Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 18:57

MPLee interaktivní je hodně nadnesený termín

Je to křeček a umí jen zopakovat pár slov heliovým hlasem.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 18:58

MPLee já bych jim ten tablet nedávala pod strom. Prostě bych ho jednou vytáhla, až by na to přišlo. Mi to přijde takové blbé, když ten přístup budou mít velmi omezený.

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 19:11

MPLee odjakživa, tady píšou už skolkovni děti, tomu se téměř nedá vyhnout. 

Překvapení tam vždy bylo, nedostaly tři dárky, ale tak postupně přes svátky cca pět.  A ani ty přání nebyly vždy konkrétní věci zakrouzkovane z katalogu Bambule - jeden rok jsem třeba objednávala panenku Upsy Daisy z UK, protože tady to vůbec nebylo. Když byly starší tak si tam asi dva roky napsaly na jedno místo překvapení. 

Máma se na mě vždy zlobila, že pak neví, co jim pořídit.  já jsem to vždy brala tak, že jelikož jsem s dětma o vánocích normálně mluvila, asi bych jejich přání uhodla i bez nejakých dopisů. Ted starší nic nechce a už mám pro ní vymyšlené čtyři věci, které podle mne používat bude a ráda. (Ale záchvaty radosti pod stromem nečekám). Ještě jsi to s nima užijte, dokud to tak je. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 19:44

Evaeva davaji ho prarodice, takze pod stromem bude, ale uz ted, kdyz o tom mluvi, ze by si ho prali je pripravujeme, ze i kdyby ho meli, tak to bude mit nrjaka pravidla...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 19:49

MPLee jo, ono je to možná jedno, řvát budou tak jako tak, že jo

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 19:49

Pinot Noirto by asi 3 letakovi stacilo! 

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 19:54

Bol u nás svätomartinsky lampionovy sprievod, to je vždy také pekné, v taký hnusný novembrový čas, keď psa nehodno vyhnať, ale tie deti venčiť treba. Lampiony boli od výmyslu sveta, Martin išiel naozaj na bielom koni, mestská polícia zastavila dopravu na 3 miestach, aj to bolo pre menšie deti wau. V cieli bol pekný program a dobrocinne trhy. 

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 19:58
Reakce na Evaeva:

MPLee jo, ono je to možná jedno, řvát budou tak jako tak, že jo

​uplne nejlíp jsem to vymyslela ted naposled v zoo, kdyz jsem si tam koupila plyšáka sama pro sebe! Vubec se o něj nervou, chodej se ptát maminky, jestli si ho můžou půjčit, když se o něj začnou hádat, ja ho seberu s tim, vze je muj a ony to berou...

jestli by to fungovalo s tabletem teda nevim, ale to tahání o hračky je teda úmorný 

Offline Allysa
906 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:18

MPLee Bude to kus od kusu, dcera ma 2,5 roku a tablet ma jenom do auta a vecer na vecernicek a funguje to bez protestu, mimo vyhrazene casy ji vubec nenapadne ho pozadovat, proste to ma spojene se situaci. A ze jinak protestuje cvicne proti vsemu, obdobi Ne, Nechceš, Nebudeš, Nepůjdeš je v plnem proudu

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:20

Vězte, že s těmi dárky vždycky může být hůř, protože my jsme se zrovna vrátili z OBI, a tam kluci uviděli něco, co by teď oba "strašně moc chtěli" - plyšové prdící hovno.

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:21

Potrefenáhusa to je výborný s tím plysakem.

Offline Kokoska
35095 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:23

Pinot Noir to by urcite chtely nase deti taky!

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:24

Pinot Noir pokud to nestálo celý majetek, já bych jim to snad i koupila. můj muž teda určitě. Asi předloni jsem mladší nekoupila v Hornbachu Mikulášskou čepici, strašně ji slušela, ale zdála se nám oběma dost drahá. No, od té doby jsme si na ni jedna i druhá mnohokrát vzpomněly.  

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:24

Allysa Ne ahoj Eliško! (kočka) Moc hezký období, snad neexistovalo vyslovit jedinou větu, aby ji dítě neznegovalo.

My tablet nemáme, ale pouštím pohádky na PC a je to taky jen situační, když uspávám mladší, žádnej řev okolo toho není (a že jinak ho je plno).

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:26

Manžel teď zrovna přišel s tím, že by koupil tablet na cesty autem pro staršího, aby nerušil mimino, když spí (když nespí, řve klidně hodinu v kuse). Mně se zrovna do tabletu ale nechce, přesně aby pak nebyl řev, že ho chce i mimo auto (už tak je u nás v běžné dny řevu až dost ). Tak vymýšlím sluchátka k Albi tužce a podobný věci, ale mám pocit, že to tím tabletem stejně skončí. Jinak je to pro nás ale absolutně zbytečná věc, jeden tablet jsme dostali asi před 5 lety od bráchy, kupoval si nový, a za celou dobu ho používá jenom muž na jednu svou občasnou aplikaci. Mezitím totálně zestárnul a už je fakt akorát na likvidaci. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:26

Potrefenáhusa To je mazaný s tím plyšákem, to si musím zapamatovat!

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:27

Kokoska tak kdybys jim náhodou chtěla tentokrát dát hovno, tak jsou z Albi. A můžeš mít i jednorožčí!

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:27
Reakce na Allysa:

A ze jinak protestuje cvicne proti vsemu, obdobi Ne, Nechceš, Nebudeš, Nepůjdeš je v plnem proudu

​mne teda přijde ještě o fous horší fáze, ve který je nase tříletý dítě ted- chci, budu a pujdu 

Takze po fázi nechci, co chceš ty, presla do fáze chci to, co ty nechceš

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:29

continuity já jim ho samozřejmě koupím . I když vím, že tím pádem budou bedna Kaply, Tambú a mikiny na okraji zájmu.

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 08. listopadu 2025 20:35

Pinot Noir podle me je to dokonalý darek.

Kokoska a každé vnoucatko může mít svoji barvu, aby se to nepletlo.