Dovolím si malou odbočku - nemáte někdo na prodej softshellové kalhoty vel. 134?
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa mám 134/140 Unuo z Decathlonu, koupila jsem je omylem, značky jsem si nevšimla, vědomě bych je nekoupila. R. je měl na sobě jednou na škole v případě a teď už mu jsou úzké. Kdybys je chtěla, pošlu ti je zadarmo, nic za ně nechci.
dzizisketa Pláštěnka?
Holky, co máte děti v nevím kolikáté vlně
, nechcete nosítko na trochu větší děti? Mám doma MartyS Toddler-Mezi (od vel. 74 do asi 3 let) a nějak se ho nemůžu zbavit. Je jako nové.
Mimiňák si začal stěžovat na boty. Takže boty z půlky srpna mu jsou malé
Kdo toho bude šatit?!
Nevím, kde se řešily ty dětské kartáčky. Takže nazuby.cz s kódem SONIC25 na kartáčky i hlavice. Chodí jen do emailu, na webu není, ale funguje.![]()
continuity a sakra, objednala jsem v pondělí
ale každopádně děkuju.
Malenge a sakra, to mne mrzí, přišlo mi to teď před polednem. ![]()
Evaeva ja ted taky vyrazuju boty po dvou mesicich
Evaeva Potrefenáhusa Já vyřazuju snad i téměř netknuté oblečení...velkámalá si vždycky usmyslí, že to nosit nebude..a fakt to nechce jako.Nevím, jak to mám narvat na sedmileté dítě, je schopná jít třeba ve slabých legínách a jako zase dát jí za vyučenou tím, že jí bude zima, to pak vyučím sama sebe na týden očr a s ní to za 14 stejně zase nehne. Už vloni odchodila zimu v jednom svetru, kterej vypadal, že nám dá její učitelka něco po jejích dětech, ted má ofuky nad poměrně drahou zimní bundu...Jako asi s ní končim, budu jí šatit v Lidlu a v Pepcu, aby mi to nebylo potom tak líto
Potrefenáhusa klukům obvykle vydrželi tu jednu sezónu. On má už třetí celoročky od března. Čtvrtý už teď kupovat nebudu, do zimy to naštěstí dochodí v trekovkách, ale že bych chtěla v půlce zimy kupovat druhé zimní, tak to teda nechci.
Karja no nezávidím ti! Nás to nejspíš taky čeká, už teď ráno hledáme ty troje ponožky s auty, jiných máme samozřejmě asi dvacet, čepice je přípustná pouze s pejsky nebo bagry...
Evaeva no ano, navíc jako ten styl, nechápu jeho podstatu:D. Kdybych ji pochopila, snažila bych se tomu přiblížit:D. Hlavně ona mi to třeba odsouhlasí, vybere si to, a za 14 dní už je to nepruchozí.
Karja no to mi teď radil (při příležitosti nějakého dohadování s dcerou o vhodném oblečení) kamarád anglickou výchovu, že když si tam holčička usmyslela, že půjde do kostela v šatičkách, tak jí řekli "bude ti zima" a nechali jí, a ona tak teda šla a byla jí zima. Tak jsem mu řekla že super a jestli když nechám dceru jít v oblečení podle jejích představ, tak s ní pak bude pak týden dva místo mě doma, tak to odvedl řeč jinam
Mohučanka jj to jsou takový ty rady hraběcí no...jako do kostela možná, já jí někdy nechám jít ještě na vycházku třeba nějak rozverně a nekibicuju do ní chvíli, ale jakože bych jí v tom poslala do školy a do družiny, to je docela dlouhej čas.
Mohučanka to radí ty respektující fóra, že vzít bundu sebou, že venku jí budou chtít. A já se ptám, co když ne?
Já se ani tak nebojím nemoci, ale frflající dítě, kterému je zima, ale nechce se obléct, taky nepotřebuju.
Karja soucítím, u nás to samé. Odmítá nosit jak merino tuniku od Reimy, softshellky, co jsou málo růžové (ty aspon muzu soupnout synovi) i merino fleece mikinu. Po par hadkach jsem na ni tu fleece bundu nacpala, alw bylo kolem takoveho revu, ze jsem vymekla a uz mam na ceste ze ZL staroruzovou...

ehm. To uz ho asi neprejde, co? ![]()
MPLee to bude top dárek, já bych mu to koupila;)...
Ad oblečení, já nevím no, jako já bych to chápala, kdyby to bylo něco obnošeného nebo po někom, co si nevybrala prostě, ale tady ta naše si to vybere a pak to nechce!!! a klidně sáhne po něčem třeba po sestřenici, co už je jetý, takže to není tím, že by chtěla nový věci, normálně se jí to prostě přestane zdát no:D:D:D Pujde na brigadu hned.
Karja jo, nase taky klidne zavrhne neco uplne noveho a pekneho a na swapu si vytahne nejhorsi hadr ze vsech, s oloupanym obrazkem nebo dirou a to pak nosi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí