Pinot Noir výkres je obrázek na nástěnku nebo architektonickej plán ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A sponky do sešívačky jsou žrádlo pro koně.
dzizisketa Tohle než jsem rozklíčovala v prvním zaměstnání! Neznala jsem ani koně, a oni na mě jako první vybalili to žrádlo! ![]()
Ta sešívačka, to vůbec nechápu. Proč se to tak jmenuje?![]()
to mi připomnělo, když po mně jeden kolednik chtěl o velikonocich nalít panáka s mirou,,nalej mi jen tak cit,,. Tak citu jsem se taky hodně smála. Tak cit je tak osminka
Evaeva Sešívá papíry k sobě, přeci. Ale u nás vzdycky kůň a žrádlo, zdravím dzizisketa !
Kremšnyt je správně asi krémový řez, jestli něco takového existuje. Prostě dva pláty lístkového těsta spojené vanilkovým krémem (z pudinku) a nahoře poleva z marmelády a cukerneho roztoku.
Tohle

Karja jeden kamarád říká malému panáku podňovka.
Raduza trhací blok , alias karis blok.
Tak Betty karis bloky jsou ale ty kroužkové s vyměňovací náplní myslím, nebo ne? Koženkový desky, těžký jak blázen kdysi ![]()
Tak Betty karis block je u nás něco jiného.
Takový ten zakladač, do kterého se vkládají děrované listy papiru.
brrr proč je sešívačka sešívačka chápu, ale proč je to koník ![]()
continuity Ono v tu neděli to mělo spíš psychologický efekt. Než že by tam došlo k nějakým matematickým pokrokům na poslední chvíli.
Ja ty školy snažící se udržet normální výuku a zkoušení před prijimackama nechápu. O co jim jde.
continuityMyslíš šanon??
Janulik03 PEŘAČNÍK teda vede
jinak já nesnáším, když někdo říká ořezávátku kružítko. (Strouhátko připouštím)
Aranel někdo říká ořezávátku kružítko
a jak říká kružítku?
Aranel do sanonu se zakládají ty plastové euroobaly, já myslím tohle.
Když dáš hledat karis blok tak jich vyjede víc.

Evaeva Taky kružítko! ![]()
Tak Betty podňovka je super, to se bude u nás líbit ![]()
Dobrá debata! Pochopitelně jsem oddíl baňky, papuče. A jak by se jinak daly říct gumáky jsem musela dokonce chvíli přemýšlet
....Janulik03 Peřačník je výborný, to si musím pamatovat!
Evaeva Ty nemáš na šminky etui, případně etuiku?
(zdravím babičku nahoru)
Mohučanka Chudák švagr, můj šéf kdysi narazil ve vietnamském bistru (na Moravě pochopitelně), když požádal o maso s rýží...paní nemohla pochopit, jakouže to chce přílohu, až se dostali k "jo vymyslíte "sryžou". ![]()
continuity Ty jo, držím pěsti, jsou to nervy!!!
SunEclipse U nás se říká kremšnyt tomu samému co u brrr (maminka je dělá vždycky na Velikonoce, ty jo, dala bych si až bych brečela!) a tomu tvému říká kremeš....žloutkový řez neznám. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje