Několikrát jsem na Parfu četla, že se někdo bojí používat takové ty odžmolkovací stroječky. Tak vás chci ubezpečit, že nemusí :-). Dnes jsem si při hlídání vnuka odskočila na záchod a on si pěkně rozprostřel můj drahý kašmírový svetr na gauč a tím strojkem ho začal brousit.Když jsem přilítla, tam mi říká v klidu, dodělám předek, a pak ještě vezmu záda... Svetru se nic nestalo, i když to dělal opravdu důkladně :-).
Vše o těhotenství a dětech
Nečekaně jsme strávili hodinu a půl na kopci, nevím, jestli jsou víc utahaná děcka nebo já.
999 tyjo, moje svetry by to potřebovaly moc, ale stejně bojím. Na nový teď rozhodně nemám ![]()
Aranel jmena byla samozrejmosti, ovsem ne uplne typicka, nekdy i kodovana, napr. PŽS a PŽT :)
žluťásek takový ten na baterky je vážně v pohodě, ten místní strach vůbec nechápu ![]()
žluťásek Neboj :-). Ten svetr byl drahej a vnuk rozhodně nemá lehkou ruku :-). Brousil to jak terasu a nic se nestalo :-).
slniecko ze on necetl tu pohadku o pejskovi a kocicce, jak myli podlahu!
![]()
ak aj áno, zǰavne nesplnila účel!
žluťásek kup si za 60 korun ten hřebínek na vlnu.
No tak jsem dnes v tom strašném počasí vyrazila s dítětem na Kladno na den otevřených dveří. Načež dítko oznámilo,že se v té škole cítí hrozně špatně. Hodlám to respektovat, sama se tu intuici snažím poslouchat. Ale uff, jinak super škola, kde navíc nepotřebuje 40+ bodů z přijímaček z každého předmětu. Jsem fakt zvědavá, co tam dáme místo toho na jistotu. Ležím v tom atlasu škol už dvě hodiny a nevím. ![]()
continuity Já jsem si kdysi vybrala střední podle toho, že se mi nejvíc líbila budova školy :o) To rozhodování vám teda nezávidím, ale ať máte šťastnou ruku (a ať jí vyjde dobrá škola
)
A teda já se s vámi podělím o dnešní dobrý pocit z tripartit, kde paní učitelka mluvila o dceři moc hezky a moc ji chválila. Tak snad to vydrží.
I když teda dcera tam jít nechtěla, asi hlavně proto, že nechtěla aby nám paní učitelka ukázala, jak si zmizíkem zkoušela odstraňovat dvojku z nepovedeného testu ![]()
999 ten strach tady přiživ a vnuk může mít ke školce vedlejšák ![]()
DruI syn si vybral tuhle školu, že má super fotbalový hřiště. Nutno dodat, že ho využívá i víckrát denně. ![]()
DruI to je dobře po těch peripetiích. A dcera je teda vtipná s tou známkou![]()
Evaeva já si teda jednou udělala dírku v rukavu... Zašila jsem a dobrý. ![]()
DruIdíky,je to o hrůza. Už se vidím jak caluji sto klacku ročně za nějaký soukromý gympl. ![]()
DruIpřeji dceři, ať už je jí dobře. ![]()
Tabea u nás při rozhodování o základce a viceletym gymplu pomohl bazén.
Ale tohle nemelo žádné racio, ta škola je objektivně moc hezká, stoletá udržovaná budova, opravdu milí kantoři,výborný jazykový program a celkem i možnost studovat to, co by chtěla. No je to fakt škoda, protože tam navíc měla velmi dobrou šanci, až téměř jistotu se dostat.
Nedá se nic delat...
Píše mi zřítelnice, že potřebuje nějaký téma do český historie, tak asi na pět minut... Bohužel se do toho vložil milostpán, kterej zřejmě v rámci udržení přátelských česko-švédských vztahů navrhnul třicetiletou válku
a v jejím důsledku značným obohacení stockholmskýho Národního muzea ![]()
A já přispěla zmínkou o nebezpečnosi pražských oken, takže mě čeká vypracování elaborátu o defenestracích ![]()
Měli jsme jí poradit, ať studuje třeba sanskrt ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí