Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 06:37

Pinot Noir budem silno držať palce!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 07:31

Nejlíp spí, když má jít do školky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 07:32
Reakce na letfenixa:

DruI to je zvláštne, u nás musia učitelia chodiť po žiakov a odvádzať ich až do 9.ročníka.

​Kam?

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 07:45

Evaeva to vždycky...ja dneska tahala maly dítě z postele ve čtvrt na 7, hrozny to bylo, vazne uvazuju, ze bude chodit spat v oblečení do skolky (ona teda nerve, ale byla uplne tuha) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 07:59

Potrefenáhusa ve čtvrt na sedm by nedal ani mladší, muž ho budí před sedmou a kolikrát je to nadlidský úkol. Mimiňák obvykle vstává s nimi, ale dneska vyspává až do 7:50, a to jsem jo ještě asi vzbudila. No do devíti to snad stíháme.

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:11

Evaeva no keď sa sťahujú z kmenovej triedy. Na jazyky, telesnu, techniku, ...

Offline Potrefenáhusa
38941 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:11

Evaeva je to drsný, musíme vyjet v 6:45 (abych byla v pul 9 v práci), naštěstí jen 2x týdně, ale ta tma a mlha je ted docela krutá 

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:13

letfenixa do šaten? 

Tady fakt ne, když šel prvňák z družiny, tak s ním druzinářka poslala třeťáka, když se sám bál. 

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:13
Reakce na Potrefenáhusa:

, vazne uvazuju, ze bude chodit spat v oblečení do skolky (ona teda nerve, ale byla uplne tuha) 

​To jsem dělala, když byl mladší mimino, a to starší ani neřval, ani neměl problém se vstáváním, jen mi to šetřilo čas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:14

letfenixa tak u nás chodí druháci na aj sami.

Offline Pinot Noir
29970 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:15

Potrefenáhusa to je krutý, v zimě zvlášť!

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:19

letfenixastěhování to nevím, prvnaci a druháci měli učitelku pořád ve třídě, ona tam měla i stůl. Říkala, že by je neměla samotné pustit ani na WC. Ale od třetí už to tak rozhodně nebylo a chodili určitě sami. 

Ale to je možná kulturní, tento týden byly moje děti sami u lékaře se naočkovat.  Tady to jde. 

Offline continuity
43317 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:20
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva je to drsný, musíme vyjet v 6:45 (abych byla v pul 9 v práci), naštěstí jen 2x týdně, ale ta tma a mlha je ted docela krutá 

​Ježíš fuj, to je hrozná hodina. Tlapkam moc.

Já si pamatuji, jak jsem vždy přišla do práce (na devátou teda) cela splavena s pocitem, že mi skončila nejhorší část dne a teď už můžu odpočívat. Sekretářka mě utěšovala, že má děti trochu starší a ty rána jsou lepší a fakt to tak bylo!

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:28

letfenixa Tý jo, to je zvláštní. U nás učitelka prvňáčky převádí akorát na tělocvik a družinářka na oběd. Popravdě se mi u druhého stupně zdá skoro praštěné, že je učitelé musejí vodit sem a tam. Vždyť to je pro vás taková zbytečná zátěž. No a vzhledem k tomu, že třeba u nás je družina jenom do třetí třídy, tak od čtvrté třídy děti víceméně chodí sami do školy a ze školy, tak si myslím, že i ten pohyb po škole by mohly zvládnout, obzvlášť když jsou na všech chodbách dozory, na které se v případě potřeby můžou obrátit :o)

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:32
Reakce na Evaeva:

Nejlíp spí, když má jít do školky

Potrefenáhusa My vyrážíme v sedm, takže s mlhou a tmou se taky známe důvěrně :o) A když děti ráno zdržujou, tak jim vyhrožuju, že budeme vstávat v pět, abychom to všechno v pohodě stihli.

Offline letfenixa
10919 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:36

Evaeva a na ostatné?

continuity nie, družinari to majú inak, nemôže vychovávateľka sprevádzať dieťa do šatne a nechať zvyšok detí samých. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:41
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva to vždycky...ja dneska tahala maly dítě z postele ve čtvrt na 7, hrozny to bylo, vazne uvazuju, ze bude chodit spat v oblečení do skolky (ona teda nerve, ale byla uplne tuha) 

​no to jsem praktikovala s nejmladsim kouskem, spat chodil v triku a puncochacich, rano jsem ho jen nasypala do kalhot a bundy :)) a snidane se resila az svacinou ve skolce

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:55

letfenixa no na nic jiného nemají jinou učitelku než svoji. Ze šatny chodí sami asi po prvním měsíci, po prvním týdnu je ale učitelka posílá samotné po skupinkách, na oběd nebo do družiny je odvede. Kdo nechodí do družiny, v jídelně se už pohybuje sám, sám jde do šaten. Z družiny chodí do šaten sami.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 08:59

moora náš mladší potřebuje čas na probuzení, myslím, že tohle by generovalo scény v šatně školky. Ono je to u něj stejné v sedm jako v osm Jako vím, po kom to má, akorát já to mám až od puberty.

Mimiňák je v pohodě, akorát je mi líto budit takové prtě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. listopadu 2025 09:01
Reakce na Potrefenáhusa:

​To je teda fuj čas! To je na snídani do auta.