Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
9006 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 08:19

Dovolím si malou odbočku - nemáte někdo na prodej softshellové kalhoty vel. 134?

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 08:45

dzizisketa mám 134/140 Unuo z Decathlonu, koupila jsem je omylem, značky jsem si nevšimla, vědomě bych je nekoupila. R. je měl na sobě jednou na škole v případě a teď už mu jsou úzké. Kdybys je chtěla, pošlu ti je zadarmo, nic za ně nechci. 

Offline Sweet Potato
40568 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 09:53

dzizisketa Pláštěnka?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 11:26

Holky, co máte děti v nevím kolikáté vlně , nechcete nosítko na trochu větší děti? Mám doma MartyS Toddler-Mezi (od vel. 74 do  asi 3 let) a nějak se ho nemůžu zbavit. Je jako nové.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 11:39

Mimiňák si začal stěžovat na boty. Takže boty z půlky srpna mu jsou malé Kdo toho bude šatit?!

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 11:40

Nevím, kde se řešily ty dětské kartáčky. Takže nazuby.cz  s kódem SONIC25 na kartáčky i hlavice. Chodí jen do emailu, na webu není, ale funguje.

Offline Malenge
4846 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 11:57

continuity a sakra, objednala jsem v pondělí ale každopádně děkuju. 

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 11:57

Malenge a sakra, to mne mrzí, přišlo mi to teď před polednem.

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 12:31

Evaeva ja ted taky vyrazuju boty po dvou mesicich

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 12:38

Evaeva Potrefenáhusa Já vyřazuju snad i téměř netknuté oblečení...velkámalá si vždycky usmyslí, že to nosit nebude..a fakt to nechce jako.Nevím, jak to mám narvat na sedmileté dítě, je schopná jít třeba ve slabých legínách a jako zase dát jí za vyučenou tím, že jí bude zima, to pak vyučím sama sebe na týden očr a s ní to za 14 stejně zase nehne. Už vloni odchodila zimu v jednom svetru, kterej vypadal, že nám dá její učitelka něco po jejích dětech, ted má ofuky nad poměrně drahou zimní bundu...Jako asi s ní končim, budu jí šatit v Lidlu a v Pepcu, aby mi to nebylo potom tak líto

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 12:41

Potrefenáhusa klukům obvykle vydrželi tu jednu sezónu. On má už třetí celoročky od března. Čtvrtý už teď kupovat nebudu, do zimy to naštěstí dochodí v trekovkách, ale že bych chtěla v půlce zimy kupovat druhé zimní, tak to teda nechci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 12:43

Karja no nezávidím ti! Nás to nejspíš taky čeká, už teď ráno hledáme ty troje ponožky s auty, jiných máme samozřejmě asi dvacet, čepice je přípustná pouze s pejsky nebo bagry...

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 12:50

Evaeva no ano, navíc jako ten styl, nechápu jeho podstatu:D. Kdybych ji pochopila, snažila bych se tomu přiblížit:D. Hlavně ona mi to třeba odsouhlasí, vybere si to, a za 14 dní už je to nepruchozí.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 13:34

Karja no to mi teď radil (při příležitosti nějakého dohadování s dcerou o vhodném oblečení) kamarád anglickou výchovu, že když si tam holčička usmyslela, že půjde do kostela v šatičkách, tak jí řekli "bude ti zima" a nechali jí, a ona tak teda šla a byla jí zima. Tak jsem mu řekla že super a jestli když nechám dceru jít v oblečení podle jejích představ, tak s ní pak bude pak týden dva místo mě doma, tak to odvedl řeč jinam  

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 13:38

Mohučanka jj to jsou takový ty rady hraběcí no...jako do kostela možná, já jí někdy nechám jít ještě na vycházku třeba nějak rozverně a nekibicuju do ní chvíli, ale jakože bych jí v tom poslala do školy a do družiny, to je docela dlouhej čas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 13:51

Mohučanka to radí ty respektující fóra, že vzít bundu sebou, že venku jí budou chtít. A já se ptám, co když ne?Já se ani tak nebojím nemoci, ale frflající dítě, kterému je zima, ale nechce se obléct, taky nepotřebuju.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:08

Karja soucítím, u nás to samé. Odmítá nosit jak merino tuniku od Reimy, softshellky, co jsou málo růžové (ty aspon muzu soupnout synovi) i merino fleece mikinu. Po par hadkach jsem na ni tu fleece bundu nacpala, alw bylo kolem takoveho revu, ze jsem vymekla a uz mam na ceste ze ZL staroruzovou... 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:09

ehm. To uz ho asi neprejde, co?

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:25

MPLee to bude top dárek, já bych mu to koupila;)...

Ad oblečení, já nevím no, jako já bych to chápala, kdyby to bylo něco obnošeného nebo po někom,  co si nevybrala prostě, ale tady ta naše si to vybere a pak to nechce!!! a klidně sáhne po něčem třeba po sestřenici, co už je jetý, takže to není tím, že by chtěla nový věci, normálně se jí to prostě přestane zdát no:D:D:D Pujde na brigadu hned.

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:32

Karja jo, nase taky klidne zavrhne neco uplne noveho a pekneho a na swapu si vytahne nejhorsi hadr ze vsech, s oloupanym obrazkem nebo dirou a to pak nosi