Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 21:12

continuity to je fakt dobrý, jak má každý jiný preference. Ja zrovna ty Staedtler pastelky mam ráda nejmíň ze všech. Pak ještě faber Castell.

Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 21:17

Potrefenáhusa

Doma budeme v neděli, můžu ti pak ty kapsičky azacvakavadla vyfotit. Je Fajt, že my to meli jednoduchý. Doslihsme pěšky do obchodu, kde meli asi 4 různý značky batohů, v x různých dizajnech. Asi i ten batoh i ten cubo měli v setu. Snažit se něco zjistit z fotek nebo videí je fakt otravný.

Offline 711990
18280 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 21:32

Pinot Noir ja to chci koupit ted, protoze na strankach Ergobagu maj docela velky slevy a Tondovi se jedem zlevnenej libi:) 40€ sleva uz je docela velka. 

Offline JankaM
3026 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 21:47

Když jste u těch aktovek a batohu, myslíte že ne zcela funkční zip u školního batohu je důvod k reklamaci? Zip k hlavní kapse je dvoujezdcový, jeden jezdec se na jedné straně vyvlékl, takže funguje jen jeden. Sama to jen tak nespravím, musela bych párat a znova zašívat. Batoh bude mít nějak ke dvěma rokům, účet bych nejspíš našla

Offline Tabea
7752 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 22:09

JankaM skoda nezkusit to reklamovat 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2026 22:10

Potrefenáhusa my jiný než ty tlustý kohinoorky nemáme. Teda mají i jiné, ale spíš nějaké speciální. 

Fixy má syn mít na výtvarku, ty jsou stabilně ve škole. Ty se ti stejně do tohohle klasického penálu nevejdou, mají mít dvanáct barev (s tím počítají i naše pracovní sešity), pak pár tužek a máš plný penál.

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 22:10

JankaM 

Nebude lepší to donést někam na opravu?

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 09. dubna 2026 23:37

JankaM No hele, já to teď zkusila reklamovat s rozbitym zipem a napsali mi, ze mi batoh vyměněj. Batoh taky má 22 měsíců. Vyměnili mi ho za nový, ale jakoby ne stejný, sami mi navrhli, at si vyberu nejaky pokracovaci, co se nam hodi , rozdíl v ceně, protoze jsem si vybrala levnejsi, mi kompenzovali tím, že místo jednoho batohu mám celej set, penal, peněženku, desky, pytlík. Dcera stejne chtěla od září nový batoh, jsem dítě šťastěny, ale já si to docela i zaslouzim:D. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. dubna 2026 23:48

Karja tak to si z toho vyšla hodně dobře!

Offline Jitka77
1878 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 00:37

YTB už mi nabízí videa, jak se vyrábějí tužky a pastelky

Faber-Castell

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 04:12

Evaeva ty fixy byl spis jen příklad, ze by mi dávalo větší smysl ten penal kdyztak naplnit ruznejma věcma než dvema sadama různých pastelek, vic tuzkama (tam bude asi spotřeba vetsi?)

Karja taky se vam na te frii teda rozbil zip, co? 

Tabea

otravny to je, na nekterych stránkách nemaj treba ani ty penály vyfocený zevnitř, nebo presne to uchycení pytliku. Ten beckmann zase naživo skoro nikde nemaj a ne tam, kde mají ty další aktovky 

dítě bejva z toho výběru dost přehlceny, jak je toho víc, neumí si nic vybrat, tak bych ji ten výběr potřebovala dopředu dost zúžit a zas bych rada, aby se ji ta aktovka líbila 

Offline Karja
43955 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 06:24

Potrefenáhusa Ano taky, je to škoda. Ta frii ji fakt seděla a musím říct, že i takhle od pohledu víc než ty ostatní tašky dětí, byla prostě taková subtilnejsi, asi spravne poskládané ty litry;-).. Jinak jsem vždycky mi přijde v té škole viděla, že jde spíš aktovka než dítě. Ale bylo to vlastne uplne jedno, protože sama na zádech si ji nesla asi tak 10krat:D...To začne až teď, chodi sama ze skoly, a ta nová taška ji rozhodne tak pekne nesedí.

Offline notna
9183 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 07:52

Držím palce všem dětem k přijímačkám !

continuity

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 08:25

notna

děkuji odvedla jsem ji tam včas a už je to teď na ní.

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 08:26

Karja jo, některý ty batohy vypadaj strašně veliký, takový ty s několika zipy za sebou, i mi prijde, ze to těm dětem pak naplněný visí ze zad, jak asi nemaj ty nejtěžší věci hned u zad 

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 08:26

continuity pripojuju se

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 08:30

Potrefenáhusadíky taky

Offline continuity
42053 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 08:32

Musím teda pochválit ty Bachovky, včera jsem dítěti naordinovala koňskou dávku a asi neusla jak špalek, ale rozhodně nekoukala do stropu do půlnoci a ráno vstala v pohodě. 

A to sousedi mlátili nějakými koulemi do půlnoci , vzbudili ještě i mně. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. dubna 2026 08:33

Potrefenáhusa ono i ty ergo vypadají velké, jedině tak frii vypadala malá. (Ale rozdíl na zádech byl značný, ne ve velikosti, ale v tom, jak mu seděl)

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 10. dubna 2026 09:56

continuity taky držím palce, myslela jsem, že to je až někdy na konci dubna.