umí říkat R, kdo neumí, kdo chodí na jakej kroužek. Asi je to dědičný! Ale co je za úkol už nevědí! Jen tyto lidský příběhy:D. Btw.
Karja R. by si s holkama rozuměl.
. On navíc neváhá se o různé informace ze svého/našeho života (včetně všelijakých interních, které bych radši nechala doma) podělit, takže já sice vím ze školy všechno, ale oni tam bohužel taky.
Pinot Noir
starsi hlasi aj kazdemu okoloiducemu kam a kedy ideme na dovolenku. Uz sme navysili poistenie domacnosti :D Snad tam nie je vylucenie poistneho plnenia za ukecane dieta.
Mrakoplas No jasně, typickej chlap!
Mrakoplas u nás ví mladší. A když dostane od bráchy prostor, tak i poví
Starší totiž sice neví,. ale mele furt![]()
Evaeva
tiez dobra kombinacia!
Mrakoplas někdy je to fakt děsivý, tuhle jsme byli na nějakým pouličním divadle pro děti a jednu holčičku si vytáhli na podium, jak se jmenuješ? Anežka Navrátilová, nestačilo říct jenom křestní, kde bydlíš? Zase celá adresa, nemohla říct jen město...
(takže asi můžu být rada, ze název naší ulice nejde vyslovit a nerozumí mu ani dospěli?)
Lukáško v prvej triede sedel a najviac sa kamarátil s Lily. V druhej s Laurou. A teraz v tretej sa s nimi ešte ani nerozprával, už je len pri chalanoch ![]()
Gatita a bude mit na to narok? Uz se odklady povolujou jen detem narozenejm pozdeji nez v dubnu...a asistentka mu neuskodi:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí