Pinot Noir Moc držím palce! Aspoň rýma má šanci na vyřešení.
Vše o těhotenství a dětech
Aranel ale to je opravdu smrtelná nemoc! ![]()
![]()
Pinot Noir Něco ti prozradím: to se jenom tak tváří! PŘEŽIJEŠ!!
Pinot Noir souhlasím, rýma tomu dává hrozivou korunu ![]()
![]()
Pinot Noir Na druhou stranu, kdy jsi psala, že máte tripartity? Ber tu rýmu jako biologickou zbraň, kterou se škole pomstíš za utrpěná příkoří ;)
DruI #bezroušky![]()
DruI já když mám rýmu, tak jsem ale jak bez mozku, připadá mi, že jsem ho buď vysmrkala z hlavy, nebo je nateklýma dutinama utlačený do čtvrtinové velikosti, obávám se, že se zmůžu jen na "jak byslíte, baní učitelko, já si s nib doba problubim" ![]()
Pinot Noir ![]()
![]()
(promiň)
Pinot Noir kapky ti na chvíli neuleví? Já je tak používám, když fakt někam musím, na chvíli se pak cítím dobře.
Pinot Noir propláchnout dutiny nepomáhá? A Mně teda pomáhají i antihistaminika.
Pinot Noir A co třeba Sinupret tablety, nepomohly by ti?
Pinot Noir mně ty kapky zase vysušují sliznici, ale když je potřeba fakt někde "zapůsobit", tak je použiju a ty dvě tři hodiny je to pak fakt mnohem lepší. Osobně mi přijdou lepší kapky, že se dostanou víc do dutin, když si lehnu úplně s hlavou dolů. Jde to i se sprejem teda, stříkneš a pak rychle hlavu dolů ![]()
Pinot Noir bolí ma to aj za teba, aj jedna škola, aj druhá škola, aj tá nádcha ![]()
Pinot Noir
živě si to představuji. A soucítím.
Uááá, zapomněla jsem dát Rosťovi čajovou svíčku na adventní tvoření v družině ![]()
To je furt něco, ta škola. Už dvakrát jsem mu zapomněla přidat do desek prvouku, po vyprání jsem mu zapomněla dát zpátky tělocvik, dva týdny mi trvalo obalit novou učebnici...
dzizisketa jo, je to furt něco. Naše dítě například v půlce případů nemá ve školce pyžamo. Spí tam jen jednou týdně a vždycky nám ho v pátek zase vrátí.
dzizisketaJo, tak to jsem si říkala v pátek. Měla jsem dopoledne volno, lítala jsem jak pakoš, odvést dítě, oblítatruzný ty obchody, povinnosti ve městě, odpoledne jsem jela ke klientovi, stejně mi to nedalo, vyjela jsem o dvě hodiny dřív, abych cestou ve větším města oběhala všechny ty "čertí rohy, tvoření, zásilkovny s dárkama, svíčky, andělská křídla, flirtový crop top ze seznamu přání"...a říkala jsem si, že normálně nemusim pracovat, že si přijdu, že furt něco sháním, zajišťuju..... Přijela jsem domů z práce v 8 večer a udělala si kafe do vany:D:D:D:D Mně to strašně dere, já bych normálně chtěla ještě jednu ženu domů, klidně budu ty obaly kupovat čtyřikrát nebo pětkrát, ale chci k tomu nějakou manželku.
Karja já poptávám sekretářku, zapomínám furt na nějaké maily a nákupy svíček a pravítek
Včera jsem nákup tří kategorií věcí v Tescu dělala natřikrát ![]()
A to mám dvakrát týdně 3h volno, když se zadaří. Snažím se dodělat resty v domácnosti, oběhat ta zařizování a ještě si i trochu orazit a nestíhám, nestíhám. A to jsem si říkala, že budu v tu dobu jednou týdně chodit cvičit![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí