Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 16:28

Zina No, vzhledem k tomu jak dlouho výroba trvala, tak já bych se tím teda živit nechtěla

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 16:39

žluťásek Já už jsem na ně taky narazila, ale nejsou levný a je jich třeba relativně hodně, aby se z toho něco rozumnyho postavilo, tak by se mi na ně hodila nějaká pozitivní recenze.

Offline Gatita
8656 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 16:47

DruI no to chápu. Muž v covidu postavil vestavěnou skříň. Udělal ji mnohem hezčí a lepší, než máme od truhláře... ovšem kolik víkendů na to padlo.

Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 17:45

notna ja jsem to nepochopila, že si mám nechat nadávat a urážet, kdyz na mne ječí, tak prostě odcházím nebo vykážu. 

Ale oni mají výrazivo,které je místy šílený, i když mluví o spoluzacich nebo povídají, co se jim přihodilo. To třeba tolik neřeším. 

Moje dítě, které se hroutí při představě referátu, dnes obcházelo nižší ročníky, aby ukázalo jak vypadá menstruační vložka a motivovalo ty malé dívky, aby to na WC nerozbalovaly a nelepily po zdech. Jim prostě vadí a přijdou trapné úplně jiné věci než nám. 

.

Offline dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 18:21

Dneska jsem děckám sundala koledy a adventní kalendář k Albi tužce. A ti malí zmetci mě pomocí toho kalendáře potají nahrávali, když jsem si zpívala se Spotify při vaření večeře! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 18:26

dzizisketa

Vy nemáte takový ten sešit, kde je možnost nahrát asi 60 stop? Ten u nás jednu dobu fakt frčel, nejdřív nahrávali písničky a pak sprosťárny

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 18:28

Stala se mi zvláštní věc. Jsme na adventním vyrábění a je tu dítě, co vypadá jak dvojče mimina. Stejné vlasy, stejné oči, stejný věk... Je to teda divný zážitek 

Offline Potrefenáhusa
38940 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 18:52

Evaeva moje dítě má jedna influencerka na insta, už přestala davno dávat fotky obličejů , tak nevim, jak se ti vyvíjí dal, ale bylo to taky dost zarážející 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 18:54

Evaeva k nám chodí na akce do knihovny holčička, která vypadá přesně jako syn ve dvou letech. Kudrnatý vlásky, úplně stejný gesta, mimika, dokonce se i velmi podobně vyjadřuje. Je to trochu šílený, protože jsem se do ní úplně zamilovala a když přijdou, trochu ji po očku pozoruju a rozplývám se. Její mamince už určitě musím připadat jako totální magor

Online Tabea
8192 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 19:28

DruI to je parádní! Manžel je moc šikovný. 

Offline Karja
44793 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 20:45

continuity jj já to chápu tak, že mám skousnout, že segře řekne skibidi, ale ne demente;-). Ale my jsme měli včera na zahradě parádní výlev typu, že nejsem žádná královna doma abych ji poručovala....jako bylo to těžký, za límec jsem ji zavřela domu, dostala zákaz televize za drzý reci.... Hrozny, to bude ještě hrozny. Dneska mi ve škole vyrobila přání maminko miluji tě nejvíc na světě, vydekorovany, 3 výrobky tam nalepeny...jako to bude nahoru dolu, myslím, že budu muset chodit na nějaký pobyty do tmy....

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 28. listopadu 2025 23:21

Dcera prý dostala ve škole čtvrtletní známky, které máme podepsat, a taky slovní hodnocení, sice to tam všechno zapomněla, ale přečetla si to a říkala, že tam bylo, že je velmi chytrá, ale bylo by dobré, kdyby tu chytrost používala při vyučování. 

Tak nevím. 

Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 08:00

Mohučanka A tak já bych to viděla optimisticky, když tam ta chytrost je, tak ona se ji časem naučí používat i na místech, kde k tomu momentálně nevidí důvod

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 08:37

Mohučanka top.

Moc se těším na pokračování.

Offline Makara
3663 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 08:47

Karja ono to nejspíš v  pubertě bude překvapivě v pohodě, když si ty souboje o nezávislost odbude teď. Moje holčička nebyla zdaleka tak "výživná" jako tvoje, ale v jejím předškolním a mladším školním věku jsem pracovala s myšlenkou, že ve 15 odejde z domova, aby nebyly škody na životech. A ono ne.

PS. Přáníčka "miluju tě" a "máma je moje největší inspirace" included.

Offline Vari
2223 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 09:02

Karja Ja mam pro dvojčata uz vybranou Vojenskou střední školu v Moravsky Trebovy, pubertu mrnavky nemam šanci přežít ve zdravi...

Offline continuity
43310 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 10:18

Vari jo, jak říkal kamarád: na Westpoint berou od šesti let.

Ty máš ten plán mnohem realističtější. 

Online Kokoska
35094 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 10:35

Karja to ma nas sedmiletej taky, od "nicite mi zivot a uz vas nechci videt" celkem plynule k "babi, ja te strasne miluju!". Na nej je nejlepsi v ten kriticky moment nemluvit, nevsimat si ho, jinak se jeste vic zatvrdi.

Offline dzizisketa
9005 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 11:36

Naučila jsem Rostíka vázat tkaničky, tak teď ovazuje úplně všechno včetně sestry - přivázal jí na záda polštář,aby mohla padat na záda

Offline 999
19844 příspěvků moje polička 29. listopadu 2025 13:10

Vnuk si hrál a najednou slyším: doprdele. Tak se otočím a říkám mu, to se neříká. A on se na mě podíval a s vážnou tvářil se mě zeptal: a co se místo toho říká? Dosud jsem mu neodpověděla:-).