Evaeva my mávame výmeny názorov tiež minimálne. Hoc má deti 4, nie je tým veľmi poznačený.
Vše o těhotenství a dětech
No já Julii Červenou zrovna moc nemusela, tehdy ještě nebyl v metru signál a ty sloupky tam vycházely pravidelně. Měla jsem sama děti ještě malé a vždy mi přišla s tím mateřstvím trochu prep.čena.
continuity vždyť to píšu. Pointa není, že znáš jméno, ale že to máš pod palcem
Potrefenáhusao ten počet mi vůbec nešlo. Na tebe nikdy nikdo nezapomněl?
Potrefenáhusa áno, viem. Predpokladám, že predpokladal, že obstaras aj to zdravé.
Evaeva ja si teda nepamätám, že by ma zabudli, ale možno o tom len neviem. Ráno vodila mama, poobede vyberal otec.
letfenixa ze školky ne. Ale táta mě zapomněl na Žižkově na angličtině. Tenkrát se to tak netěšilo, takže mě po skončení vyšoupli ven a čau. Táta z práce dorazil beze mě. Pak nás ještě se ségrou vyzvedli asi o půl hodiny později z tábora, ale to už jsme byly velké. A nezapomněli, blbě odhadli čas
Mně nikdo nikde nezapomněl, alespoň se v rodině netraduje žádná podobná historka a ani my jsme nikdo děti nezapomněli. To si teda i pamatuji.
Jednou tchýně "ztratila" starší, protože ji utekla napřed do školky, kde se mela vyzvednout segra. ale to ona neveděla, tak ji prvně hledala doma. Byla z toho panika a menší polizanice, za kterou jsem pochopitelně mohla JÁ (toho času sedící v práci). ![]()
continuity neviem ako v Prahe, ale tu to bola na cirkevnom gymnaziu najvacsia zverina :)
A tiez si myslim, ze za nasich cias to nebolo lepsie. Tri spoluziacky stratili panenstvo este na zakladke, dve pili ako duha, jedna si kazde rano pred skolou zahulila, v inej triede chalan zacinal den poldecakom a urcite tak polovica triedy chodila na diskoteky, kde sa vsetci zrubali a tie ich historky boli teda vyzivne. V segrinej triede na gympli brali min.traja tvrde drogy, nastastie vsetci sa z toho dostali, ale dievca z vedlajsej triedy sa predavkovalo. Vsetko deti z "normalnych" slusnych rodin.
Ja som mala prisnych rodicov, nikam som nemohla. Vyburila som sa az na vyske :D
Evaeva nezapomněl, ale byla jsem jedináček a měla mě pod ostřížím dozorem babička
U nás se traduje, jak u táty v práci něco slavili, to se ještě jelo v petiletkach, takže na výkon bylo dost času. Takže ten to prej doběhl těsně, o dvě hodiny později než obvykle a navíc prej poměrně vožralej:
Potrefenáhusa áno, viem. Predpokladám, že predpokladal, že obstaras aj to zdravé.
to ne, ale jemu ty děti vůbec nejedou ani na pozadí, já už takhle dvakrát zapomněla psa před obchodem nebo před školkou, teď ted zase vůbec nejede na pozadí mne
Potrefenáhusa no táta měl podle mě na starosti akorát tuhle jedinou věc
A nakonec to zachránila taky babička. Myslím, že mu to vyčítala dost dlouho, že mně nebohou na tom strašném Žižkově nechal.
Evaeva No, máme toho vždycky plný kufr, ještě mimino má dietu, takže i jídlo (plus co se doma nesnědlo a cukroví, protože dietu mám tím pádem i já), a teď k tomu ještě dárky. A ono je efektivnější, když to balím já, protože vím, kde co je, a pak v cílové destinaci oblečení, hygienu s všechno dělím do dvou místností (nespíme pohromadě, protože se už nikam najednou nevejdeme), prostě mám v tom už systém, jak běžně balím sama, a není úplně efektivní to pro ten jeden případ ročně předávat manželovi.
continuity Je to nadsázka
Jinak teda autorku neznám, jen tento jeden fejeton, a ten mi přijde vtipný ![]()
Myrtila Ježiš, muž taky nebalí oblečení
Ale třeba pleny, chůvičky, dudlíky, monitor pro novorozeně... Naštěstí teda tyhle cajky s věkem ubývají. A oblečení jako takové a hygiena je rychlovka.
Ale ten seznam doporučuju, funguje dobře i na dovolené a právě může balit víc lidí, když odškrtávají. A mně se teda dost ulevilo na té mentální zátěži, že už to nemusím nosit všechno v hlavě, abysme měli helmy a fusak atd. A za ty roky je tam fakt už skoro všechno včetně věcí, co obvykle bereme z mrazáku ![]()
Myrtila Mně se z toho fejetonu líbí ta věta se zubařkou, protože to je proste presny;-) Ač k zubaři chodíme teď s mužem půl na půl a paní zubarka je velmi šikovná a vždycky volá mému muži;-)
Karja my chodíme pro jistotu celá rodina naráz, to se ukázalo velmi efektivní
Evaeva Jj, taky jedu podle seznamu, bez něj bysme neměli polovinu věcí
muž balí třeba psa, kočárek, hlídá, aby nikde nezůstaly odpadky, neumyté nádobí nebo okno na ventilačku, ale zrovna to drobné balení, kterého je nejvíc (a hlavně to musí být předem vyprané, umyté, nebo třeba uvařené), je z velké většiny na mně. Už se taky těším, až ty věci budou ubývat, když jsem byla těhotná, muž se starším jezdívali na víkendy pryč sami, a do toho, pokud to vysloveně muž nechtěl, jsem jim nezasahovala, muž je sbalil oba do jedné tašky a jeli. Taky teda ale nebylo potřeba k tomu řešit psa a celý dům, když jsem tu zůstávala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí