Jj, člověk nikdy neví, jestli byl ten test lehký nebo proč má lepší výsledek než doma na gauči. Ale co chodí zprávy, tak ne všichni takto zavaleli, tak budu doufat, že obě moje děti překonají své možnosti, když o něco jde.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir u nás to jsou taky gumáky. Ale jinak vůbec žádná shoda, krabička na brejle je fakt vtipná
I když jeden papírový futrál jsem měla, tak možná ![]()
continuity To je super! Můžete mít v klidu vikend a v pondělí už jen tak bez stresu.
Na brýle mám krabičku, do školy pouzdro, na stromku baňky a ozdoby a na nohách samozřejmě papuče. A do deště si obouvám gumáky.
U nás stejně, jižní Morava. Akorát na ty brýle máme taky pouzdro nebo obal asi používám víc.
notna jj, já už jsem v klidu, nemají to tak všichni spolužáci, je mi jich líto. ![]()
Mě přijdou hrozně legrační ty papuce. To jsem snad nikdy nikoho neslyšela říct. Ale kdysi dávno jsem někde tuším kolem Liberce chtěla v papírnictví trhačku a paní prodavačka vůbec netušila o co jde. ![]()
Raduza taky netuším, co to je? ![]()
![]()
SunEclipse ani ja![]()
Raduza backory jsou rozhodne divnejsi:-))
Raduza taky jsem to v životě neslyšela![]()
Já jsem si kdysi, když mi bylo asi tak šestnáct, chtěla někde v Litoměřicích v pekárně koupit pletýnku, to taky způsobilo malé nedorozumění.
viktorka_od splavu bačkora je leda neschopnej chlap, kterej tráví dny v papučích u televize ![]()
continuity U nás tehdy dokonce třídní, učitelka matiky, pozvala do školy v neděli mezi přijímačkami, kdo chce konzultovat, ať přijde. Se na společném vláknu stresovali všichni navzájem a nemohla se na to dívat asi :-) Dost jim to pomohlo ke klidu.
dzizisketa Neboj, já jsem se snazila v Žatci v cukrárně koupit kremšnyt. (A kamarád v Praze v papírnictví strouhátko.)
Tak to ucitelka palec nahoru. U nás jsou na ty děti spíš naštvání, že tam teď týden nikdo nechodil. Mají na úterý napsat čtenářský denník a ve středu se píše diktát.
Dcera to napsala plus mínus dva body jako spolužačky, které měly z matiky o deset bodů víc.
Ale to není na konzultaci. Spíš potřebuji něco na nervy, chyby v počítání, zapomenout při výpočtu obsahu trojúhelníku vydelit dvěma a tak..
Jedna maminka synova spolužáka je z Moravy a aktovce říká kabela. To mě taky vždycky pobaví. Dej pouzdro do kabely, uklid si papuče a jdem ![]()
Ještě miluju výkres vs čtvrtka. To taky způsobuje ve škole milá nedorozumění.
brrr strouhátko ale mohla bystrá prodavačka odhalit, to je pro Pražáka spíš takové úsměvné slovo. Ale ten zákusek nevím, kremrole?
continuity ty vaši učitelé jsou fakt nějaký bláznivý. Jako by na deník teď nebylo dost času do konce roku ![]()
A co sešívačka vs. koník? Jako dlouho mi trvalo pochopit, proč nám na mikračce nevyšetřili vzorek, že byl procvaklej koníkem :)))
žluťásek čtvrtka je malej panák (alkoholu) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje