U nás je samozřejmě nejpopulárnější vrtulka, co vyletí, a pak ty obvody se šílenými zvuky.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila kluci taky. Jeden je mechanik a druhý statik. Ale zrovna boffin baví spíš statika ![]()
Manuka
šipky!!
Evaeva u nás rádio
vždycky tam naladí Evropu2 a nutí mě to poslouchat
žluťásek nevím, co je horší. Jestli Evropa 2 nebo půl hodiny vesmírné bitvy ![]()
Pro lego fandy, co mají rádi pohyblivé věci.
Poradíte mi prosím někdo nějaký dárek s tematikou Minceraftu pro čtyřleťáka? Na lego je ještě malej, teprve teď začal trochu stavět z dupla (věž :-D), oblečení a celkově měkký dárky jsou mu většinou šumák. Mám pro něj noční lampičku k posteli, ta myslím zaboduje, ségře jsem poradila figurku Steva s Dennisem, z meče by radost měl, ale to se mi moc nechce. Na nějaký malování, lepení apod. bohužel moc není, je to takovej ten typ, co nejradši běhá dokola a huláká
.
Zina Tak jeden meč pro malého a druhý pro tatínka ![]()
My jsme klukům koupili světelné meče, nejdřív staršímu, ale jak se mladší začal pohybovat, bral mu ho a nedělalo to dobrotu, tak k narozeninám dostal svůj, a před pár dny přišel muž a přinesl třetí pro sebe a řežou se tu spolu všichni ![]()
Zina já myslím, že meče dobrý. Syn s nima blbne od mala. Nevím jaký frčí teď, ale u nás je sbírka těch ze Star Wars. Ještě vloni sháněl nějakou limitku za strašný prachy, je mu pětadvacet ..![]()
Zina My kupovali hrnek - když se do něho nalije teplý nápoj, objeví se na hrnku obrázek. Pro synovce, co miluje teplé kakao a Minecraft.
Minecraft meče a masky měli v sinsay
Chudák malý chodí po sídlišti s lopatou a hledá sníh ![]()
Zajímavý rozhovor o dospívání.
Zmíním notna a Garfie , protože vím, že to taky řeší.
Díky za odkaz. Seznam skoro nečtu, nevšimla bych si toho. Tohle bylo příjemný čtení, s panem psychologem souzním. Akorát mě překvapilo Vydržte to, že dospívající používají slovník na jiné úrovni, než jste zvyklí. To jsme teda neakceptovali, aby s náma dítě mluvilo jako s vrstevníky. Říct cokoliv, ale slušně. A co vidím v okolí, tak nechat si líbit a vydržet slovník puberťáků teda nevede k ničemu dobrýmu. To bych řekla už v mojí generaci, kdo začal rodiče nepěkně titulovat a posílat někam, už s tím nepřestal.
Dceři už bude 17 a už si můžu jenom přečíst, jestli jsme nedělali velký boty. Mám pocit, že už děláme jen ten bezpečný milující přístav.
Zina ja ted kupovala penove mece, protoze mi to prijde lepsi, nez kdyz se rezou s ruznyma tycema s vecma k tomu neurcenyma ![]()
samozrejme ocekavam, ze se budou dal mydlit kostetem, pohravacem a lopatkou na popel, ale aspon obcas to treba za mec vymeni ![]()
Tak když už se tady mečuje, tak já se tady pochlubím, co manžel dětem vyrobil kdysi během lockdownu :o)

DruI hustý! Spadla mi čelist.
DruI Pecka
Evaeva MPLee Myrtila Raduza Já ten meč moc nechci, protože bych byla obecně proti nim, už doma pěnový máem a je to oblíbená hračka, akorát že máme monodítě a tatínek na to vůbec není, tak s ním musím šermovat já! Ale děkuju!
Raduza Ehm, mně bude za chvíli padesát a herních limitek máme s mužem půlku knihovny, tak tomu docela rozumím :-D.
DruI To je hustý, vypadají mnohem líp než většina podobných, co jsem viděla prodávat na různých rytířských akcích.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí