continuity to byl určitě katalog Quelle. Taky jsme ho měli doma a hodně často jsem si ho prohlížela ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea to jsem si taky myslela, že Quelle. Jenže pak přišli k nám a vůbec nebyl tak hezky ani rozsáhlý. ![]()
"Neckermann a Quelle, ať jdou do prdele, pravý Čechů ráj, obchodní dům Máj!"
Lukáško si včera listoval vianočný darcekovy katalóg Kauflandu a hrozne odtiaľ potrebuje auto na ovládanie.
my měli to quelle
Nase deti ty hračkářství taky moc neznaj, ted jsme byli v lete v nejakym obchoďáku v Německu, kde příbuzní trvali na tom, at si něco vyberou, to bylo fakt jak smrt v cukrárně, byly z toho chudinky uplne paralyzovaný (a ja teda trochu taky) - nakonec odešly každá s třpytivým bayala schleichem, jedna s drakem, druhá s jednorožcem, a hrajou si s tim denně
Potrefenáhusa syna jednou vzala do hračkářství babička, ať si vybere. No neměli nic podle jeho představ ![]()
Katalogy jsem taky milovala, za mýho dětství byl už i Sparkys. Dodnes si třeba tu bambuli prohlížím s dětmi ráda, že se třeba trochu poinspuruju, ale oni si nikdy nic nevyberou, kromě lega.
Evaeva toho lega meli v tom německým hračkářství strašně moc, nekolik uliček, i mne z toho oči přecházely
Neckermann katalog jednou prinesli ukazat nejaci znami rodicu, bylo mi asi 12, 13? To bylo jak okno do jineho sveta.
Potrefenáhusa akorát že když vyřadíš friends, superhrdiny, auta a Harryho Pottera, tak ti toho zase tolik nezbude. I když si samozřejmě dovedu představit rozdíl mezi katalogem bambule a německým hračkářstvím. U nás je starší celkem skromný a úzce zaměřený na vesmír a mladší by z takového výběru dostal záchvat, pro něj jsou problém i dvě věci ![]()
continuity Katalog Quelle byl jeden z mých největších dětských pokladů. Z počátku jsme si prohlížely nejvíc stránky s bonbóny, později s pánským prádlem - samozřejmě na modelech. ![]()
žluťásek Moc děkuju! Ta florentina se mi líbí hodně a bude mu čerstvě pět, to je přesně pro nás.
Přesvědčila jsem dítě, ať si zkušebně udělá prijimackovy test z češtiny. A dala to na 40 bodů, ještě dřív než za hodinu.
Gympl, kam by chtěla, má posledního přijatého loni 34 matika a 42 čeština (ty záložní podstatně míň, nejakych 50 bodů celkem). Rekla bych že to nějak půjde. ![]()
nemáte tip na dětské laky na nehty, co vydrží aspoň pár dní a neodloupnou se po prvním umytí rukou? ![]()
MPLee ne, ja jsem rada, ze to jde dobre a rychle dolu ![]()

Potrefenáhusa ja to zatim lakuju ji, ale prave brutalni rev a hadky, ze si po ceste mhd/pouziti verejneho wc neumyje ruce protoze "vzdyt tam mam zuzovej lak se trpytkama, prce mami! Nemuzu si je umyt!!!" Me docela dere
zaroven nase puvodni laky uz jsou vyschly, tak se to nabizi jako napln do adventaku
MPLee je to spis tip na darek, ale u nas ma uspech nehtove studio od Albi a ty laky celkem drzi.
continuity No gratuluju!
To je paráda!
Zimné topánky po milionty raz.
Už sa nevyrábajú najviac obľúbené Keen Knotch Chukka. Vedel by mi niekto alternatívu navrhnúť? Ďakujem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí