Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:12

Gatita

U nás je samozřejmě nejpopulárnější vrtulka, co vyletí, a pak ty obvody se šílenými zvuky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 19:16

Myrtila kluci taky. Jeden je mechanik a druhý statik. Ale zrovna boffin baví spíš statika

Offline Aranel
6647 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 20:44

Manuka šipky!!

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 22:05

Evaeva u nás rádio vždycky tam naladí Evropu2 a nutí mě to poslouchat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. listopadu 2025 22:58

žluťásek nevím, co je horší. Jestli Evropa 2 nebo půl hodiny vesmírné bitvy

Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 09:09
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 10:26

Poradíte mi prosím někdo nějaký dárek s tematikou Minceraftu pro čtyřleťáka? Na lego je ještě malej, teprve teď začal trochu stavět z dupla (věž :-D), oblečení a celkově měkký dárky jsou mu většinou šumák. Mám pro něj noční lampičku k posteli, ta myslím zaboduje, ségře jsem poradila figurku Steva s Dennisem, z meče by radost měl, ale to se mi moc nechce. Na nějaký malování, lepení apod. bohužel moc není, je to takovej ten typ, co nejradši běhá dokola a huláká .

Offline Myrtila
5368 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 10:40

Zina Tak jeden meč pro malého a druhý pro tatínka

My jsme klukům koupili světelné meče, nejdřív staršímu, ale jak se mladší začal pohybovat, bral mu ho a nedělalo to dobrotu, tak k narozeninám dostal svůj, a před pár dny přišel muž a přinesl třetí pro sebe a řežou se tu spolu všichni

Offline Raduza
příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 10:51

Zina já myslím, že meče dobrý. Syn s nima blbne od mala. Nevím jaký frčí teď, ale u nás je sbírka těch ze Star Wars. Ještě vloni sháněl nějakou limitku za strašný prachy, je mu pětadvacet ..

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 11:05

Zina My kupovali hrnek - když se do něho nalije teplý nápoj, objeví se na hrnku obrázek. Pro synovce, co miluje teplé kakao a Minecraft. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 12:08

Zina

Minecraft meče a masky měli v sinsay

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 12:15

Chudák malý chodí po sídlišti s lopatou a hledá sníh

Online žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 12:27

Zina já teď nekde viděla minecraftove magnetické kostky. Vypadá to fakt jak z té hry, jak jsou to krychličky. Nerozpadnou se a neni třeba je spojovat jako lego. Něco Takovýho

Offline notna
9484 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 12:37
Reakce na continuity:

Zajímavý rozhovor o dospívání.

Zmíním notna a Garfie , protože vím, že to taky řeší. 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kampus-stredni-vzdelavani-v-puberte-se-detem-prebudovava-mozek-mizi-stare-jistoty-rika-psychoterapeut-291357#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.web.nexttoart

​Díky za odkaz. Seznam skoro nečtu, nevšimla bych si toho. Tohle bylo příjemný čtení, s panem psychologem souzním. Akorát mě překvapilo Vydržte to, že dospívající používají slovník na jiné úrovni, než jste zvyklí. To jsme teda neakceptovali, aby s náma dítě mluvilo jako s vrstevníky. Říct cokoliv, ale slušně. A co vidím v okolí, tak nechat si líbit a vydržet slovník puberťáků teda nevede k ničemu dobrýmu. To bych řekla už v mojí generaci, kdo začal rodiče nepěkně titulovat a posílat někam, už s tím nepřestal.

Dceři už bude 17 a už si můžu jenom přečíst, jestli jsme nedělali velký boty. Mám pocit, že už děláme jen ten bezpečný milující přístav. 

Offline MPLee
3042 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 13:13

Zina ja ted kupovala penove mece, protoze mi to prijde lepsi, nez kdyz se rezou s ruznyma tycema s vecma k tomu neurcenyma

samozrejme ocekavam, ze se budou dal mydlit kostetem, pohravacem a lopatkou na popel, ale aspon obcas to treba za mec vymeni

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 14:03

Tak když už se tady mečuje, tak já se tady pochlubím, co manžel dětem vyrobil kdysi během lockdownu :o)

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 14:12

DruI hustý! Spadla mi čelist.

Offline Sweet Potato
40563 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 14:15

DruI Pecka

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 15:27

Evaeva MPLee Myrtila Raduza Já ten meč moc nechci, protože bych byla obecně proti nim, už doma pěnový máem a je to oblíbená hračka, akorát že máme monodítě a tatínek na to vůbec není, tak s ním musím šermovat já! Ale děkuju!

Raduza Ehm, mně bude za chvíli padesát a herních limitek máme s mužem půlku knihovny, tak tomu docela rozumím :-D.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 15:28

DruI To je hustý, vypadají mnohem líp než většina podobných, co jsem viděla prodávat na různých rytířských akcích.