Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:10

eM

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:12

Jeden společný stůl - dlouhou desku jsem měla se ségrou a je to jedno z mých dětských traumat. Nestabilní, ona do toho stouchla židlí, já jsem měla kružnici nakřivo. 

Máme stoly oddělené sufliky a je to vážně lepší. Počítám, že jim vydrží minimálně do maturity, sice stály dost, ale zas to je investice na 14+ let. 

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:14

Evaeva Jj, myslela jsem dražší oproti paxu. Ono to celé bylo myšlené trochu jako nadsázka, v tom psaném textu se to ztratilo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:34

continuity tak my měli uprostřed nohu a na stranách to bylo přidělané ke stěnám, to se nehlo, i když na tom někdo stál. A uprostřed byla spára, takže i půlka byla jasná 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 16:35

Myrtila jojo, já to pochopila 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 17:03

Evaeva tu půlku jsem zrovna chtěla napsat, ze jak je znam, bylo by tam nutny udelat čáru

koukam, ze i ten ikeackej stul se dela dvoj, no zatim bych nejradši nejaky dočasný a změnitelný řešení 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 17:14

Potrefenáhusa jako výhoda těch ikea stolů je, že můžeš vyměnit desku za menší nebo větší. Ale ty alex šuplíky mi fakt nevyhovují.

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 19:09

Ta encyklopedie, co tu byla zminovana, je konkretne jaka prosim?

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 06. listopadu 2025 22:42

rasaNori Mega encyklopedie všech věcí na světě. Taky jsem použila místní tip, dítko ji dostane k pátým narozeninám.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 08:56

Aranel ja ti s tím spaním odpovím sem, to častý noční buzeni cca do 2,5 let bylo dlouhy, ale naštěstí hned zase usinala (narozdíl ode mne), ona je docela dobrej spáč, nikdy, ani jednou se nestalo, že by měla v noci nějaký bdělý okna, to mela kolem dvou let starsi tak jednou tydne a to bylo fakt strašný, treba hodinu uprostřed noci. Tahle i docela rychle usíná (a tuhla samovolně i jako mimino, třeba pod hrazdičkou ), se starsi to taky v tomhle věku bejval někdy peknej mord, nekonecnej. 
ale obecně mi přijde, ze spej dobre, zvlášť ted uz je to idylický, před 7 dobrovolně nevstavaj ani jedna. 

Offline Aranel
6649 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 20:26

Potrefenáhusa Díky. No, je zajímavé, že v rozporu s tím, co se traduje, odstav nemusí pomoct.

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 20:44

Aranel tak to, že odstav není záruka prospaných nocí, podepisuju bez rozmýšlení. Jsou prostě děti, co spí, a děti, co nespí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 20:56

Aranel já si taky myslím, že odstav není záruka. U kluků to fungovalo, ale jednak se odstavili sami a pak se tou dobou budili jen jednou a vždy spali velmi dobře. Mimino je podle mě ten případ, kdy odstav nic nezmění (škoda ). Kolikrát za noc mlíko vůbec nechce a stejně se vzbudí několikrát nebo chce kravské. Už se mi i stalo, že si dal kravské, pak moje a pak zase ještě kravské, to vše během jednoho probuzení

Offline Suya
příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 22:22

Evaeva U nas odstav uz probehl a buzeni to ovlivnilo jen malo, ale snad pomalu zacinam videt zlepsujici se tendenci! Zato flaska u nas neprosla vubec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 22:39

Suya já flašku ani nikdy zavádět nechtěla, mlíko pije normálně z hrnku. Ale jako jediný z nich si o něj říká i v noci. Taky jako jediný vypije relevantní množství. U nás se spánek taky vylepšuje, akorát bych si to představovala poněkud rychlejší

Offline Suya
příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 22:54

Evaeva Ja uz si je zive predstavuju oba spici v detskym pokojicku... Ale na druhou stranu se mi bude styskat, kojeni vymenila za spani na mneTakze jako styskat se mi bude spis jen tak narazove...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. listopadu 2025 23:05

Suya

Mimiňák půjde bohužel nejspíš na separé, jestli nezačne starší toužit po svém pokoji. Zatím to vypadá, že s námi ještě nějakou chvíli pobude. Taky jsem ho původně viděla v pokojíčku tak v roce a půl

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 07:39

Ja mela deti, co spaly relativne dobre. Ale posledni dobou se syn budo rano pred 5, prudi a vzbudi uplne vsechny. Uz jsem z nej dost zoufala, protoze ani zruseni odpoledniho spanku nezabralo. Jako nejakou dobu si po ranu vystaci sam, ale nadela hroznyho bordelu a hluku. V tydnu treba vstal sam, z lednice si nanosil 4 jogurty, ktere si nasilim otevrel a vyjedl, pak zacal stavet uprostred koberce vez z dreva na topeni a zakoncil to vyrobenim penove hory z midla v umyvadle. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 07:42

A teda udelala jsem vcera zasadni rodicovskou chybu a jako odmenu za ockovani jsem je nechala vzit si katalog bambule. To bude letos dopis pro jeziska

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 08:31

MPLee ajajaj, moje si mohly napsat tři věci (ale je fakt, že až na jedinou výjimku je vždy dostaly). To by nefungovalo?