Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 10:21

Garfie jo, já hlavně občas přemýšlím, jestli je to moje laxnost nebo to tak opravdu potřebujeme všichni dělat. Protože pro mne je to nečekaně jednoduché. Ale já jsem i učila radši pubertaky a dospívající než menší děti. 

Ted jsme měli ten holčičí víkend, všechny děti mezi 13-20 a bylo to teda prozření, jak to má každá z nás dost jinak. 

Online Manuka
659 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 10:49

Janulik03 jsou dvě možnosti buď je v něm ještě kus malého kluka a rád usíná pod hvězdami anebo je to už chlap a na strop se ještě ani nepodíval

Online letfenixa
10919 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 11:06

Manuka mne sa to tiež páči. 

My máme na stenách aj dverách všeličo. 

Na WC máme oznam - voľné/obsadené.

Na stenách chodby je výstava vylisovanych kvetov s poznámkou nedotykat sa.

Online Manuka
659 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 11:28

letfenixa náš malý miluje autobusy, vlaky, tramvaje a tak je teď dům polepený čísly 104, 108,  anebo náhodnými shluky písmen a čísel jako čísla vlaků. My mu musíme kreslit piktogramy s kočárky a invalidními vozíky. On je rozmisťuje po domě a hlídá aby si tam nikdo nesedl.

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 11:35

Manuka Jejda, to je vtipny! Evakuační šipky i piktogramy. Naše dvojčata včera s mohutným pokřikem Odpadky, vezeme odpadky! nanosila náruče plysaku a jiných hraček do vany  naštěstí je nenapadlo pustit vodu... 

Online Manuka
659 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 11:37

eM

Offline Kokoska
35094 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 12:32

Tak to moji vnuci maji na dverich svych pokojiku akorat cedule ve smyslu Bez povoleni nevstupovat, Adele vstup zakazan a podobne

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 13:44

Manuka U nás momentálně letí zabezpečení, takže místo knížek se čte katalog jablotronu, z lega se staví čtečky karet, vyrábí se ty přístupové karty a dům je polepený samolepkami "monitorováno kamerami" - to přinesli s mužem z jedné návštěvy Hornbachu

Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 14:43

Myrtila v tom případě doporučuji boffina, v kterési krabici byl detektor pohybu. Dcera z toho onehda vyráběla poplašné zařížení, když jsme chtěli v létě větrat otevřeným balkónem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 14:46

Myrtila continuity boffin je super akorát ty zvuky, co vydávají různá zařízení jsou trochu (víc) otravný 

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 16:36

continuity Evaeva Už jsem na něj koukala, ale není to pro starší? Píšou od 8 let, synovi je čerstvě pět. 

Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 16:40

Myrtila jo to je ještě trochu brzo, ale dceři bylo devět nebo deset, když jsem ho objevila a bylo mi to dost líto, že jsem to nezvládla dřív. 

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 16:52

continuity Tak to letos ještě nechám, dárky už máme pořešené, ale odkaz mám už nějakou dobu uložený a vedu to v patrnosti

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 16:54

continuity u nás Boffin překvapivě nezabodoval. Přišlo mi to jako jasný trhák. Starší syn strašně rád staví, všechny možné i nemožné stavebnice, je to takový mechanik hračička... ale na Boffin se práší. Je zvláštní, jak to u těch dětí jeden neodhadne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:00

Myrtila syn ho dostal k pátým narozeninám podle mě, možná k šestým. Vyhrál si s tím hodně, ale muže to baví, tak to dělali spolu. I k tomu dokupoval další součástky.

Edit: bylo to určitě v pěti. V šesti pak chodil na elektrikáře a to už jí měl 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:17

Gatita podle mě to chce pro začátek dospělého. Pak už to uměl a stavěl si to sám, ale pro začátek to někoho chtělo 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:28

Dcera šla do skibi koupit kamarádce dárek k narozeninám a dostala tam vánoční katalog

(Dnes jsem na poště vyzvedla poslední dárek )

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 17:57

Evaeva stavebnici mu koupil můj táta, který má proud vystudovaný. Stavěli párkrát spolu, ale táta to bral tak vědecky, že by to odrovnalo i mě:)

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 18:24

Evaeva Díky, tak by to šlo třeba už příští rok. On si teď už začíná hrát i s Voltíkem (ještě po nás, ale zrovna mě to nezajímalo, možná bratra, už si to nepamatuju), taky teda s dopomocí dospělého. Je to takový malý montér

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 18:27

Mohučanka Vítej v klubu, mysleli jsme, že už máme všechno, a dneska jsem ještě objednávala jedno konkrétní lego. Měli jsme připravené dinosaury, ale tolikrát už nakreslil, že chce vězení, že jsem vyměkla a bude ho mít. Dinosaury nevím, snad je udáme někdy časem třeba k narozeninám