Je fakt, že u nás taky neřvou, respektují nastavené časy. Ale jedno období byl problém s vypínáním, ale už vůbec nevím i koho a v jakém věku
Ale tak kluci už jsou velký a mimino ještě malý, aby bylo tolik fascinovaný
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir Ježíš, to nesmí vidět dcera, to by se určitě na vánoční seznam dostalo taky :)
Ale my ted máme na plyšáky novou fintu, když jí nějakého odmítnu koupit, tak prohlásí, že to nevadí, že si ho ušije sama (k čemuž se samozřejmě v devadesáti procentech případů nedostane ;)
Pinot Noir holky by 100% chtely jednorozci ![]()
Pinot Noirporad bych asi radsi kupovala hovno.c nez toto ![]()

Allysa ono to asi pujde, ted si taky sice parkrat domtydne vzpomenou, ze chteji koukat na pohadku, ale po domluve ze odpoledne apod, uz si pak nevzpomenou...
Potrefenáhusamame stejne obdobi
na jakykoliv zakaz, nebo prosbu at to nedela se ozve "ale ja chci! Ja musim proste! To je moje zabava. Js neslysiiiiiim!"
MPLeevýrobci zaznamenali fekální období u dětí?
Já jsem myslela, že si to vymyslel, vůbec mě nenapadlo, že to i existuje. ![]()
Šárka chce k narozeninám nějakého "interaktivního" plyšového psa, který i dělá bobky. Tak jí říkám, že toho už máme doma ![]()
continuity Myslela jsem si to samé. Syn na dopis Ježíškovi nakreslil tulipán s komentářem, že chce nějakou společenskou hru, kde se sbírají kytky. Tím prosím vyvolávám žluťásek , jestli o něčem podobném neví.![]()
Ale myslím, že se bez toho obejde, jednu hru dostane brzy k narozeninám.
Jsem moc ráda, že je v tomhle po mně a miluje hry a knížky.![]()
Jinak Šárka bude jednou to dítě z hororu, co povraždí svou rodinu. Varování už jsou.

continuitymusim priznat, ze byt mi 3, asi to chci taky . A katalogy jsem jako dite milovala taky, nejvic takovy ty sileny zasilkovy prodeje, co mela vzdycky u sebe babicka ![]()
tak mu dam tyden, dva a jestli ho to nepusti, tak ho dostane. On totiz nidky nic moc nechce a vetsinu darku dostava spis ze se to hodi nam ![]()
dzizisketa Jí na toho domácího psa přivažte na narozeniny mašličku a přidejte jí k němu balení pytlíků na bobky ![]()
MPLee jako dítě jsem katalogy neznala, akorát jednou příbuzná zvaná "teta" z Německa přinesla nejaký tlustý katalog a to jsme cumeli co všechno nemůžeme mít. Si pamatuji, že tam byl docela výběr šperků.
Já jsem děti ani moc nebravala do hračkářství, obecně ani do nákupních center. poprvé si tam byla starší něco vybrat v první třídě za vysvědčení. chtěla šicí stroj, tak to jsem jí řekla, že jí koupím radši ozajstny než hračku. Něco jsme pořídili na zdejší radu a šije na něm dodnes.
Pak ještě mladší chtěla králíči domeček, ten si tehdá ani nepsala, ale pořád o něm mluvila a mluvila, tak jsem vymekla a běžela pro něj na Štědrý den. Ani si s ním nakonec tolik nehrála (už byly na ty králíky docela velké), ale ten oslavný tanec co kolem něj tehdy zatančila se slovy: já to věděla! Že mi ho donese! za ty peníze i stal.![]()
Tím skončilo naše hračkářské období.
continuity ja si prave rikam, ze tech vanoc/narozenin kdy budou kit fakt radost z nejaky hracky, tolik neni.. tak kdyz nas to nezruinuje, tak kazdemu jednu takovu hovadinu asi klidne koupim ![]()
MPLee to máš pravdu, spolu s meltdowny totiž časem opadne i to bezbřehé těšení. Jsou to dvě strany stejné mince se bojím.
MPLee Presne, u nás si kolikrát děti hrajou s tou největší kravinou. Sambo hodně teče z takových těch plysaku za body k nakupu (kde jeste dost doplatis), ale ony si s tím vždycky tak hrajou, že to za to stoji.
Potrefenáhusa Prosím te, ja chci vědět blíže, jak se ti povedlo koupit si plyšáka sama sobě v ZOO:D. Naše děti by toto normálně zmrazilo, myslím, že by tam staly doteď v tím shopu, kdyby viděly, že si mamka kupuje plysaka pro sebe a ne pro ne:D.
S plysakem mám milou historku, když byly dceři tři, tak furt řešila, jestli u našeho kamaráda neběhají kuny, když nebývá doma, nevím, kde na to přišla.. a on ji pak jednu plyšovou kunu nachystal jako překvapení, když tam ty kuny ,,plašila,,.
Syn na dopis Ježíškovi nakreslil tulipán s komentářem, že chce nějakou společenskou hru, kde se sbírají kytky. Tím prosím vyvolávám žluťásek , jestli o něčem podobném neví.
No jeje, takovejch her je ![]()
Louka jak vyšitá - filcova podložka s vysitymi květy. Střed květiny je proděravěný a ty provlékáním tkaničkou květy sbiráš. Jsou k tomu karty zvířat, které ti určují podmínky - můžeš sbírat jen červené kytky, nemůžeš sebrat kytku hned vedle... Body tvoří počet okvětních listů sebraných květů.
Florentina - na čtvercovou desku pokládáš žetony semínek, když je zaléváš, vyrostou z nich květy. Ale musíš dávat bacha na slimáky a jiný škůdce (to je hra pro Pinot Noir )
Ovocný sad s květinami - variace na klasickou hru s havranem a ovocem. Tady otacis karty květin jako v pexesu a hledáš třešně, které pak sbíráš ze stromu. Musíš se vyhnout havranovi, aby ti je nesezral dřív.
Edit: ty hry jsou pro různý věk. Louka a Florentina tak cca 5+, sad i pro malé, cca 3+
MPLee ha ha, takže můžu být ráda, že v OBI měli jen hovínka, co? ![]()
žluťásek tak to asi potřebuju!
Pinot Noir Myslim, že Evaeva psala, že děti mají osefovano, kdo jim co dal a řeší to. Úplně vidím, jak pak v instituci říkají, jak jim babička letos dala pěkný h...o ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí