Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2026 14:40

JankaM bez chůvičky bysme je neslyšeli, máme dětské pokoje na druhé straně bytu. Dali jsme ji na chodbu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2026 14:41

DruI no to každopádně taky!

Offline Zuzuli
3549 příspěvků moje polička 24. února 2026 14:52

Evaeva starsi ji jeste potrebuji?

Ale nase dite teda v noci nevola, rovnou se tise zjevuje u nasi postele. Pokud v ni teda nespi celou noc

Offline JankaM
2980 příspěvků moje polička 24. února 2026 14:59

Evaeva však to by byl účel

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2026 15:04

JankaM tak těžko je tam nechám řvát 

Zuzuli nevím, jestli by starší přišel, ví, že nemusí. Na záchod si teda dojde sám. Mladší je úplně hysterický, nevydrží tam ani minutu sám večer nebo v noci vzhůru, takže ten ji potřebuje určitě. Ale ono je to fakt daleko, neslyšeli bysme ani kdyby třeba zvraceli a na to mi přijdou ještě malí.

Offline Zuzuli
3549 příspěvků moje polička 24. února 2026 16:04

Kdyz nase spadovka dneska v jednu losovala o mista v prvni tride, tak cekat, ze ve ctyri uz budou vysledky zverejnene, bylo asi dost naivni, co?

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 24. února 2026 17:02

Zuzuli ve čtyři už jsou všichni doma

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 24. února 2026 17:06

Zuzuli nase spadovka nema zveřejněné výsledky ani skoro tři týdny po zápisu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2026 17:10

Potrefenáhusa nemá stanovené datum, kdy to bude? Zajímavý. U nás to taky trvá tři týdny, ale kdy to bude se ví.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 24. února 2026 18:30

Evaeva nevim, ja na jejich stránkách nemůžu najít vubec nic...podle me to tam moc nefunguje, ze je zápis, vyvěsili asi 14 dni předem, pritom skolka v spusedni vesnici měla info o zápisu u nás vyvěšený už před Vánoci, takze to asi rozeslali, ale na stránky nedali 

na těch ostatních školách jsme to taky věděli, kdy to zveřejní 

Offline Vari
2146 příspěvků moje polička 24. února 2026 18:46

Potrefenáhusa Ze zákona mají 30 dnů, tak ještě mají čas. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2026 19:38

Potrefenáhusa já bych se možná koukala spíš na obec jako zřizovatele I když u vás mají asi na starosti jen jednu školu, tak to je asi jiné.

Offline Potrefenáhusa
38114 příspěvků moje polička 24. února 2026 19:59

Evaeva nikde nic 

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 24. února 2026 19:59

Zuzuli Asi je to hodně tříd, hodně administrativy. Nám naše paní ředitelka psala sms ještě večer, ať prý máme klidné spaní. 

Pan učitel měl narozeniny, dcera mu na nákupu koupila bonbonieru a nakreslila mu na přání asi 15 srdíček a napsala všechno nejlepší k narozeninám přeje celá rodina a vypsala tam naše krestni jména vč. kočky. Hujerovi hadr. 

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 24. února 2026 20:46
Reakce na DruI:

Evaeva Na ZŠ by se hlavně měla pěstovat láska k vědění a chuť získávat nové poznatky, aby ty děti na ty specializované VŠ nakonec vůbec měli chuť jít ;o)

​Tohle je hezky řečeno, i když je tam hrubka!
Karja 

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 24. února 2026 20:51
Offline Tak Betty
5929 příspěvků moje polička 24. února 2026 21:22

Nemam ráda, když někdo tady v diskuzích upozorňuje na hrubky ! Howgh.

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 24. února 2026 21:31

DruI ony maji pocit, ze deti byly vic sikovne a vic se soustredily, takze stihly vic prace. Coz muze byt castecne pravda, motorika a soustredeni klesa, na to jsou vyzkumy. Ovsem v dnesni dobe asi neni uplne nutne drilovat kazdy tvar pismenka, nechavat deti ve druhe tride psat A4 prepisu a opisu, zadavat sloupecky nudnych prikladu a pak to do vecera o samote opravovat stovky papiru a rict jim, tady za 3 a hotovo. To je podle me spatne. Hrozne moc obdivuji pani ucitelky, co se cely zivot vzdelavaji a posouvaji i samy sebe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. února 2026 21:38

Lamicka A4 přepisu by můj druhák psal týden a další dva by se z toho vzpamatovávalA pak se spousta lidí diví, že řešíme učitelky, které je budou učit.

Jak už jsem tu jednou psala, učitelky tu mají být pro děti, ne naopak. 

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 24. února 2026 22:05

Aranel Moje maminka se ještě občas baví historkou, jak jsem psala ze školy v přírodě a tam jsem popisovala, co právě děláme slovy: "Právě se Zuzkou konzultujeme pravopisné jevi" ;o)

Lamicka Já takové neustrnulé učitelky obdivuju taky a hrozně moc bych si přála, aby takoví byli všichni učitelé. Z toho by profitovaly jak děti, tak nakonec celá společnost.