Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 22. února 2026 09:27
Reakce na Malenge:

Zkuste hádat, kdo nakoupil čtvery! rukavice reimy, protože přece známe chlapce, potřebuji mít náhradní, zejo, a přijel do Alp, kde zjistil, ze reimy vesele odpočívají doma v šuplíku ?!?

​Ježiš, to potěší.

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 22. února 2026 11:54

LamickaNaše malá taky není oficiálně diagnostikovaná, ale jak jsem na podzim ve staré škole furt chodila poslouchat jak je Julie děsná, tak na jedné schůzce mi to výchovná poradkyně vysloveně naštvaně vmetla, že "ona je určitě nadaná!" Tak učitelky to sice poznají, ale nadšene z toho být nemusí

Offline Lenka22
2517 příspěvků moje polička 22. února 2026 12:29
Reakce na Myrtila:

Lenka22 No, tak ale nakonec poradila, ne?

​Dá se to tak říct:-)

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 22. února 2026 12:34

Dodržujete s těmi většími dětmi klid po očkování? Dětem zbývá encefalitida, fakt třikrát sláva že už jen toto a pak klid. Ale vůbec se tam nemůžu nikam vtesnat, když nejsou nemocné, tak mají druhý den plavání, nebo nějaký sport, nebo slíbený výlet....No ono mi to plánování kazí i to, že tam nemůžou jít společně, ale každá zvlast:D

Offline Pinot Noir
29239 příspěvků moje polička 22. února 2026 12:38

Karja druhý den už neřeším, a přiznám se, že jsem neřešila ani u menších. Klidnější režim jen do konce toho dne. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2026 12:42

Karja druhý den už vůbec. Ten den bych je asi neposlala na atletiku, na výlet bych jela klidně. Lítají i doma, tak mi to přijde dost jedno, ven chodíme i po očkování.

Offline Zuzuli
3549 příspěvků moje polička 22. února 2026 12:46

Moje dite mi upletlo ve vlasech uplne vzorovy cop ze tri pramenu. Vubec nechapu, kde se to naucila. Prej to uz videla. Nekdy me fakt prekvapi.

Offline Vari
2146 příspěvků moje polička 22. února 2026 13:05

Karja Ten den očkování bych je nikam sportovat neposlala, ale den po uz klidne.  Ani v den očkovaní se mi nedaří udržet v klidu.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 22. února 2026 13:27
Reakce na Pinot Noir:

​Ježiš, to potěší.

​potěší velmi, tech vysolenych 100 eur me snad štve míň než ten pocit, ze jsem blba

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 22. února 2026 13:43

Karja ted po chřipce jsem se snažila, druhy den rano jsem je omluvila z telaku ve skole, akorat byli naštvaní

Offline Gatita
8420 příspěvků moje polička 22. února 2026 13:44

Malenge ten pocit znám velmi dobře. Je to takový evergreen každé naší dovolené, že něco zapomenu. A nejvíc to vadí vždycky mně, dětem většinou bývá jedno, že jim něco chybí (a že to musím řešit na místě). Ale ten pocit zmaru se mě drží vždycky třeba 3 dny. My jsme teď na cestě do Rakouska, před odjezdem mi nebylo nejlíp, tak jsem nekonala žádné přípravy, jen halabala zabalila a ráno vytáhla z mrazáku krabici poctivého vývaru, jako jediné jídlo s sebou na dnešní večeři (obchody tam mají v neděli zavřeni). No tak můžeš hádat, co jsem zapomněla doma já.

Nikoho to nevzrušuje, protože se místo toho koupí nějaký fast food, ale mě to hněte už od Plzně, kde jsem si vybavila, jak povoluje ten vývar na lince

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2026 14:06

Malenge Gatita mně hrozně pomáhá ten seznam, co mám stále v počítači a akorát ho vždycky znovu tisknu. Ale taky často něco zapomenu, typicky banány a ovoce v míse nebo jídlo v mrazáku. Loni jsem odjela bez zubního kartáčku, zjistila jsem to v sobotu večer, v neděli byly obchody zavřené Výbava je ale nejhorší, člověku se nechce dávat x euro navíc za něco, co mu třeba ani nebude vyhovovat tolik jako to, co už má doma.

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 22. února 2026 14:29

Gatita no tak chudák vývar teda, jak se tam bude vesele týden kazit. Škoda ho. Fast food by u našich chlapců též vyvolal nadšení veliké, takže je mi jasné, že jsi jediná, koho ta krabice doma nechána vzrušuje. Jinak si to ale noc užijte, minulý týden byl báječný, střídalo se slunce a modrá obloha s čerstvým sněhem, napadlo nam celkem kolem půl metru a tak nádhernou zimu nepamatuju léta, kluci ji nezažili nikdy a byli naprosto nadšeni. My taky, strašně jsem si psychicky odpočinula, byť fyzicky mám dost ale tak nějak jsem čekala, že tuberacky kašel staršího na horském vzduchu povolí, ne že zůstane stejný a kašlat začne i mladší klasika

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 22. února 2026 14:30

@Evaeva seznam mam, ovsem ne ze k něčemu byl, ze. Kdyz si člověk odškrtne rukavice, ovšem do kufru je neda, tak je sebevymazlenejsi seznam na nic ale kluci maji total vymazlene péřové rukavice, ktere jim ja se svými letitými z Tchibo muzu tak akorát závidět!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. února 2026 14:40

Malenge jojo, to znám, tak to nejspíš bylo s mým kartáčkem

Ale vypadá to, že jste si to užili Já už odpočítávám dny. Doufám, že nepřijde velká obleva, resp. že ta dnešní nebude moc velká. To by mně štvalo, na jarňáky bylo všechno drahé kvůli olympiádě (začali jsme teda hledat asi pozdě, ale jindy nebýval problém), uvolňujeme syna ze školy a teď bylo tolik sněhu, jako už dlouho ne. Já si na horách taky vždycky odpočinu, asi jediná dovolená, kde remcání končí pod lanovkou, kluci lyžují dokud jezdí vleky a večer rychle usnou.

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 22. února 2026 15:04

Cha, manzel jel pred casem na Vysocinu lyzovat a zapomnel si lyze Nastesti jsem se druhy den chystala za nim, tak ztratil jen jeden den.

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 22. února 2026 16:18

Gatita Ten pocit zmaru mě na těchhle situacích taky štve nejvíc. Tlapkám

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 22. února 2026 16:30
Reakce na Kokoska:

Cha, manzel jel pred casem na Vysocinu lyzovat a zapomnel si lyze Nastesti jsem se druhy den chystala za nim, tak ztratil jen jeden den.

na lyže bez lyží je hodne dobry!!

Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 22. února 2026 16:32

Evaeva bylo to vážně super, po loňském chřipkovém fiasku úplný balzám na duši. Úplná zimní pohádka, jak pamatuju z dětství. Držím pěsti, ať vám to všechno taky hezky klapne!

Offline Myrtila
5016 příspěvků moje polička 22. února 2026 16:40

Gatita Ten vývar, to je úplně typický my jezdíme často pryč na víkendy, takže takové to rutinní balení mám už vychytané, třeba mám pořád sbalenou taštičku s hygienou, jedu podle seznamu... ale zvlášť jídlo, co je potřeba ještě vytáhnout z lednice nebo mrazáku, to taky skoro vždycky zapomeneme, i když to mám na tom seznamu.