Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:33

Karja a plamenak uz je na ceste dcera chce nejaky ten kouzelny kotlik, co ale stoji pres 2000, ale v Actionu meli "stejny" za 300, tak jsem ho vzala taky... 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:45

MPLee Tak ten kouzelný kotlík chtěla moje dcera před dvěma třemi lety taky no, odolala jsem.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:49

MPLee Náhodou ten kotlík mi přijde hezkej. Dcera už dopis má, takže tam má: mobil, nabíječku, dárek pro kočku, plakát saga boys a nějakou srnečku bambi, která je pro dvouletý děti, už se nevyrábí, ale má jí tam, protože jí tam má segra a co kdyby náhodou to bylo dobrý.....Jo a vlastně ještě novou tašku do školy, tak to brzo, ve druhé třídě.

Takže tak, z dopisu toho teda moc nebude.....Ale já mám hodně nápadů, i jsem si říkala, že to nakoupim a kdyžtak schovám na příští rok, je to třeba ten albi globus, pak takové 3D puzzle, ta megaencyklopedie a ted premýšlím nad mikroskopem, že i když jsou ted malé, tak třeba dívat se na ty vločky by se jim líbilo, zas by se na to koukaly ještě tím dětským okem fantazie..

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:51

MPLee No ale tu radost, která pod stromečkem proběhne nám pak musíš popsat! ;o)

Karja U nás nejvíc piskuje syn. Momentálně vyžaduje, aby měl motivama sladěné triko, trenýrky a ponožky ;o) 

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 14:54

Karja holky si napsaly o lihnouci vejce hatchimals, starsi si ho teda preje uz asi tretim rokem, tak ho dostane na narozky ted a mala pod stromek, pak starsi dostane koralkove svihadlo od svihej, BT mikrofon (furt zpiva), albi knizky vyjmenovana slova, matika a cestina hrave:D a velke lego friends. mala tu encyklopedii, 2 albi knizky, lego a obe dohromady ty muffik podlozky. Pak pro ne mam jeste od mikulase sliz od mamy v rejzi. Mozna me jeste napadne neco, videla jsem model zaby co se da rozpitvat, to musim jeste prozkoumat:D

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 15:02

rasaNori :D model žáby. Čim je to švihaldo speciální? 

Jo výrobu slizu chci ještě koupit. Já kupuji i pro svoji mámu a tchány, ale ty rozhodně nechtějí darovat albi globus, chtějí něco, z čeho budou děti odvařené a zároven to nebude nějaké takové jako třeba to vejce, že si řeknou, že je to pro prťata no..

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 15:13

Ty jo, já nemám skoro žádné nápady. A teď mi ještě vyprodali dvě věci v Lidlu

Akorát lego, magnetickou stavebnici, nějaké vyrábění, svítící Albi lampičku k dotvoření, stavebnici hodiny a svítící polštář. A ty beyblade. Mimiňák dostane kuchyňku. A víc nevím. Pro pět rodin je toho málo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 15:17

A ten Kurník v actionu už nemají

Offline rasaNori
8869 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 15:28

Karja dá se pres nej super skakat, ja ho mam a holky mi porad kradou, ale maji ho dlouhe.

Offline Karja
44796 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 15:31

Evaeva a ten kurník to měla být ta deskovka nebo ta vyvažovací hra? Taky mám za ukol koupit hru, ale sambo chce dostihy a sázky:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 15:40

Karjadeskovka. Já mám ještě v plánu Karak a Kde se berou peníze. 

Offline Zuzuli
3823 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 16:11

Ja mela radost, ze uz mam vyresene darky, i s prarodici. Letos to nebylo nijak extra narocne, dite sve celkem realne pozadavky uz zhmotnilo do dvou dopisu jeziskovi (jeden doma, druhy u prarodicu)... takze vcera prisla ze skolky s papirem, na kterem mela nalepene vystrizky z nejakeho katalogu hrackarstvi, asi 20 polozek. A "muzu poslat jeziskovi jeste treti dopis!"

Offline Tabea
8192 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 17:54

Dcery kamarádka má doma Ježíška a dcera si ho tam hladila.

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 18:30

Evaeva Plný kurník měli v Pepcu, ještě v sobotu jsem ho tam viděla.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 18:56

Vari aha, díky! Blbý obchod

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 19:06

Evaeva ja mam pocit, ze boty kupuju furt, mladsi ma uz 26. Boty, fusekle, ktery se srazej a tvrdnou, a legíny 

Karja to oblečení je opruz i u nás. Jednoznačně to neni v novosti, ani v jetosti, ale vyznat se, kterej obrázek jo a kterej ne, je teda nad moje síly a ještě se to dost mění. Vcera rvala i kvuli zimni bundě, ale dneska uz prošla bez keců (starší) 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 19:11

Vari ja ho v sobotu hledala a u nas uz nebyl. Tak jsem misto toho vzala Twisted worms a je taky fajn

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 19:32

Vari Kurnik, tohle bylo to na co jsem se v tom Pepcu chtěla podívat a nemohla si na to vzpomenout!

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 19:44

Achjo, byla jsem s Viktorem u psycholožky, testovala ho tím SON-R testem inteligence, a on je takovej truhlík, že prostě neudělá věci, které by zvládnul s prstem v nose. On si ty obrázky prostě neotočí, jen abychom náhodou neviděli, že to zkouší, že to řešení nevidí na první dobrou... Vím, že by došel v těch testech mnohem, mnohem dál, kdyby ty dílky prostě jen vzal do ruky, ale on to odmítá jiné řešení, než okamžité a jednoznačné. Pokračování příští týden, ale bude to ve stejném duchu. Sakra, potřebovala jsem, aby mu vyšla úroveň génius.

Offline Makara
3663 příspěvků moje polička 12. listopadu 2025 19:56

Pinot Noir on to urcite v mezičase zpracuje a vstupenka do Menzy bude doma