Potrefenáhusa Ja kvůli odkladu volala na naší ZŠ a ředitelka mi řekla, že u zápisu podáme žádost o odklad. Kdyz nebudeme mít ještě všechna ta doporučení, tak máme 30 dnů ode dne zápisu na jejich doložení. Pokud ji je nedáme v tyhle lhůtě, tak přeruší správní řízení o přijetí a dá nám další lhůtu třeba do konce června, do konce který ji ty papíry musíme dodat. Ale ja ji rovnou řekla, ze s odkladem nepočítám a jdem to jen zkusit.
Vše o těhotenství a dětech
Jos tvůj muž je nějak podobně starý, ne? To mi nijak brzy nepřijde. Ale měla jsem spolužačku, co v 16 začala chodit s našim 25 letým kamarádem. Tak to mi blbé přijde. Ale nenaděláš nic, určitě nemůžeš jít cestou nějakých zákazů. Nakonec spolu byli snad 8 let.
Jinak všem děkuji za podporu, doufám, že problémy ve škole se nějak utřepou. Zítra jsou tripartity, uvidím, co se dozvím. Škola nekomunikuje, odmítá hromadnou schůzku s nespokojenými rodiči, v rodičovské WA skupině musí být fízl, který neváhá běžet vždycky do školy vyzvonit, co jsme řešili, dítě se mi několik večerů hroutí, že ho spolužák dlouhodobě slovně napadá, abych pak dostala útočný email od jeho otce, že šikanátorem je náš syn, podobný příběh se opakuje s různými účastníky, nikdo nikomu už nevěří, celé je to úplně wtf.
A k tomu jsem dnes dostala takovou tu rýmu, kdy má člověk chuť ukončit bytí, klidně i nehumánně, a úplný vrchol je, že jsem si zablokovala SIM kartu soukromého telefonu, jejím vlastníkem je ovšem mužův zaměstnavatel, takže odblokování bude na dlouhé lokte. ![]()
Pinot Noir no ty blaho, to by melo vedeni prece chtit resit. Doufam, ze se to brzy uklidni.
S tou skolou pro V. me to mrzi. Treba se na vas usmeje stesti a dopadne to losovani, moc bych vam to prala. Muzu se zeptat, zacit spolu je pro vas stezejni? Protoze nekterym detem nevyhovuje, zvlast pokud potrebuji mit strukturovanejsi rezim a vyuku. Pak byste mohli hledat fajn ucitelku v klasicke tride. Ona uz ani ta klasika nebyva na mnoha skolach jen sezeni v lavici a biflovani.
Jos tvůj muž je nějak podobně starý, ne? To mi nijak brzy nepřijde. Ale měla jsem spolužačku, co v 16 začala chodit s našim 25 letým kamarádem. Tak to mi blbé přijde. Ale nenaděláš nic, určitě nemůžeš jít cestou nějakých zákazů. Nakonec spolu byli snad 8 let.
Holka z paralelní třídy na gymplu v sedmnácti chodila s chlapem, co mu bylo 34. Pamatuju se, jak tenkrát říkala, jak je to romantický, že jemu bylo tolik, co jí teď, když ona se narodila. Co na něm viděla, jsem nechápala, a ted to chápu jeste míň.
Lamicka Začít spolu není stěžejní, ale slyšela jsem, že zrovna učitelka, která v tom programu bude od září v 1. třídě, je moc dobrá, dokáže výuku individualizovat, brát ohled na speciality a nemá problém zařídit třeba zrovna na matematiku zařazení do vyššího ročníku, nebo tu silnější oblast zkrátka podpořit. Takže o ten program mi úplně nejde. Ale samozřejmě to budu chtít ve škole probrat, co pro něj bude nejlepší. Už když jsem se ale na něco ředitelky ptala loni v době zápisů, vůbec mi na email neodpověla, tak se samozřejmě na všechno to řešení těším. ![]()
Pinot Noir to neřešení šikany a odmítání schůzky je teda šílené. Jako mezi dětmi se může dít lecos, ale klíčová je komunikace a pokus vyřešit to, co nejdříve.
Tabea v tomhle věku mi to přijde fakt blbý nápad![]()
Pinot Noir jestli máte šanci na takovou paní učitelku, tak držím palce
Pinot Noir neslo by vyrikat si to s rodinou spoluzaka naprimo? Za pritomnosti tveho statneho muze?
Kokoska myslím, že to není dobrý nápad. My přece ani jedna strana nevíme, kde je pravda, nikdo z nás v té škole není, máme jen informace od svých dětí a očividně každá strana jiné. Ty děti jsou ve škole denně od 8 do 17 hodin, tj. déle, než v bdělém stavu doma. Ale to není jen tento jeden případ, celkově se ve škole nic neřeší a připadá mi, že i děti jsou bezradné. R. měl od nás pokyn jakékoliv útoky, nadávání atd. hlásit učitelům, ale opakovaně si stěžoval, že mu učitelé nevěří, jednou si ho učitelka (ne jeho třídní) zapsala do svého deníčku jako žalobníčka, protože žalovat se nemá. Já jinou možnost, než jít za dospělým, poradit neumím, ale když ta možnost opakovaně selhává, nezbyde než rána pěstí, což se teda taky bohužel stalo.
Pinot Noir taková učitelka je vždy výhra
snad to klapne!
Pinot Noir to s tou r.skolou je teda úplně patová situace, když strkaj hlavu do písku a neresej ![]()
Pinot Noir myslela jsem samozrejme i s detma, ze by si to obe strany vyslechly. Nevim, jestli by to pomohlo, ale ta bezmoc, kdyz to ucitelky neresi, musi byt pro Risu tezky stres.
Pinot Noir Teda a to by člověk řekl, že se na soukromé škole budou s tou komunikací snažit víc :o( Chudáci děti.
Pinot Noir tyjo, to mě mrzí, že máte s tou R. školou takové potíže. Napadlo mě, jestli mezi zainteresovanými rodiči není nějaký sponzor školy, to by pak mohlo vysvětlovat, že škola nejedná.
Já jsem taky tuhle říkala dceři, že když jí (znovu!) sebere někdo svačinu, ať jde a řekne to hned paní učitelce, že to není žalování. Oni jí tu svačinu prý sice pak vrátí, ale rozhodně mi to nepřijde v pořádku.
Pinot Noir docitam a teda tá reakcia školy a zvlášť pani učiteľky je na facku
Pinot Noir ty jo, chudák Ríša musí být úplně bezradný. Souhlasím s Mohučanka , to není žalovaní, jak jinak to mají řešit?
Řešit to bez školy mi taky nepřijde jako dobrý nápad, měl by u toho být někdo nestranný. Zvlášť když se otec chová, jak si popisovala, to úplně nezavání snahou to vyřešit v klidu ku prospěchu všech.
Tak z církevního gymplu mám od kamarádk zrovna příběh takový, že bys radši dětem držela po plesech vlasy nad záchodem. Ono bohužel všude je neco no;-(
Za mě je alarmující takový to, že ty se na něco připravíš, přesn cmuchas chlast, pak snad i ten kratom už, ale ono té to predebehne a prostě přijde nějaká zkušenost co neznáš, s čím jsi prostě nepočítala.
Pinot NoirDržím vam moc palce, ať se všechno vyřeší a jsou kluci v pohodě a spokojení. Ono to zase dobře dopadne, ale vy k tomu máte prostě vždycky tu cestu mnohem složitější... tak ať máte ty zítřky směrem na lepší cestu...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí